Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben seni komik bulayım sevdiğim üye diyeyim senin lafa bak. @MasacRE- o kadar kategoride yer ayırdım özel bir arkadaş dedim yılın en iyi çıkışı dedim sende harika atmışsın tebrikler..

sevgimiz karşılıklı ona dediğimiz bişey yok:) ama hogathayla gizli gizli kulis yapmalar falan filan bunlar bana ters durumlar :))

aç gözlu ne bekliyordun ? ikimizde en cok tartisma kisminda birbirimizi yazdik ustelik sen yazmazken ben en cok konustugum listeye ekledim ve en cok konustuklarim sevdigim kisilerde dedim. onu gec dizilerde basrol ve sondaki onemli oyuncular ve diye gecerya benim bir diger basrolumde sen oldugun icin sona ayarladim. senin mesajlarina guldugumu eglenceli oldugunuda ekledim. senin listenin yaninda benimki pirlanta.
asil sana L**** olsun
ben 4 ayrı yere seni etiketlemişim sense beni hem en sinirli yapmışsın hem en çok tartıştığın kısma yazmışsın onuda geçtik dün bana yaptıklarınıda hala unutmadım ordan kalan öfkem dinmiş değil :))

En iyi Türkçe'yi kullanan üye. @OzaN @sürgünüm @mrt-06 @Bully

En Çok Konuştuğun Üye + En İyi Anlaştığın Üye+ En Sevdiğiniz Üye @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Ahmad @Mr.At @Bully @denizz19 @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @Forumdash @Billy Kane @MayısKralı @Tolstoyevski
@MasacRE- @cookies @turkuazz @Yakamoz-Asi @OzaN @Yiğitt @ozgur2133 @EFE UYSAL @eskici @ozmoturk
Unuttuğum üye vardır kesin:sleeping:

En Güzel Avatarlı Üye : @Harunnn60 @Ahmad @turkuazz @Billy Kane @Forumdash
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Çiğdem- (Yarışma vs) @xemrexxx ( komikli konuları)
@sürgünüm ve @Aserat ( dizi konuları)
En Çok Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @destere @xemrexxx @denizz19 @Bully @Mr.At @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye : @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Tolstoyevski @Forumdash
En Güzel Kullanıcı Adı: @Tolstoyevski @Tzira @MasacRE- @Bully @Sherlock
En İyi Yönetici: @Harunnn60 ve tüm moderatörler :A
En İyi Editör: Tüm editörlerimiz:yum:
En Geveze Üye + En Aktif Üye : @Çiğdem- @destere @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @Bully :grin:
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
2016'nın Çıkış Yapan Üyesi:
@dosimosi @MasacRE-
En Komik Üye: @Çiğdem- @xemrexxx @destere @beyazsoy
veeee @pompy :F
En Sinirli Üye: @Bully (Anlarsın:tongue::F)
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL (Kafaya birşey koydunuz mu ısrar ediyonuz. :tongueout:)
En Sportmen Üye: @OzaN (Yarışmalarda elenmesine rağmen yinede mütevaziliğini koruyor. :A @Bully 'de azcık diyelim. @batuhankaralar da kötü sonuçlar almasına rağmen çok ses yapmıyor :A
@denizz19 ? 404 not found :mask:

En Ciddi Üye: @OzaN @Bully @mrt-06 @dosimosi @yakamoz-Asi Şurada anlaşalım artık siz ciddi insan değilsiniz ama bazen ciddi anlarınızı oluyo sizde de tuhaf duruyor bırakın şu huyunuzu. :F :F

En Özlenilen Üye: @china_shangai :(
En tarafsız/objektif üye: Malesef inanmıyorum böyle bir üye olduğuna... :handfist:
En Eğlenceli Üye: @Ahmad @Çiğdem- @destere
En Eğlenceli Üye: Açık ara @Çiğdem- :F Her türlü soruna karşı '':F'' şu smiley ile cevap veriyor.
En Duygusal Üye: Malum üye🙂T) birde @Ahmad
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
En Çok Rastladığınız Üye: @dosimosi @Çiğdem- @destere @sokak sanati @denizz19
@xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: :raisedhands::handfist: Maskiş ve Vadiş:tonguewink::hearteyes:

