Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batı bu yıl çok tehlikeli ve heyecanlı gerçekten. Şöyle 4 5 takım birden Playoff'ta iş yapabilecek kapasiteye sahip. Memphis ve Clippers hiç fena değil. Westbrook zaten insan üstü Triple Double performansına falan girdi bi ara. Onlar da yine formda. Huoston da Harden liderliğinde fena gitmiyor iyi bir kadro var. Oranın Playoffları çok çok zevkli olacak şimdiden belli. :A
Westbrooku tek gecerim adam tarihe gecti yakin zamanda en keyif su ara adam :A Clippers da kaliteli kadrosu var ust duzey oyunculardan kurulu :A Houston Harden yetmez OKC varken :A

Westbrooku tek gecerim adam tarihe gecti yakin zamanda en keyif su ara adam :A Clippers da kaliteli kadrosu var ust duzey oyunculardan kurulu :A Houston Harden yetmez OKC varken :A
Göreceğiz artık bakalım bu işin sonu nereye varacak. :A Normal sezonda pek maç izleyemiyorum okula falan kalkma durumları oluyor. Anca arada özetlere falan bakıyorum. Ama Playofflarda yine full focus izlemeye çalışırım gibi. Özellikle Lebron reyiz ve Batı'nın amansız mücadelesini. :A

Göreceğiz artık bakalım bu işin sonu nereye varacak. :A Normal sezonda pek maç izleyemiyorum okula falan kalkma durumları oluyor. Anca arada özetlere falan bakıyorum. Ama Playofflarda yine full focus izlemeye çalışırım gibi. Özellikle Lebron reyiz ve Batı'nın amansız mücadelesini. :A
Nbae daha zaman var :A Ben Euroleague agirlik vercem yakin zamanda cok heyecai oluyor toplam 32 mac 16 takim cok zevkli sezon ilk kez deneniyor tek lig :A

Nbae daha zaman var :A Ben Euroleague agirlik vercem yakin zamanda cok heyecai oluyor toplam 32 mac 16 takim cok zevkli sezon ilk kez deneniyor tek lig :A
Evet bu sezon her hafta maç var Eurolig değişik bir modda ilerliyor. Ama düşün Galatasaray maçlarını bile izleyemiyorum hiç zaman bulamıyorum. :A Onlar da zaten kaybediyor sürekli beni de pişman etmiyorlar kaçırdığıma. :A

Evet bu sezon her hafta maç var Eurolig değişik bir modda ilerliyor. Ama düşün Galatasaray maçlarını bile izleyemiyorum hiç zaman bulamıyorum. :A Onlar da zaten kaybediyor sürekli beni de pişman etmiyorlar kaçırdığıma. :A
Barcelonayi yendiniz kac yil konusursunuz :A Ama aslinda takiminiz iyi ama Euroleaguede ust duzey iş yapamaz :A

Barcelonayi yendiniz kac yil konusursunuz :A Ama aslinda takiminiz iyi ama Euroleaguede ust duzey iş yapamaz :A
Yok ya o kadar da iyi bir takım kuramadı Ergin hoca çok şaşırttı beni bu sezon. Elinde geçen yıldan daha iyi imkanlar olmasına rağmen hiç de iyi bir düzen oluşturamadı. Savunmamız çöp oğlu çöp resmen. Geçen yılki kadronun aynısı burda o ruh ve inançla olsa çok daha başarılı olurduk Euroligde eminim.

Basketbolda mucize yaptık bu yaz burdaydık zaten. 3-1'den 4-3 yaptık King saolsun. :A Bak @MasacRE- de geldi tam onla @Doğu'dan bahsedecektim. Bu Curry'cileri çizdik attık diye. :A

Yarın 22.30'da Gsw-Cavs maçı olacak Tv 8.5 da yayınlayacakmış. Konu açıp doluşalım oraya bu sezonun açılışını yapalım bari :A @Doğu @EFE UYSAL

Yok ya o kadar da iyi bir takım kuramadı Ergin hoca çok şaşırttı beni bu sezon. Elinde geçen yıldan daha iyi imkanlar olmasına rağmen hiç de iyi bir düzen oluşturamadı. Savunmamız çöp oğlu çöp resmen. Geçen yılki kadronun aynısı burda o ruh ve inançla olsa çok daha başarılı olurduk Euroligde eminim.
Hücumculariniz cok ust duzey Savunmaniz cöp gercekten :A

Yarın 22.30'da Gsw-Cavs maçı olacak Tv 8.5 da yayınlayacakmış. Konu açıp doluşalım oraya bu sezonun açılışını yapalım bari :A @Doğu @EFE UYSAL
Tv8.5 nasil izlicem.ss Bizde yok.

