Son iki bölümü indirdim birazdan izlerim. 11.Bölüm fragmanına bakımda Enver'in vurulması düzmece. Sonuçta Enver'in orada her mafya babasının yanında adamı var üstelik silahı aldığı kişi Ömerin eski komutanı.
Bölüm başlıyorMurat varken aliye gerek yoktu iyi olmuş ayoll karısıylada murat evlenicek belli oldu @EFE UYSAL
Bölüm harikulaedydi izledin miYarın 5 reyting gelecek inş
vatanım sensiz bitince tekrarı geliyormus bende iki dizi arasında kalmaktan kurtuldum bu akşam cesur yüreği izledim şimdide vatanım sensizi tvden izliyorum netten izlemek zor oluyorBölüm harikulaedydi izledin mi
Fragmanı vermediler ona sinir oldum.ss Çok heyecanlı bittivatanım sensiz bitince tekrarı geliyormus bende iki dizi arasında kalmaktan kurtuldum bu akşam cesur yüreği izledim şimdide vatanım sensizi tvden izliyorum netten izlemek zor oluyor
acaba o adama düşmanları çelik yelek vermiş olabilirmi ömeri denemek amaçlı o geldi aklımaFragmanı vermediler ona sinir oldum.ss Çok heyecanlı bitti
hahah aa ne olmus 1 defa 3 e düştüyse maç varmıs azıcık etkisi olmustur bölüm çok iyi bitti haftaya 4 olur tekrar show 4 ortalamalı dizisiyi bitirmez hem ferhatlar bile diziyi 4 ortalamaya çıkardıysa hakan bey 5 e çıkarır yeterki düşman olsun@Çiğdem- kız kurusu sen reytingler ile ilgili bir daha yorum yapma bölümü fragmanda verdikleri için sağlam düşmüşüz
Bu arada Hakan Boyav girecekmiş galiba, umarım biraz hareketlendirir de dizi final yapmaz
Ferhat kaç kurşun yedi oradan kurtulması mucize olur, ama Hüsrev geri dönebilir ondan son bir manyaklık bekliyorum.Bölümü bu gün izleyebildim. Şuana kadar ki en iyi bölümdü bence hatta son sahne olmasa sezonun bile en iyi bölümü olabilirdi.
Bölüm genel olarak çok iyiydi. Ali'nin ölmesi Murat'ın önünü açacak belki yeni bir aşk doğar Ferhat'ın ise öldüğünü düşünmüyorum kesin yeniden ortaya çıkacaktır.
İskender'in bu bölüm aktif olup babasını ekarte etmesi bana başka bir olay olacağını düşündürdü. Özellikle Tatarın en sağlam adamının buna ses çıkarmaması bu şüphemi daha da artırdı.
Son olarak bölümün belki ana konusu olan Enver'in yani Rauf'un öldürülmesi olayının düzmece olması en azından bu kadar belli etmeselerdi hem daha iyi olacaktı hemde gelecek bölümler açısından daha meraklı olacaktı . Eğer bu sahneyi güzel çekebilseydiler bence sezonun bile en iyi bölümü bu olurdu.
Haklısın aga birçok yerinden vuruldu ama çoğuda öldürücü yerlerine isabet etmedi hatta Hamza'nın son iki kurşunu dışında hepsi omuza isabet etti. Hamza'nın ise göstermediler. Zaten diziden çıkarılsaydı bence bu kadar kolay ölmezdi üstelik Hamza'nın sıkma anını gösterirlerdi diye düşünüyorum.Ferhat kaç kurşun yedi oradan kurtulması mucize olur, ama Hüsrev geri dönebilir ondan son bir manyaklık bekliyorum.
Istihbarat bütün masayı almış bunu EDHO'dan hatırlıyorum sanki12.Bölüm Fragmanı
Aynen orada da böyle sahne vardı. Ama sanki bu daha güzele benziyor bakalım içerik nasıl yansıtılacak.Istihbarat bütün masayı almış bunu EDHO'dan hatırlıyorum sanki
Enverin hala ölmeyeceğini düşünüyorum oyundur bence İstihbarat herkesi içeri atıyor Hüsrevle ve Ömeri Amerikalı işbirliğine zorlıcak gibi12.Bölüm Fragmanı