TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

İtiraf 15
dosimosi biraz sakin olsana? Sürekli bir sinir halindesin, şaka kaldıramıyorsan o zaman geyik muhabbeti yapmaya çalışma ya da biraz SAKİN ol.
- Anonim -

bu itirafı kim yapmış valla doğru söylemiş kim demişse ilk bakışta dosi çok şirret pis bir kıza benziyordu gittikçe güzelleşti gözümüzde :))

forummu çöktü benimi attılar tam yorum şapıyorduk kendimizi kapı dışında bulduk :) ayarlarla oynayanların başına taş yağsın :)
Bugün bir şeyler var şu konuyu açana kadar neler çektim. Mesaj bile yazamıyordum ama biraz düzeldi sanırım TTnet ile ilgili bir durum. :)

mesala ben bir konu açtım cnm sana şu seçenek gelecek zili çalın diye bana uyarı gelecek mrt-06 konuya girmek için zile basıyor sana kapıyı aç seçeneğini tıklarsam konuya yorum yapabiliceksin ama @destere ye kapıyı açmazsam yorum yapamıcak
:A :A :A
benim için sorun değil bacadan girerim uzaktan taş atarım cama bir şekilde konuk etmek zorunda kalırsın denemesi bedava :))

mesala ben bir konu açtım cnm sana şu seçenek gelecek zili çalın diye bana uyarı gelecek mrt-06 konuya girmek için zile basıyor sana kapıyı aç seçeneğini tıklarsam konuya yorum yapabiliceksin ama @destere ye kapıyı açmazsam yorum yapamıcak
:A :A :A
Şimdi böyle örnekli anlatınca mantıklı geldi ama bunun eklentisi yoktur. :F

Bugün bir şeyler var şu konuyu açana kadar neler çektim. Mesaj bile yazamıyordum ama biraz düzeldi sanırım TTnet ile ilgili bir durum. :)
dünya alem gümbür gümbür haber paylaşıyor bizimkiler bizden haber saklamaya çalışıyor güya zekalarına hayranım bunların :)

Şimdi böyle örnekli anlatınca mantıklı geldi ama bunun eklentisi yoktur. :F
benim için sorun değil bacadan girerim uzaktan taş atarım cama bir şekilde konuk etmek zorunda kalırsın denemesi bedava :))
hhhaha ayy aman boşverelim cnm milletin işi gücü yok neler düşünüyorlar ayoll :F
iftira atacak bir açık vermediğim için hayal güclerinden çizgi film dünyasına gitmişler illa birisini kötülemeye şartlanmamak lazım kötü birşey bulamıyorsan iyi birşeyde demene gerek yok su otur ayoll biz insanlarda böyle kin oldukça kolay kolay düzelmez bu ülke :F

@Harunnn60

@faruk @Forumdash kulumuz hakkındaki itirafı unuttum :F bu hafta gönderirim @mrt-06

tabisi de bizim sayemizde ayakta forum itiraf sayılmaz o ama teşekkürler:A
sokak totoşu kulumuzla biz anlaşma yapmayız zira onun beroşunu saraydan kovduk ve kazandık savaşı, kaybeden kullarımızla anlaşmayız biz kuru iftira resmen @Çiğdem- ka kuru :A

@faruk @Forumdash kulumuz hakkındaki itirafı unuttum :F bu hafta gönderirim @mrt-06

sokak totoşu kulumuzla biz anlaşma yapmayız zira onun beroşunu saraydan kovduk ve kazandık savaşı, kaybeden kullarımızla anlaşmayız biz kuru iftira resmen @Çiğdem- ka kuru :A
hhahaha ayybir sen eksiktin şuan ayoll ben konuyu sana devrediyorum şuan birazda sen canlı tut :A :A :A @mrt-06 @destere @Harunnn60

Yine unutursun muhtemelen, haftaya mesaj atarım. :D

Ooo reyis gelmiş. :A

kuru kızın yeni projesi hakkında bilgi verseydin keşke senin sümsüklerden oluşan kiralık aşk daha bitmedimi :)

İtiraf 15
dosimosi biraz sakin olsana? Sürekli bir sinir halindesin, şaka kaldıramıyorsan o zaman geyik muhabbeti yapmaya çalışma ya da biraz SAKİN ol.
- Anonim -

bu itirafı kim yapmış valla doğru söylemiş kim demişse ilk bakışta dosi çok şirret pis bir kıza benziyordu gittikçe güzelleşti gözümüzde :))
tesekkur ederim Selimcigim (adin buydu galiba :) ) Duygularimiz karsilikli 😉