Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim pesime düş aşkım :love1::love1::love1:

ataCAN'IM mii ?? Ne can i yaa ne demek oluyor şimdi bu ?? Derhal 1 i aciklasin bunu bakiyim! !!! Yoksa siz gizli gizli aşk mi yaşıyorsunuz bu forumun köşelerinde? ? Yaa banane ben de istiyorum @Yiğitt imm aşkım sen yoksun diye şu an seni @destere ile aldatmaya çalışıyorum yerini tabiki de tutamaz tutamiyor da zaten ama ben bir şekilde idare etmesini çok iyi biliyorum üzülme sen hiç haaaa bir de bana bak orda birsürü erkek içersindesin sakin başkalarına bakayım deme senin o gözlerini oyarim! !!!! Hadi çok kolay gelsin sana seni çok seviyorum öpüyorum (buraya yazamıyorum ama sen anladın zaten 😉
malesef tipim değilsin :))
Bu feminizm kokan cümleyi kınıyorum. :A Herkesi bir tutmak da neymiş aaaaa. :A Ben daha bir dişi arıya bile dokunmamış çok düzgün bir bireyim. @destere nereye ben nereyee. :A :A

arı maya nasıl? uzaktan bakınca gideri var gibi:))

İşte 2016 yılının EN'i 😉 tabiki de AHMETBAYRAM :) Çok sevindim çok teşekkürler happy nize : )
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: ben
En Çok Konuştuğun Üye: o da ben yani kendim ile
En Güzel Avatarlı Üye: KESİNLİKLE SBSV li olani
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : ben konu açamıyorum çünkü hiç rütbe vermiyorlar bana :(
En İyi Yorumcu Üye: yorumlarımi yazarken de okurken de hiç sikilmiyorum aksine çok zevkli duyuyorum
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: ataCAN'ım
En İyi Anlaştığın Üye: HEPSİ
En Sevdiğiniz Üye: KENDİMİ
En Güzel Kullanıcı Adı: AHMETBAYRAM
En İyi Yönetici: OLSAYDIM KESİNLİKLE BEN OLURDUM olmadığım için YOK bu neden ile beni seçin
En Başarılı Editör: çok ta önemli değil zaten
En Geveze Üye: emre xxx
En Aktif Üye: vadikızı
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: kendimi
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: o kendini bilir
En Komik Üye: ben tabikini de bu soru çok anlamsız olmuş gibi :/
En Filozof Üye: BALİ
En Sinirli Üye: takas
En Fanatik Üye: DENİZ
En Sportmen Üye: spor mu yapılıyor ki ??
En Ciddi Üye: bu da takas
En Özlenilen Üye: tabiki de AHMETBAYRAM
En Tarafsız / Objektif Üye: evet BEN
En Unutulmayacak Üye: MUTLAKA KI AHMETBAYRAM
En Eğlenceli Üye: E YANI BEN YANI
En Sabırlı Üye: CIGDEM
En Duygusal Üye: BEN
En Çok Tanışılmak İstenen Üye:YINE BEN
En Çok Rastladığınız Üye: emre xxx
En Çok Tartıştığınız Üye:beyazsoy lu gerçi görünmüyor artık :) :)
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: tabiki de YIGITIM :)

Son düzenleme:
Evet dokunmadım zaten ben de terbiyem el vermedi. :A Uzaktan gördüm, gördüğüm kadarıyla olabilitesi var. :A
birde hogatha bana sapık der :))

@Çiğdem- görüyormusun millet arıyı havada götürüyor :) yani benim gibi masum birine yaptığın haksızlıkları düşünüp uykuların kaçar umarım :))

