TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

daha çok beklersin :) biraz önce bir göz attım recebe orda bir umudum ziynet salideydi bu hafta hatta @denizz19 i uyardım dedim şu müziğin kesildiği yerde ziynetin çığırdığı sahneyi koyma arabeske çeviriyor güzelim şarkıyı:) inadına o kısmı recebe dahil etmiş tabi iyi puan yerine yine havayı alacak :)

tam puan 16 iken 14 vermiştim yani bayağı iyi puandı ama @Bully e puan lazım diye vermedim yüksek puanı, şarkı güzel diye verdim
bully e puan lazımsa gitsin başksından toplasın benden umudu kessin şimdiden :)
Ben bilmem artık bu hafta bana düşük verirsen @dosimosi seninle tüm ilişkisini kesecekmiş hesabını ona göre yap :A

Zaten sana zor bela sempati duymaya başladı hoş niye öyle bir şey yaptı anlayabilmiş değilim de neyse bu konumuz değil, kısacası Gökhan'a bu hafta yüksek ver, dosimosi ile bağlarını daha da kuvvetlendir. :A

Ben bilmem artık bu hafta bana düşük verirsen @dosimosi seninle tüm ilişkisini kesecekmiş hesabını ona göre yap :A

Zaten sana zor bela sempati duymaya başladı hoş niye öyle bir şey yaptı anlayabilmiş değilim de neyse bu konumuz değil, kısacası Gökhan'a bu hafta yüksek ver, dosimosi ile bağlarını daha da kuvvetlendir. :A

daha aramızda ilişki başlamamıştıki platonik takılıyorduk:) onu bile türbüşon yüzünden kesecekse diyecek söz bulamıyorum yani :))

ben artik yavas yavas cantami toplamaya baslayayim :D
yarin yokum. arkamdan cok konusmayin Selim bey ve @Bully de rahatsiz etmeyin yoklugumda :D carsamba gelirim yine
@destere sen gider gitmez arkandan saydırmaya başlayacaktır ama merak etme kurtarıcı şövalyen olarak ben savunurum seni sonuna kadar. :A

Hadi kendine iyi bak, özleyeceğim seni. :bhr: 😉

senle limoniyken galiba teselli verdi ondan sempati duymaya başladim :A
@MayısKralı da sevinecek. nedense @destere ye gösterdigim eski tavrimdan rahatsizmis :A

ben artik yavas yavas cantami toplamaya baslayayim :D
yarin yokum. arkamdan cok konusmayin Selim bey ve @Bully de rahatsiz etmeyin yoklugumda :D carsamba gelirim yine

aaa senin mesaj bu tarafta kalmış şimdi bunu görmesek bir hafta anlatıp durursun o gün sana mesaj yazmıştımda sen görmemiştin o gün şapmıştım sen görmemiştin duyanda önemli bişey kaçırdık sanır aha gördüm işte noldu şimdi kıymetimizmi arttı yok ? yine fırsatı buldukça laf saydıracaksın :)

@destere sen gider gitmez arkandan saydırmaya başlayacaktır ama merak etme kurtarıcı şövalyen olarak ben savunurum seni sonuna kadar. :A

Hadi kendine iyi bak, özleyeceğim seni. :bhr: 😉
dur daha yeni yeni ısınıyorum :)) bir kaybolsunda sonra :)

@MayısKralı da sevinecek. nedense @destere ye gösterdigim eski tavrimdan rahatsizmis :A

mayıos böcüğünü bu hafta yalnız bıraktın yarışması zaten unutulmak üzere sende kayboldun böcük tümden ezilecek forumda :)

aaa senin mesaj bu tarafta kalmış şimdi bunu görmesek bir hafta anlatıp durursun o gün sana mesaj yazmıştımda sen görmemiştin o gün şapmıştım sen görmemiştin duyanda önemli bişey kaçırdık sanır aha gördüm işte noldu şimdi kıymetimizmi arttı yok ? yine fırsatı buldukça laf saydıracaksın :)

dur daha yeni yeni ısınıyorum :)) bir kaybolsunda sonra :)

mayıos böcüğünü bu hafta yalnız bıraktın yarışması zaten unutulmak üzere sende kayboldun böcük tümden ezilecek forumda :)
bu mesaj hiç. sen o görmediklerine yan
sana dün okadar ipucu verdik yine en önemlisini unuttun.
ben yarisma zamani burdayim merak etme.
arkamdan kötu konusursan döndüğumde seni tanimam :A 40-45 saat buraya girmemek seni unutmam icin yetecek. ben burda olmasamda alacam haberleri :A

Teselliyi yanlış insanda aramışsın. ss Neyse..

Arkanda gözü yaşlı bir Bully bırakıyorsun, Çarşamba görüşmek üzere, kendine çok iyi bak. :A

Teselliyi yanlış insanda aramışsın. ss Neyse..

Arkanda gözü yaşlı bir Bully bırakıyorsun, Çarşamba görüşmek üzere, kendine çok iyi bak. :A
yok öyle deme :(
hem sende girmezsin belki bakacaz :)
ben sana acikladim niye gideceğimi.
bu kisa süreli ayrilik ikimizede iyi gelecek insallah

bende gidecem ama aklim yine sende olacak.
görüşürüz bitanesi <3 ......

umarım son hızla çıkarsın evdende önündeki göllerden birine dalarsın:) @Bully gibi kötü birine o kadar iltifatlar dizen bizden değildir :))

Yok ben foruma girip seni özlemekle meşgul olacam. :A
yalancı turpa dönsün diyeceğim ama bedduam tutarmı? keşke tutsa :) eminim bedduam etkili olsaydı şu an senin klavyende sen yerine bir turp oturuyordu :))

@destere sen yaptıysan itirafı çok pis hakaretli küfürlerimi ettim buradada küçük bir teaser'ı var.:A
ben yapmadımda yapan kişi sana takmış kafayı kendini kolla derim :)

benim itiraf veya iftirayla işim olmaz:) bir gün yaparsam ya ismimi yazarım yada direk sana mesajla yazarım zaten diyeceklerimi, anonim takılmak bana göre değil :)

ben yapmadımda yapan kişi sana takmış kafayı kendini kolla derim :)

benim itiraf veya iftirayla işim olmaz:) bir gün yaparsam ya ismimi yazarım yada direk sana mesajla yazarım zaten diyeceklerimi, anonim takılmak bana göre değil :)

Aklıma direk sen geldin. Beni çekemeyen içten pazarlıklı birisin sonuçta.:A

daha çok beklersin :) biraz önce bir göz attım recebe orda bir umudum ziynet salideydi bu hafta hatta @denizz19 i uyardım dedim şu müziğin kesildiği yerde ziynetin çığırdığı sahneyi koyma arabeske çeviriyor güzelim şarkıyı:) inadına o kısmı recebe dahil etmiş tabi iyi puan yerine yine havayı alacak :)

tam puan 16 iken 14 vermiştim yani bayağı iyi puandı ama @Bully e puan lazım diye vermedim yüksek puanı, şarkı güzel diye verdim
bully e puan lazımsa gitsin başksından toplasın benden umudu kessin şimdiden :)
İyi verirsin bence :D