Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benimkiler 99% oluyor herzaman :A
iki üfledim cözuldu :F
ben o listeyi kendim yazdim arti diger sayfalardada olmasinin sebebi cep telefonuyla yapmam. orda isimlerinizi yarisini yazinca secenek geliyor zaten öyle ayarliyorum. komple isim yazarsan olmuyor bazen
Ne kadan da mikemmel, becerikli bir kız. :A

İşte 2016 yılının kategorileri;
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @OzaN
son anda "Türkçeyi en iyi kullanan" düzeltmesi yaparak @yatutarsa 'da diyeyim ve @mrt-06 liste dışı kalıyor bu grupta.:A
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @turkuazz @Bully @destere @MasacRE- @cookies @Ahmad @Harunnn60 @eskici @Yiğitt @Billy Kane @EFE UYSAL @sürgünüm @vadikızı @MEnes @ozmoturk @dosimosi @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: Üstüme tanımam..
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @OzaN
En İyi Yorumcu Üye: @destere @Aserat @OzaN @MEnes @Tolstoyevski @berkann @yatutarsa
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @yigit_00 @Ahmad @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @mrt-06 @Forumdash @yigit_00
En Sevdiğiniz Üye: @china_shangai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmad @eskici @destere @MasacRE- @yigit_00 @vadikızı @denizz19 @Mr.At @Harunnn60 @dreamy @OzaN @sürgünüm @MEnes @tolgab @Tzira @Maskeli Fedai @ozmoturk @DarkLeqenD @MayısKralı @cookies @EFE UYSAL @Billy Kane @Amoureux @papuleoo @pompy
En Güzel Kullanıcı Adı: @Amoureux @Tolstoyevski
En İyi Yönetici: @OzaN ve MS yöneticisi @Çiğdem-
En Başarılı Editör: @Billy Kane (Fragmanlar ile dikkat çekiyor) @tolgab (müzik listeleri ile dikkat çekiyor..)
En Geveze Üye: listenin başında ki zaat ile @denizz19 @Çiğdem- @destere ve @vadikızı
En Aktif Üye: @denizz19 @dosimosi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN yarışma sebebi ile @Çiğdem-
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @dosimosi
En Komik Üye: @MasacRE- @destere @eskici @pompy
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @Doğu ve @DarkLeqenD
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @HeisenBerg @sürgünüm
En Sportmen Üye: @cevaa
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski @turkuazz
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yiğitt
En Tarafsız / Objektif Üye: --
En Unutulmayacak Üye: Herkes unutur sevdiğini yeğen..
En Eğlenceli Üye: @destere @denizz19 @eskici
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @yigit_00 @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 :A
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @destere @Çiğdem-
En Çok Tartıştığınız Üye: @denizz19 ve malum x
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Ahmad @Forumdash @turkuazz

AHHH çokk teşekkürler @destere bile böyle bir jest yapamadı aban 3 yıldır ayol :A

BENDE bu hafta bir kıyak yaparım sana ozaman @sokak sanati :A :A :A

@destere

Aboo yaptım usta.

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: Ozan.
En Çok Konuştuğun Üye: denizz19, mrt-06, Çiğdem-, EFE UYSAL, sokak sanati, vadikızı
En Güzel Avatarlı Üye: Billy Kane
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : Aserat, sürgünüm
En İyi Yorumcu Üye: mrt-06, Bully, turkuazz
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: EFE UYSAL
En İyi Anlaştığın Üye: En çok konuştuklarım
En Sevdiğiniz Üye: En çok konuştuklarım
En Güzel Kullanıcı Adı: Billy Kane
En İyi Yönetici: sürgünüm, Bully, mrt-06
En Başarılı Editör: tolgab, HeisenBerg
En Geveze Üye: Söylememe gerek var mı? Neyse kurala uyalım: xemrexxx
En Aktif Üye: Doğu
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Çiğdem- :J
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: MEnes
En Komik Üye: destere, Çiğdem-, vadikızı
En Filozof Üye:
En Sinirli Üye: vadikızı
En Fanatik Üye: takas
En Sportmen Üye: HeisenBerg
En Ciddi Üye: turkuazz
En Özlenilen Üye: china_shangai
En Tarafsız / Objektif Üye: sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: china_shangai
En Eğlenceli Üye: destere, Çiğdem-, vadikızı, mrt-06, mrt-06
En Sabırlı Üye: turkuazz
En Duygusal Üye: vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: china_shangai
En Çok Rastladığınız Üye:
En Çok Tartıştığınız Üye:
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: EFE UYSAL
takipçilerim çoğalıyor takip edende forumda tek beni takip ediyor @destere :A :A :A