İşte 2016 yılının EN'i 😉 tabiki de AHMETBAYRAM :) Çok sevindim çok teşekkürler happy nize : )
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: ben
En Çok Konuştuğun Üye: o da ben yani kendim ile
En Güzel Avatarlı Üye: KESİNLİKLE SBSV li olani
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : ben konu açamıyorum çünkü hiç rütbe vermiyorlar bana :(
En İyi Yorumcu Üye: yorumlarımi yazarken de okurken de hiç sikilmiyorum aksine çok zevkli duyuyorum
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: ataCAN'ım
En İyi Anlaştığın Üye: HEPSİ
En Sevdiğiniz Üye: KENDİMİ
En Güzel Kullanıcı Adı: AHMETBAYRAM
En İyi Yönetici: OLSAYDIM KESİNLİKLE BEN OLURDUM olmadığım için YOK bu neden ile beni seçin
En Başarılı Editör: çok ta önemli değil zaten
En Geveze Üye: emre xxx
En Aktif Üye: vadikızı
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: kendimi
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: o kendini bilir
En Komik Üye: ben tabikini de bu soru çok anlamsız olmuş gibi :/
En Filozof Üye: BALİ
En Sinirli Üye: takas
En Fanatik Üye: DENİZ
En Sportmen Üye: spor mu yapılıyor ki ??
En Ciddi Üye: bu da takas
En Özlenilen Üye: tabiki de AHMETBAYRAM
En Tarafsız / Objektif Üye: evet BEN
En Unutulmayacak Üye: MUTLAKA KI AHMETBAYRAM
En Eğlenceli Üye: E YANI BEN YANI
En Sabırlı Üye: CIGDEM
En Duygusal Üye: BEN
En Çok Tanışılmak İstenen Üye:YINE BEN
En Çok Rastladığınız Üye: emre xxx
En Çok Tartıştığınız Üye:beyazsoy lu gerçi görünmüyor artık :) :)
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: tabiki de YIGITIM :)

kendi kendinle sevişip durmuşsun la insan numunelik araya başka isimler katar:) en iyi ben, ben en iyi, kendim çok iyi, iyidir ben, yok eşeğin şeyi:))

Son düzenleme:
@destere hani burda bir mesaj silmistimya , onu bur tek tipim degilsin dedigin @ahmetbayramm görmüstü :)
yanliz ogun @Çiğdem- ile senin izdivaciniza karsi oldugunu beyan etmisti ve sana olan restimde hoşuna gitmişti onun megerse tüm sebebi sana göz koymasiymis. simdi taslar yerine oturdu :A

@destere hani burda bir mesaj silmistimya , onu bur tek tipim degilsin dedigin @ahmetbayramm görmüstü :)
yanliz ogun @Çiğdem- ile senin izdivaciniza karsi oldugunu beyan etmisti ve sana olan restimde hoşuna gitmişti onun megerse tüm sebebi sana göz koymasiymis. simdi taslar yerine oturdu :A

ahmet bayram önce bir favori üye olsun bakalım sonra bir daha alıcı gözle bakarız kendisine bize uyuyormu uymuyormu diye :) şimdilik uzaktan tombalak bir şeye benziyor pek tipim değil :))
ayrıca sen ne yazmıştın hakkımda ben hala o mesajını bekliyorum :)

ahmet bayram önce bir favori üye olsun bakalım sonra bir daha alıcı gözle bakarız kendisine bize uyuyormu uymuyormu diye :) şimdilik uzaktan tombalak bir şeye benziyor pek tipim değil :))
ayrıca sen ne yazmıştın hakkımda ben hala o mesajını bekliyorum :)
sen dün bana cevabimi vermedin oyüzde önemsiz artik.
bide ben seni 2 gun gözlemledim ve ikimizin farkli dünyalardan olduğuna karar verdim. senin aklin kalbin Ciğdemde olduğu icin ben aradan çekilmeye karar verdim :A
hem sana karsi "ciddi" oluşum @MayısKralı na dert olmus. itiraf sayfasinda görmuşsundur belki :A

birde hogatha bana sapık der :))

