Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekkürler cnm sende benim listemde önemli yerlerdeydin düşüncelerimiz karşılıklı
:bhr::bhr::bhr:

eğlenceli kısmındada ayrı belirttiğin içnide tşşk allah neşemizi bozmasın sizlere biraz pozitij enerji evrebliyorsam o yeter :F :F :F
Ahaha eee malum emeğin çok. :A

@mrt-06 @Bully @denizz19 yorumlarınız bekliyoruz. :A

se ne diyon la tombalak :) hogathamla başbaşa kulis yapmanıza karşı çıktım çünkü hogatha anca benimle başbaşa bişey yapabilir onun haricinde kim sana ne kadar puan vermiş çokda bıngıldak yani :))

Aynen öyle olsun zaten. Çiğdem zaten alalen beni destekliyor tıpkı füzeleri görünce atağa kalkacak sem ve yoldaşların gibi.:A

Zaten sen bir şey yapmazsın öyle durursun. :dancer::dancer:

bu enlerde seni çok sevdiğimi söyledim az önce yine yazdım çok sevdiğimi
geçenlerde kıymetlimsin dedim cevap bile vermedin ne diyim harun geçen
şarkına düşük verdim diye ne kadar üzüldüm biliyormusun sen :( neyse hiç
bir şey demicem harun senin canın sağolsun:D:D

bu enlerde seni çok sevdiğimi söyledim az önce yine yazdım çok sevdiğimi
geçenlerde kıymetlimsin dedim cevap bile vermedin ne diyim harun geçen
şarkına düşük verdim diye ne kadar üzüldüm biliyormusun sen :( neyse hiç
bir şey demicem harun senin canın sağolsun:D:D
Hmmm öyledir. :tongueout::ok:

@halukerogluFOX canım arkadaşım forumdaşım benim genelde sosyal medyada konuşuyoruz
forumun en samimi üyesidir onu çok seviyorum onunla sohbet etmek en keyif aldığım zamanlardır
ayrıca @denizz19 @Bully @gözlemci @dosimosi en samimi bulduğum arkadaşlarımdır

HAHHAAH evet @MasacRE- şuan yarışmaya müdahele ettiğini sanıyor sen bana müdahele etmeye çalısıyorsun aslında :A :A :A

Bu iş böyle olmayacak @MEnes senle bir darbe mi yapsak acaba MS'nin bizim gibi adaletli jüri başkanlarına ihtiyacı var @destere nin aklı fikri oynaşta adamın güvenilirliği sıfıra inmiş vaziyette :A

Öyle tabii yalanmı söylücem sana
İtirafta senin adın vardı burda sevdiğim üyeler arasındada varsın yazmayı unutmuşsamda
öyle olmadığını anlamanına gelmiyor bu ben seni çok sevdim her zaman değer verdim :D
az önce yazdığım dikkati oku son nefesime kadar sevicem dedim demi

@mrt-06 sen niye böyle bir etkinlik ayarladin ?
herkes birbirine trip atiyor :)
seneye sorulari değistir

En iyi Türkçe'yi kullanan üye. @OzaN @sürgünüm @mrt-06 @Bully

En Çok Konuştuğun Üye + En İyi Anlaştığın Üye+ En Sevdiğiniz Üye @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Ahmad @Mr.At @Bully @denizz19 @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @Forumdash @Billy Kane @MayısKralı @Tolstoyevski
@MasacRE- @cookies @turkuazz @Yakamoz-Asi @OzaN @Yiğitt @ozgur2133 @EFE UYSAL @eskici @ozmoturk
Unuttuğum üye vardır kesin:sleeping:

En Güzel Avatarlı Üye : @Harunnn60 @Ahmad @turkuazz @Billy Kane @Forumdash
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Çiğdem- (Yarışma vs) @xemrexxx ( komikli konuları)
@sürgünüm ve @Aserat ( dizi konuları)
En Çok Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @destere @xemrexxx @denizz19 @Bully @Mr.At @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye : @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Tolstoyevski @Forumdash
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski @Tzira @MasacRE- @Bully @Sherlock
En İyi Yönetici: @Harunnn60 ve tüm moderatörler :A
En İyi Editör: Tüm editörlerimiz:yum:
En Geveze Üye + En Aktif Üye : @Çiğdem- @destere @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @Bully :grin:
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2016'nın Çıkış Yapan Üyesi:
@dosimosi @MasacRE-
En Komik Üye: @Çiğdem- @xemrexxx @destere @beyazsoy
veeee @pompy :F
En Sinirli Üye: @Bully (Anlarsın:tongue::F)
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL (Kafaya birşey koydunuz mu ısrar ediyonuz. :tongueout:)
En Sportmen Üye: @OzaN (Yarışmalarda elenmesine rağmen yinede mütevaziliğini koruyor. :A @Bully 'de azcık diyelim. @batuhankaralar da kötü sonuçlar almasına rağmen çok ses yapmıyor :A
@denizz19 ? 404 not found :mask:

En Ciddi Üye: @OzaN @Bully @mrt-06 @dosimosi @yakamoz-Asi Şurada anlaşalım artık siz ciddi insan değilsiniz ama bazen ciddi anlarınızı oluyo sizde de tuhaf duruyor bırakın şu huyunuzu. :F :F

En Özlenilen Üye: @china_shangai :(
En tarafsız/objektif üye: Malesef inanmıyorum böyle bir üye olduğuna... :handfist:
En Eğlenceli Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere
En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- :F Her türlü soruna karşı '':F'' şu smiley ile cevap veriyor.
En Duygusal Üye: Malum üye🙂T) birde @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Çok Rastladığınız Üye: @dosimosi @Çiğdem- @destere @sokak sanati @denizz19
@xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: :raisedhands::handfist: Maskiş ve Vadiş:tonguewink::hearteyes:

En Çok Ortak Nokta: @Ahmad @Mr.At @Çiğdem- :hearteyes::kissingclosed:

Eee bu kadar övdük o zaman desteklerinizi bekleriz MS'de Shakira'ya :A:hearteyes:
giphy.gif

Unuttuysam birkaç üyeyi affola. Çok yordu bunları yazmak.. :F
Teşekkürler Haruncum. :love1:

Beni neden ciddi buluyorsun merak ettim. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...