MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

VPN'i hollanda üzerinden kullanıyormuşum o sırada hatlar karışmış :A Yok canım ne alıcısı sıvacı o sıvacı :A Sıvacı gözle baktım gayet tencere kapak olmuşsunuz izdivacınıza engel olan @Çiğdem-'i kınıyorum :A

@MEnes @MasacRE- sıva gurubundana artık @Doğu yu atma zamanımız gldi:) pis pis huylar edinmiş arkadaş :))
La iki dakika kaybolduk yine ortalık birbirine girmiş. :A :A @Doğu'yu kimseye yedirmem sayın yoldaşım. :A Yanlışlık olmuş hatlar karışmış bak hemen anlamış düzeltmiş durumu. :A

programa üçüncü samimi arkadasima seni düşünüyordum vazgectim.

ama böyle bir dostluk arkadaşlık olurmu:) havadan nem kapıyorsun, bir saniye önce samimi arkadaşım diyorsun en ufak bir mesajda saniyesinde dışladın bizi bu şekilde nasıl arkadaşlığımız ilerleyecek :))

La iki dakika kaybolduk yine ortalık birbirine girmiş. :A :A @Doğu'yu kimseye yedirmem sayın yoldaşım. :A Yanlışlık olmuş hatlar karışmış bak hemen anlamış düzeltmiş durumu. :A

ama hatlar bayağı kötü karıştı dostun dağıtmış karizmayı toparlaması biraz zaman alacaktır :)

Yasaklar, yavaşlıklar ve engellerden ötürü geciktiğimiz bu haftada Cem Karaca'dan "Kendim Ettim Kendim Buldum" diyoruz. Doğru seçim yaptım mı bilmiyorum ama hızlı bir karar vermem lazımdı. (Recap süresi 0:35-1:36)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @Çiğdem- @Tzira @Doğu

Son düzenleme:
ama böyle bir dostluk arkadaşlık olurmu:) havadan nem kapıyorsun, bir saniye önce samimi arkadaşım diyorsun en ufak bir mesajda saniyesinde dışladın bizi bu şekilde nasıl arkadaşlığımız ilerleyecek :))
kusura bakma. bana sirret diyen biriyle samimi olamam.
@Doğu nun kafada gidik bugun tatli dil dedik gümüş sapli süpürge dedik sözum ona mevzuyu çakmadi.
kendisi bilir

@Doğu nun kafada gidik bugun tatli dil dedik gümüş sapli süpürge dedik sözum ona mevzuyu çakmadi.
kendisi bilir
Çaktım çaktım da vaktim yoktu bugün o yarışmaya da muhakkak barnak atacağım aklımda yani :A

Çaktım çaktım da vaktim yoktu bugün o yarışmaya da muhakkak barnak atacağım aklımda yani :A
Bak yine tehlikeli kelimeler kullandım. Bugün lanetliyim ben bana dokunmayın :A

@MEnes'i verelim okumuş tahsilli bir İstanbul beyefendisi :A Bizim gibi boş gezenin boş sıvacısı değildir yumurta gibi çocuk :A
aslinda seni düşündümde her nekadar eskiye dayansada arkadasligimiz beni taniyacak kadar olmadi sohbetlerimiz.
var bir kac arkadas ama onlar suan yoklar

Bak yine tehlikeli kelimeler kullandım. Bugün lanetliyim ben bana dokunmayın :A
haftalardir hic olmadi zaten.
keyfine bak sen

kendisi bilir

şirret bizim oralarda sevimli sempatik kızlara söylenir genelde:) (istersen @Doğu ya sor beni onaylayacaktır :) )
sen o lafımı kötüye yorduysan tamamen yöresel farklılıklardan kaynaklı bir anlaşmazlık bizimkisi? bir yöresel farkın bizi ayırmasına mani olmalıyız bence :))

şirret bizim oralarda sevimli sempatik kızlara söylenir genelde:) (istersen @Doğu ya sor beni onaylayacaktır :) )
sen o lafımı kötüye yorduysan tamamen yöresel farklılıklardan kaynaklı bir anlaşmazlık bizimkisi? bir yöresel farkın bizi ayırmasına mani olmalıyız bence :))
Şu an canım onaylamak istemiyor ama sanırım arkadaş haklı :A @dosimosi

Ömrüm seni savunmakla geçti bee az iyi bir hayat yaşa bundan sonra örnek vatandaş ol
:A :A :A
muratarkin-vatandasriza-afis.jpg