@dosimosi hala buralarda ama konuya gelip spor muhabbeti görünce kaçıyor direk. :A :A Ne yapalım biz erkekler daldık mı bu spora çıkamıyoruz içinden. :A

Biz gececiler olarak 3 4 gibi istiyoruz :A Acun soylesin Nba yoneticilerine para verir saat ileri alınır :A
Benim için saati uygun aslında. Hem Galatasaray maçı da bitmiş olur. Mis gibi alırım çerezimi çayımı izlerim finalin rövanşını. :A Pazartesi 7'de kalkacağım hiç istemem gece 4'te olmasını. :A :A

@dosimosi hala buralarda ama konuya gelip spor muhabbeti görünce kaçıyor direk. :A :A Ne yapalım biz erkekler daldık mı bu spora çıkamıyoruz içinden. :A
yok ben listemi duzenlemekle ugrasiyordum ama tam cikiyordum etiket geldi.
ben eskiden futbolla cok alakaliydim. burda klüptede oynamistim gencligimde (cocukken aslinda) :D
4-5 sene öncede takim tutmayi biraktim.
milli takim oyunlari sampiyonlar ligi Uefayi izliyorum daha

Benim için saati uygun aslında. Hem Galatasaray maçı da bitmiş olur. Mis gibi alırım çerezimi çayımı izlerim finalin rövanşını. :A Pazartesi 7'de kalkacağım hiç istemem gece 4'te olmasını. :A :A
Evde ailen varsa sessizlik yoksa.. :A

Gece tekrarı veriliyorsa tekrarını mı izlesek napsak tatmin olmadım ben o saatten :A Sıkıntılı bir saat dilimi yani :A
Tekrarini izlemek en mantiklisi Gece gece fena sıvazladık :A

Evet ben de gördüm onu bu maç kaçmaaazzz. :A :A Rövanşı almak için gelin ama yenilip dönün inşallah. :A

Durant'i de kattıktan sonra kadromuza baya umutluyum ben :A Her maç birisi illaki coşuyor hepsinin birden kötü olma ihtimali yok :A
Hücumculariniz cok ust duzey Savunmaniz cöp gercekten :A

Tv8.5 nasil izlicem.ss Bizde yok.

Frekansını arayınca çıkar ne kullanıyorsunuz uydu digiturk falan mı?
Bana uyar. Ufaktan düz koşulara başlayalım da saati çok erkenmiş ya o ne öyle reyting alamayıp pt2'ye postalanan yerli dizi gibi :A

Haftasonları erken maç yayınlıyorlar. Bir de noel şerefine özel maçları seçiyorlar işte bizim için de nimet valla erken saatte böyle maç izlemek :A

yok ben listemi duzenlemekle ugrasiyordum ama tam cikiyordum etiket geldi.
ben eskiden futbolla cok alakaliydim. burda klüptede oynamistim gencligimde (cocukken aslinda) :D
4-5 sene öncede takim tutmayi biraktim.
milli takim oyunlari sampiyonlar ligi Uefayi izliyorum daha
Anladım iyiymiş o zaman. :A Spor konuşmadan ve izlemeden yapamıyoruz yani genlerimizde var. :)
Evde ailen varsa sessizlik yoksa.. :A
2 Tv var elbet birini uygun hale getirip rahat bir şekilde izlerim. :A :A

Durant'i de kattıktan sonra kadromuza baya umutluyum ben :A Her maç birisi illaki coşuyor hepsinin birden kötü olma ihtimali yok :A

Frekansını arayınca çıkar ne kullanıyorsunuz uydu digiturk falan mı?

Haftasonları erken maç yayınlıyorlar. Bir de noel şerefine özel maçları seçiyorlar işte bizim için de nimet valla erken saatte böyle maç izlemek :A
Turkcell Tv var su sira Premier Lig ve Nba bedava :A @Doğu @MEnes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...