MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Youtube olmayınca yarışma da aksadı galiba @Çiğdem-'den baskı ve eziyet görmüyorum kaç gündür? :A
hatirlattigin iyi oldu. ben sana küsmem gerekiyordu.
tamam simdi küstüm :)
okadar tatli dil gösterdik olmadi, gümüs sapli süpürge dedik yine olmadi
konusma artik benle :(

hhahaha aa youtube olmayınca oylama yarına ertelendi beyefendi yoksa şuan sana oy ver diye oklavayı kafana geçiriyor olucaktım :A :A :A @destere
Yarın da açılmazsa ne olacak ? Bir tek @dosimosi yollar herhalde İsveç dolaylarından :A

hatirlattigin iyi oldu. ben sana küsmem gerekiyordu.
tamam simdi küstüm :)
okadar tatli dil gösterdik olmadi, gümüs sapli süpürge dedik yine olmadi
konusma artik benle :(
Haydaaa yine naptım :A @destere koş lan önümde siper ol :A

Shakira
Ekli dosyayı görüntüle 53228 LA LA LA

2014 FiFA Dünya Kupası için hazırlanan bu şarkıyı sizlerle sunmaktan gurur duyuyorum.

Şarkı aradan 2 yıl geçmesine rağmen halen popüler. :Z Desteklerinizle bu hafta da çok güzel puanla alacağız . :love1::love1:

Muhteşem puanlarınızı bekliyoruz.:bhr::love1:

Ekli dosyayı görüntüle 53229
@Çiğdem- @dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad
@EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz
@eskici @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06
@sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira

senin şkakirada ariana gibi başlangıcı ofsayt zenci karıştırmışsın araya :) ama sonra düzeliyor gibi tam düzelmesede yani idare eder:)

Yarın da açılmazsa ne olacak ? Bir tek @dosimosi yollar herhalde İsveç dolaylarından :A

Haydaaa yine naptım :A @destere koş lan önümde siper ol :A

siper olmak isterdim ama ben asla dostlarımın önünü kapatmam o yüzden malesef darbeyi yiyeceksin gibime geliyor :)

hhahahah olmazsa yine ertelenir milletin oy vermeyeceğini bile bile 1 günü boşa harcayamam cnm bunda benidme sucum yok devletin sucu :F

@Doğu

zaten benim şarkıları izlememede gerek yok şarkıcılara puan vereceğim bundan sonra :)

senin şkakirada ariana gibi başlangıcı ofsayt zenci karıştırmışsın araya :) ama sonra düzeliyor gibi tam düzelmesede yani idare eder:)

siper olmak isterdim ama ben asla dostlarımın önünü kapatmam o yüzden malesef darbeyi yiyeceksin gibime geliyor :)

zaten benim şarkıları izlememede gerek yok şarkıcılara puan vereceğim bundan sonra :)
hhahah ayy sus çok göze batıyorsun zaten son günlerde ben toparlıyorum arkanı :A :A :A

@Çiğdem-'den beklerken @dosimosi'den linç yedim seni önüme katıp ben topuklayacağım :A

tarafsız oy verdikte noldu yine millete yaranamadık bundan sonra taraflı oylarımla geliyorum :)

hepsi kız değilmi hepsi şirret uğraşmaya değmez :))
Forumda yükselen aşırı feminizmden rahatsızım :A Mitoz bölünüyorlar galiba. Geçenlerde @dosimosi arkadaşını da çağırmıştı o nerelerde ? :A

siz benim oklavama kurban olun beee kıymetimizi bilin :A :A :A
ayy senden kötüsünü gördük zaten o yüzden dikkat ettiysen son iki gündür artık oklavana ses çıkarmıyorum :)) en azından beni başkasıyla aldatmıyorsun profil köşelerinde :)

Forumda yükselen aşırı feminizmden rahatsızım :A Mitoz bölünüyorlar galiba. Geçenlerde @dosimosi arkadaşını da çağırmıştı o nerelerde ? :A

@dosimosi banada arkadaş tavsiye etti ama tavsiye ettiği arkadaşı dopmuş:) kendini benden kurtarmak için bize dop öneriyor :)) kötülüğün bu kadarını hayal bile edemezdim :)

ayy senden kötüsünü gördük zaten o yüzden dikkat ettiysen son iki gündür artık oklavana ses çıkarmıyorum :)) en azından beni başkasıyla aldatmıyorsun profil köşelerinde :)
hhahaha karadeniz kadınları aldatmaz cnm sen elin kızlarının peşinde koşmana rağmen ben sadık duruyorum :A :A :A ama birgün tüfekle vurucam kıçından :A :A :A

hhahaha karadeniz kadınları aldatmaz cnm sen elin kızlarının peşinde koşmana rağmen ben sadık duruyorum :A :A :A ama birgün tüfekle vurucam kıçından :A :A :A
:)) tamam en azından vurduğun yer hassas bölgem değil:) bundan böyle hep ben sırtımı döndüğümde nişan al :))

@dosimosi banada arkadaş tavsiye etti ama tavsiye ettiği arkadaşı dopmuş:) kendini benden kurtarmak için bize dop öneriyor :)) kötülüğün bu kadarını hayal bile edemezdim :)
Ahahaha o olayı gördüm :A Aslında alıcı gözle baktığımız vakit çok uyumlu bir çift olmuştunuz ama nasip değilmiş :A :A

Sen beni savunacağına iyice batağa sürüklüyorsun :)
Ömrüm seni savunmakla geçti bee az iyi bir hayat yaşa bundan sonra örnek vatandaş ol
:A :A :A
muratarkin-vatandasriza-afis.jpg