Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aaa tabikide bize yıkıp yatmak yok sendende liste bekliyoruz atacan en azından ben :A

hahaha yaa görün arkadaşınızı işte kendisi her gördüğü elin kızına hatta zaman zaman dişi hayvanlar ve parlak oğlanlara bile göz atarken bana sen neden konusuyorsun başkalarıyla diye hesap soruyor erkek milleti değilmisiniz ayoll tühh size :A :A :A
@destere @Doğu @MEnes
Bu feminizm kokan cümleyi kınıyorum. :A Herkesi bir tutmak da neymiş aaaaa. :A Ben daha bir dişi arıya bile dokunmamış çok düzgün bir bireyim. @destere nereye ben nereyee. :A :A

Son güne bırakan arkadaşlar Cuma gününe kadar yaparsanız çok iyi olur. :)

ama kıymetimi bildinmiki boşuna dolandık artık erkeklerin peşine düşeceğim :)
Benim pesime düş aşkım :love1::love1::love1:

Sende harikasınn atacanımm :love1:
ataCAN'IM mii ?? Ne can i yaa ne demek oluyor şimdi bu ?? Derhal 1 i aciklasin bunu bakiyim! !!! Yoksa siz gizli gizli aşk mi yaşıyorsunuz bu forumun köşelerinde? ? Yaa banane ben de istiyorum @Yiğitt imm aşkım sen yoksun diye şu an seni @destere ile aldatmaya çalışıyorum yerini tabiki de tutamaz tutamiyor da zaten ama ben bir şekilde idare etmesini çok iyi biliyorum üzülme sen hiç haaaa bir de bana bak orda birsürü erkek içersindesin sakin başkalarına bakayım deme senin o gözlerini oyarim! !!!! Hadi çok kolay gelsin sana seni çok seviyorum öpüyorum (buraya yazamıyorum ama sen anladın zaten 😉

Son düzenleme:
Benim pesime düş aşkım :love1::love1::love1:

ataCAN'IM mii ?? Ne can i yaa ne demek oluyor şimdi bu ?? Derhal 1 i aciklasin bunu bakiyim! !!! Yoksa siz gizli gizli aşk mi yaşıyorsunuz bu forumun köşelerinde? ? Yaa banane ben de istiyorum @Yiğitt imm aşkım sen yoksun diye şu an seni @destere ile aldatmaya çalışıyorum yerini tabiki de tutamaz tutamiyor da zaten ama ben bir şekilde idare etmesini çok iyi biliyorum üzülme sen hiç haaaa bir de bana bak orda birsürü erkek içersindesin sakin başkalarına bakayım deme senin o gözlerini oyarim! !!!! Hadi çok kolay gelsin sana seni çok seviyorum öpüyorum (buraya yazamıyorum ama sen anladın zaten 😉

:F:F:Fakşam akşam ne birşeymi içtin ne yaptın @mrt-06 atacan benim
kardeşim beee kardeşime atacanım diyebilirim karışamazsın senn:F:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...