@Çiğdem- görüyormusun millet arıyı havada götürüyor :) yani benim gibi masum birine yaptığın haksızlıkları düşünüp uykuların kaçar umarım :))

kendi kendinle sevişip durmuşsun la insan numunelik araya başka isimler katar:) en iyi ben, ben en iyi, kendim çok iyi, iyidir ben, yok eşeğin şeyi:))
Bak ne yazdım oraya hiç muhattap bile olmadım sadece gördüm. :A E gördüğümüz şeyi yorumlamak da insanda olan bir şey yani. :A Hemen sapık ilan etti resmen, terbiyem müsaade etmiyor bu kelimelere yaa. :A

son gune birakacam en sevdigim kismina @Çiğdem- @xemrexxx ve @destere yi ekleyecektim ama onlar bana listelerinde yer vermmisler. daha kimler yapmayacak bakayimda sileyim.listemden :A
@MayısKralı da listemde olacakti ama oda yer vermemis :A
ben listeme eklemiştim hemde bri çok yerde gerçi iyi andığım söylenemez ama o zamanlar daha aramızda bir aşk doğmamıştı :)

Bak ne yazdım oraya hiç muhattap bile olmadım sadece gördüm. :A E gördüğümüz şeyi yorumlamak da insanda olan bir şey yani. :A Hemen sapık ilan etti resmen, terbiyem müsaade etmiyor bu kelimelere yaa. :A

fırsatları değerlendiriyorum hogathayı ikna etmek için kusurumuza bakma:) hem arkadaş dediğin bugünler içindir ezilip kakılmaktan rahatsız olmayacaksın :)

ben listeme eklemiştim hemde bri çok yerde gerçi iyi andığım söylenemez ama o zamanlar daha aramızda bir aşk doğmamıştı :)

fırsatları değerlendiriyorum hogathayı ikna etmek için kusurumuza bakma:) hem arkadaş dediğin bugünler içindir ezilip kakılmaktan rahatsız olmayacaksın :)
Hogatha ne yapsan etkilenir senden zaten senden etkilenmemek namümkün. :A :A Kusra bakar mıyım hiç sayın yoldaşım ama benim şimdi yaptığım gibi arada sıva da keyfimiz yerine gelsin hep gömme. :A

bana sinirli demistin sadece ve belkide cikis yapan uye diye ama onlar benim icin degersiz :A
seni listeme almayacam ama sevdigimi bil 😉
@xemrexxx de dedim aynisini :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @dosimosi derrrrmişim. :A @Aserat tabi ki. Birde @Bully :F
En Çok Konuştuğun Üye: 2016'yı ele alarak söylüyorum. @GunesinOglu @Çiğdem- @DarkLeqenD @vadikızı @cookies @Billy Kane
En Güzel Avatarlı Üye: Yok.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Yiğitt ve @Aserat diyeyim.
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock dikkatimi çekiyor bu konuda ve özgünlük bakımından @batuhankaralar, diğer yorumcular bir üstteki yorumdan farklısını yazmıyor.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @vadikızı :A
En İyi Anlaştığın Üye: Yaşıtlarımla daha iyi anlaşırım. @EFE UYSAL @DarkLeqenD @cookies @Billy Kane
En Sevdiğiniz Üye: Çok var. :X
En Güzel Kullanıcı Adı: Geçen senede demiştim galiba @sokak sanati :X
En İyi Yönetici: @Bully @denizz19
En Başarılı Editör: Tabi ki ben buraya beni yazın arkadaşlar vallaha editör konu puanlarında diğer arkadaşlara fark atıyorum :F
En Geveze Üye: @xemrexxx :(
En Aktif Üye: @denizz19
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Kimseyi etmiyorum.
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE- @eskici @DarkLeqenD
En Komik Üye: @xemrexxx > @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: @pompy bence :F Yıllardır davasından vazgeçmemiş :F
En Sportmen Üye: @Bully diyeyi tamen salladım :F
En Ciddi Üye: Bir zamanlar @OzaN idi...
En Özlenilen Üye: Aklımda değil ama bedeni burda ruhu başka yerlerde olan @GunesinOglu yu özledik.
En Tarafsız / Objektif Üye: Yok.
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @eskici
En Sabırlı Üye: @OzaN @Çiğdem- @vadikızı
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @efe UYSAL @DarkLeqenD @Billy Kane falan filan :F
En Çok Rastladığınız Üye: -
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Billy Kane @efe UYSAL