AHHH çokk teşekkürler @destere bile böyle bir jest yapamadı aban 3 yıldır ayol :A

BENDE bu hafta bir kıyak yaparım sana ozaman @sokak sanati :A :A :A

@destere

seni nerdeyse her yere etiketlemiştim ama demekki dikkatini çekmemiş :) daha doğrusu görmek istememişsin ama @sokak sanati bir iki yere seni yazınca nedense kaçırmamışsın yazıyı :)

etiketleyecegim bir kac kisiyle suan konusmuyor olsamda tum seneyi kapladigi icin listeme ekliyorum. survivor ve sonbahardan itibaren forumda aktifdim.
iste listem
En cok konuştuğum üyeler : @Bully @vadikızı @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @Doğu @MEnes @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @MayısKralı @xemrexxx @cookies @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Tolstoyevski @Forumdash @beyazsoy @HachiKo @DarkLeqenD @eskici @turkuazz @destere

özelde yazistigim üyeler yarismalar ve etkinlikler haric konu dışı : @Bully @sürgünüm ve @vadikızı
Sevdigim üyeler: sevmedigim hic bir üye yok ve yazistiğim herkesi severim ama @Bully @sürgünüm ve @vadikızı nin yeri ayri
En iyi cıkış yapan üye : @dosimosi @MEnes

en cok güldüren üye : @Bully @Doğu @destere @xemrexxx

en ciddi üye: @destere (bana hic bulaşmaz sağolsun) :) @sürgünüm

en aktif üye: @Doğu (uyku nedir bilmez) @vadikızı

en duygusal üye: @vadikızı

en filosof üye: @Tolstoyevski

en sık rastladiğın üye : @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @destere @sürgünüm
konusunu en cok begendigim üye: @sürgünüm

tanimak istediğiniz üye: forumun icinden @Yakamoz-Asi forum dışında gibi bir durum olursa @Bully @sürgünüm @vadikızı ve renkli bir karakter olduğunu düşündüğüm @denizz19

en objektif üye : @dosimosi

en özlenilen üye : @ABAY_06

ortak özelliginin oldugu üye: @Doğu (benim erkek versiyonum )
en iyi turkceyi kullanan uye: @pompy
@cookies malesef burun farkiyla kaybettin :)

en cok tartistiginiz üye: @destere (sende beni yazip sana asildigimi ima etmistin ama herkes gördü kim kime asılıyor. senden kurtulmak icin sana parlak bir arkadasimi bile önerdim :A)

bu arada etiket nasil yapilirmis benden ögrenin :A
Saolun efenim listede bi yerlerde olmak güzel. :)

Listemi hazırlamak için uygun zaman lazım, son gün ne zamandı? @mrt-06 :A

Bu arada çoğu listede en iyi çıkış yapan üyeye yazılmışım teşekkür ediyorum beni böyle görenlere. :)

ms = mızmız sevimsiz in kısaltması niye sevindin onu anlamadım ? :)
hhahaaha :F

beni bu arada en çok senin listen mutlu etti tabikide sen sadece şeyde pot kırdın sevdiğine takibe herşeye beni tek yazmıs tanısılmak istenilen üyeye tüm kızlar demişsin görmezden gelinicek gibi değilki yine hatırladım işte :A :A :A

hhahaaha :F

beni bu arada en çok senin listen mutlu etti tabikide sen sadece şeyde pot kırdın sevdiğine takibe herşeye beni tek yazmıs tanısılmak istenilen üyeye tüm kızlar demişsin görmezden gelinicek gibi değilki yine hatırladım işte :A :A :A
bugun seninkinle bol bol ilgi göster.
enerjim düşük ona laf yetiştirmek istemiyorum.
oklava dozunu iki katina çıkar

onlar ayarlama yaparken ariananın benden alacağı puanlar sıfıra iniyor :) hiçbişey gözümden kaçmaz :)

Ben seni komik bulayım sevdiğim üye diyeyim senin lafa bak. @MasacRE- o kadar kategoride yer ayırdım özel bir arkadaş dedim yılın en iyi çıkışı dedim sende harika atmışsın tebrikler..

onlar ayarlama yaparken ariananın benden alacağı puanlar sıfıra iniyor :) hiçbişey gözümden kaçmaz :)