En Çok Ortak Nokta: @Ahmad @Mr.At @Çiğdem- :hearteyes::kissingclosed:

Eee bu kadar övdük o zaman desteklerinizi bekleriz MS'de Shakira'ya :A:hearteyes:
giphy.gif

Unuttuysam birkaç üyeyi affola. Çok yordu bunları yazmak.. :F

Tartıştığın Vadiş benmi oluyorum :Fben seninle tartışmak hiç istemiyorum ki
seni çok sevdiğimi değer verdiğimi biliyosun sen benden uzak durup az konuşunca
bende geri planda kalayım o zaman:D
Forumda ilk tanıştığımız zamanlarda modum düşük olduğu zamanlarda ne oldu neyin var
diye soran ilk sendin unutmam o günleri sonsuze dek hemde son nefesime kadar değer
verecem sana:bhr::bhr:

En Çok Konuştuğun Üye + En İyi Anlaştığın Üye+ En Sevdiğiniz Üye @Çiğdem- @xemrexxx @destere @Ahmad @Mr.At @Bully @denizz19 @vadikızı @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @Forumdash @Billy Kane @MayısKralı @Tolstoyevski
@MasacRE- @cookies @turkuazz @Yakamoz-Asi @OzaN @Yiğitt @ozgur2133 @EFE UYSAL @eskici @ozmoturk

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Çiğdem- (Yarışma vs) @xemrexxx ( komikli konuları)
En Çok Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @destere @xemrexxx @denizz19 @Bully @Mr.At @Forumdash
En Geveze Üye + En Aktif Üye : @Çiğdem- @destere @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @Bully :grin:
@dosimosi @MasacRE-
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sokak sanati @xemrexxx @vadikızı @Billy Kane @EFE UYSAL (Kafaya birşey koydunuz mu ısrar ediyonuz. :tongueout:)
En Sportmen Üye: @OzaN (Yarışmalarda elenmesine rağmen yinede mütevaziliğini koruyor. :A @Bully 'de azcık diyelim. @batuhankaralar da kötü sonuçlar almasına rağmen çok ses yapmıyor :A

En Ciddi Üye: @OzaN @Bully @mrt-06 @dosimosi @yakamoz-Asi Şurada anlaşalım artık siz ciddi insan değilsiniz ama bazen ciddi anlarınızı oluyo sizde de tuhaf duruyor bırakın şu huyunuzu. :F :F

En tarafsız/objektif üye: Malesef inanmıyorum böyle bir üye olduğuna... :handfist:
En Eğlenceli Üye: Açık ara @Çiğdem- :F Her türlü soruna karşı '':F'' şu smiley ile cevap veriyor.
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113
@xemrexxx @Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: :raisedhands::handfist: Maskiş ve Vadiş:tonguewink::hearteyes:

Eee bu kadar övdük o zaman desteklerinizi bekleriz MS'de Shakira'ya :A:hearteyes:
giphy.gif

Çok teşekkürler cnm sende benim listemde önemli yerlerdeydin düşüncelerimiz karşılıklı
:bhr::bhr::bhr:

eğlenceli kısmındada ayrı belirttiğin içnide tşşk allah neşemizi bozmasın sizlere biraz pozitij enerji evrebliyorsam o yeter :F :F :F

@dosimosi @MasacRE-

En Sabırlı Üye: Açık ara @Çiğdem- :F Her türlü soruna karşı '':F'' şu smiley ile cevap veriyor.
@xemrexxx @Bully

giphy.gif

shakirayı işin içine kattın etiketlerindeki tüm samimiyet kayboldu hatta nefretimizi kazandın diyebilirim :))

aklıma gelmişken söyleyeyimde @batuhankaralar bağlar bu hafta rezalet bir şarkıyla gelmiş shakira onunla b,rlikte elenecek en güçlü adaylardan biri olur :)

Tartıştığın Vadiş benmi oluyorum :Fben seninle tartışmak hiç istemiyorum ki
seni çok sevdiğimi değer verdiğimi biliyosun sen benden uzak durup az konuşunca
bende geri planda kalayım o zaman:D
Forumda ilk tanıştığımız zamanlarda modum düşük olduğu zamanlarda ne oldu neyin var
diye soran ilk sendin unutmam o günleri sonsuze dek hemde son nefesime kadar değer
verecem sana:bhr::bhr:
Vadiş derken sen değil Vadicileri kısaltma anlamında dedim. :tongueout:

