hahhaha sevindim cnm son 2 gündür bir gelişme var sende @detere bana özelden yazıp duruyordu harunu özledim diye artık başımı şişirmeyecek ayollBeni kendime getirdin Çikoooo.
hahhaha sevindim cnm son 2 gündür bir gelişme var sende @detere bana özelden yazıp duruyordu harunu özledim diye artık başımı şişirmeyecek ayollBeni kendime getirdin Çikoooo.
Atasın vardı o yüzden attın yani.
Hee hee beğenmemiş. Eminim öyledir.la kendini koruyamıyorsun bana ne faydan olacaktı ayrıca bu haftki shakira şarkısınıda beğenmedim puanımı görünce hayal kırıklığına uğramayasın önceden açıklama yapayım )
Başladı onun kıskan..
neyse.
Peki ablam bir şey demedim.evet atasım vardı attım bir sebebmi olması lazım
Peki ablam bir şey demedim.
@destere beni çok seviyor biliyorum.hahhaha sevindim cnm son 2 gündür bir gelişme var sende @detere bana özelden yazıp duruyordu harunu özledim diye artık başımı şişirmeyecek ayoll
Teşekkürler ablacım. Zil sistemi olsa ne olacakki etiketler çalışmadıktan sonra.
MS mi? Kullandım oylarımı ben. Artık sona bırakmıyorum, sende kullanmışsındır.sen oylarını verdinmi yarışmada
Teşekkürler ablacım. Zil sistemi olsa ne olacakki etiketler çalışmadıktan sonra.
MS mi? Kullandım oylarımı ben. Artık sona bırakmıyorum, sende kullanmışsındır.
Özellikle ben şok olurum herhalde malum 1 vermiştim sana.Evet onu diyorum ablacım bende kullandım bu hafta oylarım şok etkisi yaratacak gibi
Valla bana şok etkisi gelirse karşılığında sana ne gelir bilemem.Evet onu diyorum ablacım bende kullandım bu hafta oylarım şok etkisi yaratacak gibi
MS mi? Kullandım oylarımı ben. Artık sona bırakmıyorum, sende kullanmışsındır.
hahaha bundan sonra konuyu açan kişinin konusuna girmeden önce ya kapısı tıklanacak yada zili çalınıcak ayoll öyle konuya direk girmekte ne oluyormuş çok ayıpp@destere beni çok seviyor biliyorum.
Valla bana şok etkisi gelirse karşılığında sana ne gelir bilemem.
Valla videolar orada dinlemek senin elindeydi.Şarkını pek dinlemediğimi söylemiştim oyuma gelince yorum yok
Değişik bir düşünce.hahaha bundan sonra konuyu açan kişinin konusuna girmeden önce ya kapısı tıklanacak yada zili çalınıcak ayoll öyle konuya direk girmekte ne oluyormuş çok ayıpp
Valla videolar orada dinlemek senin elindeydi.
mesala ben bir konu açtım cnm sana şu seçenek gelecek zili çalın diye bana uyarı gelecek mrt-06 konuya girmek için zile basıyor sana kapıyı aç seçeneğini tıklarsam konuya yorum yapabiliceksin ama @destere ye kapıyı açmazsam yorum yapamıcakDeğişik bir düşünce.