İşte başkan gibi başkan be helal olsun :A Ben de yanındayım bu hareketi cezasız bırakmamamız lazım :A

En iyi Türkçe'yi kullanan üye. @OzaN @sürgünüm @mrt-06 @Bully

En Çok Konuştuğun Üye + En İyi Anlaştığın Üye+ En Sevdiğiniz Üye @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Ahmad @Mr.At @Bully @denizz19 @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @Forumdash @Billy Kane @MayısKralı @Tolstoyevski
@MasacRE- @cookies @turkuazz @Yakamoz-Asi @OzaN @Yiğitt @ozgur2133 @EFE UYSAL @eskici @ozmoturk
Unuttuğum üye vardır kesin:sleeping:

En Güzel Avatarlı Üye : @Harunnn60 @Ahmad @turkuazz @Billy Kane @Forumdash
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Çiğdem- (Yarışma vs) @xemrexxx ( komikli konuları)
@sürgünüm ve @Aserat ( dizi konuları)
En Çok Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @destere @xemrexxx @denizz19 @Bully @Mr.At @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye : @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Tolstoyevski @Forumdash
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski @Tzira @MasacRE- @Bully @Sherlock
En İyi Yönetici: @Harunnn60 ve tüm moderatörler :A
En İyi Editör: Tüm editörlerimiz:yum:
En Geveze Üye + En Aktif Üye : @Çiğdem- @destere @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @Bully :grin:
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2016'nın Çıkış Yapan Üyesi:
@dosimosi @MasacRE-
En Komik Üye: @Çiğdem- @xemrexxx @destere @beyazsoy
veeee @pompy :F
En Sinirli Üye: @Bully (Anlarsın:tongue::F)
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL (Kafaya birşey koydunuz mu ısrar ediyonuz. :tongueout:)
En Sportmen Üye: @OzaN (Yarışmalarda elenmesine rağmen yinede mütevaziliğini koruyor. :A @Bully 'de azcık diyelim. @batuhankaralar da kötü sonuçlar almasına rağmen çok ses yapmıyor :A
@denizz19 ? 404 not found :mask:

En Ciddi Üye: @OzaN @Bully @mrt-06 @dosimosi @yakamoz-Asi Şurada anlaşalım artık siz ciddi insan değilsiniz ama bazen ciddi anlarınızı oluyo sizde de tuhaf duruyor bırakın şu huyunuzu. :F :F

En Özlenilen Üye: @china_shangai :(
En tarafsız/objektif üye: Malesef inanmıyorum böyle bir üye olduğuna... :handfist:
En Eğlenceli Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere
En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- :F Her türlü soruna karşı '':F'' şu smiley ile cevap veriyor.
En Duygusal Üye: Malum üye🙂T) birde @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Çok Rastladığınız Üye: @dosimosi @Çiğdem- @destere @sokak sanati @denizz19
@xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: :raisedhands::handfist: Maskiş ve Vadiş:tonguewink::hearteyes:

En Çok Ortak Nokta: @Ahmad @Mr.At @Çiğdem- :hearteyes::kissingclosed:

Eee bu kadar övdük o zaman desteklerinizi bekleriz MS'de Shakira'ya :A:hearteyes:
giphy.gif

Unuttuysam birkaç üyeyi affola. Çok yordu bunları yazmak.. :F

Son düzenleme:
@yader @cookies @pompy @sokak sanati @eskici sizlere teşekürler :)

isveç ördeği @dosimosi sanada lanet olsun :)
aç gözlu ne bekliyordun ? ikimizde en cok tartisma kisminda birbirimizi yazdik ustelik sen yazmazken ben en cok konustugum listeye ekledim ve en cok konustuklarim sevdigim kisilerde dedim. onu gec dizilerde basrol ve sondaki onemli oyuncular ve diye gecerya benim bir diger basrolumde sen oldugun icin sona ayarladim. senin mesajlarina guldugumu eglenceli oldugunuda ekledim. senin listenin yaninda benimki pirlanta.
asil sana L**** olsun

Ben seni komik bulayım sevdiğim üye diyeyim senin lafa bak. @MasacRE- o kadar kategoride yer ayırdım özel bir arkadaş dedim yılın en iyi çıkışı dedim sende harika atmışsın tebrikler..

İş başka arkadaşlık başka :A Ben de seni severim liste yapsam mutlaka yer veririm ama MS jürisi olarak bu haksızlığa sessiz kalamam üzgünüm :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...