Evet o zamanlar ben vardım senle saatlerce konuşuyordum söyle davran böyle davran diye. Bunları unutmaman güzel. :)

shakirayı işin içine kattın etiketlerindeki tüm samimiyet kayboldu hatta nefretimizi kazandın diyebilirim :))

aklıma gelmişken söyleyeyimde @batuhankaralar bağlar bu hafta rezalet bir şarkıyla gelmiş shakira onunla b,rlikte elenecek en güçlü adaylardan biri olur :)
Seni çok övdüm ama desterem.:smirk::smilingimp:

Vadiş derken sen değil Vadicileri kısaltma anlamında dedim. :tongueout:

Evet o zamanlar ben vardım senle saatlerce konuşuyordum söyle davran böyle davran diye. Bunları unutmaman güzel. :)

he tmm cnm :D
Tabii ki unutmamm unutmucam da ben yine seninle saatlerce konuşmak isterim seninle sohbet etmeyi konuşmayı çok sevdiğimi biliyosun sende bu ara biraz uzak gibiyiz böyle hergün yazıp sıkmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum zaten sen ne zaman müsait olursan yine saatlerce konuşuruz inşallah:D:Dsenin bende yerin ayrı

Ben bu çevirdiğiniz oyunu görüp başkanımıza söyledim işte görevimi yerine getirdim :A O da benimle aynı fikirdeymiş zaten, bu hafta ekstra düşük puanlara hazır ol o yüzden :A
aaaa o koca kafalı başkanınız @destere ile @sokak sanati na oyun oynamayın ayoll :F

çocuk en iyi yöneticiye yaratıcı şekilde beni yazmış bende teşekkür anlamında söyledim ama siz kibarlıktan ne anlarsınız bee başkanına bak seni örnek al :A :A :A

Ben bu çevirdiğiniz oyunu görüp başkanımıza söyledim işte görevimi yerine getirdim :A O da benimle aynı fikirdeymiş zaten, bu hafta ekstra düşük puanlara hazır ol o yüzden :A

Allah topunuzun belasını versin lan kız zaten bana hep tam veriyorum neyi yükseltecek..

sevgimiz karşılıklı ona dediğimiz bişey yok:) ama hogathayla gizli gizli kulis yapmalar falan filan bunlar bana ters durumlar :))

ben 4 ayrı yere seni etiketlemişim sense beni hem en sinirli yapmışsın hem en çok tartıştığın kısma yazmışsın onuda geçtik dün bana yaptıklarınıda hala unutmadım ordan kalan öfkem dinmiş değil :))
gözlerine baktir ben sinirli uye katagorisi yapmadim.
sana karsi artik ciddi olan yönumu gösterecem. burda noktayi koyuyorum arkadasligimizada biy biy

aaaa o koca kafalı başkanınız @destere ile @sokak sanati na oyun oynamayın ayoll :F

çocuk en iyi yöneticiye yaratıcı şekilde beni yazmış bende teşekkür anlamında söyledim ama siz kibarlıktan ne anlarsınız bee başkanına bak seni örnek al :A :A :A

Allah topunuzun belasını versin lan kız zaten bana hep tam veriyorum neyi yükseltecek..

Bilemeyeceğim artık o konuşmanız pek masum gelmedi bana Çiğdem :A
Şike yapmanın birçok yolu var kendisinin tam puan veriyor olması başka yöntemlere baş vuramayacağı anlamına gelmez :A

oh be bende sakiz gibi yapiskan bir beladan kurtuldum :Z

se ne diyon la tombalak :) hogathamla başbaşa kulis yapmanıza karşı çıktım çünkü hogatha anca benimle başbaşa bişey yapabilir onun haricinde kim sana ne kadar puan vermiş çokda bıngıldak yani :))

se ne diyon la tombalak :) hogathamla başbaşa kulis yapmanıza karşı çıktım çünkü hogatha anca benimle başbaşa bişey yapabilir onun haricinde kim sana ne kadar puan vermiş çokda bıngıldak yani :))
hahahah ayy gör başkanını @MasacRE- çocuğuun yaırşma umrunda değil onun niyeti başka :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...