önemli olan millet bana topluca hücum ederken koruman? oysa sen tam aksine böyle durumlarda tüfekle bilmem nereme nişan alıyorsun :) kötü günde koruduğunu görmedim iyi günde bende kendimi korumasını bilirim hogatha :)

Hiçbişey anlamadım bu dediğinden :A
simdi sana aciklayayim. ben yilbasi programi icin özel bir konuk olacağim. hakkimda ve ülkelerim hakkinda dusuncelerimi beyan ettim. 3 tane samimi buldugum arkadas ismi söylemem gerekiyor. bende birseyler paylastigim benim hakkimda az cok birseyler diyecek birini yazmaya zorlaniyorum. @destere ile "güzel" anlasiyorum ama o hep bana iftira attigi icin listemden cikardim.
simdi. anladinmi biraz ? :)

ama pis de dedi 😉

evet yani @dosimosi ile arkadaş olmanız gerçekleri onaylamana mani olmamalı bu açıdan onayın çok doğru bir davranış bence takdirimi kazandın hatta bir kaç onay daha alırsam senden zor zamanlarımda senin bir önceki sayfadaki tuhaf başkalaşımını bile unutabiliriz sıva gurubuyla :))

simdi sana aciklayayim. ben yilbasi programi icin özel bir konuk olacağim. hakkimda ve ülkelerim hakkinda dusuncelerimi beyan ettim. 3 tane samimi buldugum arkadas ismi söylemem gerekiyor. bende birseyler paylastigim benim hakkimda az cok birseyler diyecek birini yazmaya zorlaniyorum. @destere ile "güzel" anlasiyorum ama o hep bana iftira attigi icin listemden cikardim.

ama pis de dedi 😉

pisde kötü anlamda değil bizim oralarda? bizim oralarda sevimli şirin kedilere pisi pisi pisi pisi derken zaman kaybetmemek için kısaca pis derler o da zaman tasarrufu açısından değişime uğramış bir kelime :)

ama pis de dedi 😉
Anladım yeterince açıklayıcı oldu :A @destere'den boşalan koltuğa talibim o zaman kendimi affettirmek için yarın oy göndermek istiyorum tabi yüce devletimiz internetin vanasını açarsa :A

evet yani @dosimosi ile arkadaş olmanız gerçekleri onaylamana mani olmamalı bu açıdan onayın çok doğru bir davranış bence takdirimi kazandın hatta bir kaç onay daha alırsam senden zor zamanlarımda senin bir önceki sayfadaki tuhaf başkalaşımını bile unutabiliriz sıva gurubuyla :))

pisde kötü anlamda değil bizim oralarda? bizim oralarda sevimli şirin kedilere pisi pisi pisi pisi derken zaman kaybetmemek için kısaca pis derler o da zaman tasarrufu açısından değişime uğramış bir kelime :)
Yedi göbekten sıvacıyım böyle sıva görmedim bee :A İyi kurtardın paçayı :A

Anladım yeterince açıklayıcı oldu :A @destere'den boşalan koltuğa talibim o zaman kendimi affettirmek için yarın oy göndermek istiyorum tabi yüce devletimiz internetin vanasını açarsa :A
bugun hal hatirini soralim dedik o firsati vereyim dedim ama pek soğuk davrandin :)
baska birini düşünmem gerekiyor.
aslinda o koltuk doluda yok kendisi

bugun hal hatirini soralim dedik o firsati vereyim dedim ama pek soğuk davrandin :)
baska birini düşünmem gerekiyor.
aslinda o koltuk doluda yok kendisi
O sırada çetin bir siyasi tartışmanın içerisindeydim. O hararet esnasında arada kaynadın galiba onun için de özür dilerim :) Gece telafi ediyoruz işte. Forumda gece el ayak çekilince goygoyun dibine vuruyoruz telafi etmişizdir umarım ? :A

O sırada çetin bir siyasi tartışmanın içerisindeydim. O hararet esnasında arada kaynadın galiba onun için de özür dilerim :) Gece telafi ediyoruz işte. Forumda gece el ayak çekilince goygoyun dibine vuruyoruz telafi etmişizdir umarım ? :A
ama benim ozaman canim sohbet istemisti. daha samimi olurdu sohbet.
burda @destere limon sıkar sohbetimize bide profilden yazinca mesaj sayima işlemiyorki ben az yazMak istiyorum konulara, gerci bugun baya dozu kacirdim :D