Görmeyenler için tekrardan :A

sen dün bana cevabimi vermedin oyüzde önemsiz artik.
bide ben seni 2 gun gözlemledim ve ikimizin farkli dünyalardan olduğuna karar verdim. senin aklin kalbin Ciğdemde olduğu icin ben aradan çekilmeye karar verdim :A
hem sana karsi "ciddi" oluşum @MayısKralı na dert olmus. itiraf sayfasinda görmuşsundur belki :A
benim gönlüm kalbim tek kişilik değil orda on onbeş kişiye yer var yani o konuda bana haksızlık etme yeterki o mesajına ulaşayım mutlaka kalbime bir sandalyede senin için atarım yer var yani yersizliği bahane etmemen lazım :)

itiraflar köşesine daha bakamadım kesin beceriksiz codmin @mrt-06 etiketlemeyi başaramamıştır yoksa haberim olurdu :)

bana sinirli demistin sadece ve belkide cikis yapan uye diye ama onlar benim icin degersiz :A
seni listeme almayacam ama sevdigimi bil 😉
@xemrexxx de dedim aynisini :)
listene almadıktan sonra içten içe bana olan sevgini dışa vurmadığın müdetteçe bizim anlaşmamız imkansız değil ama zor bunu bilesin :))

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @dosimosi derrrrmişim. :A @Aserat tabi ki. Birde @Bully :F
En Çok Konuştuğun Üye: 2016'yı ele alarak söylüyorum. @GunesinOglu @Çiğdem- @DarkLeqenD @vadikızı @cookies @Billy Kane
En Güzel Avatarlı Üye: Yok.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Yiğitt ve @Aserat diyeyim.
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock dikkatimi çekiyor bu konuda ve özgünlük bakımından @batuhankaralar, diğer yorumcular bir üstteki yorumdan farklısını yazmıyor.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @vadikızı :A
En İyi Anlaştığın Üye: Yaşıtlarımla daha iyi anlaşırım. @EFE UYSAL @DarkLeqenD @cookies @Billy Kane
En Sevdiğiniz Üye: Çok var. :X
En Güzel Kullanıcı Adı: Geçen senede demiştim galiba @sokak sanati :X
En İyi Yönetici: @Bully @denizz19
En Başarılı Editör: Tabi ki ben buraya beni yazın arkadaşlar vallaha editör konu puanlarında diğer arkadaşlara fark atıyorum :F
En Geveze Üye: @xemrexxx :(
En Aktif Üye: @denizz19
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Kimseyi etmiyorum.
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MasacRE- @eskici @DarkLeqenD
En Komik Üye: @xemrexxx > @destere
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: @pompy bence :F Yıllardır davasından vazgeçmemiş :F
En Sportmen Üye: @Bully diyeyi tamen salladım :F
En Ciddi Üye: Bir zamanlar @OzaN idi...
En Özlenilen Üye: Aklımda değil ama bedeni burda ruhu başka yerlerde olan @GunesinOglu yu özledik.
En Tarafsız / Objektif Üye: Yok.
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @eskici
En Sabırlı Üye: @OzaN @Çiğdem- @vadikızı
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @efe UYSAL @DarkLeqenD @Billy Kane falan filan :F
En Çok Rastladığınız Üye: -
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Billy Kane @efe UYSAL

Görmeyenler için tekrardan :A

Bende seni çokk mayısımkralım benim :D tanıştığımız ilk günden beri bana hep sıcak
samimi davrandın çok tşk ederim ablam:bhr::bhr:

benim gönlüm kalbim tek kişilik değil orda on onbeş kişiye yer var yani o konuda bana haksızlık etme yeterki o mesajına ulaşayım mutlaka kalbime bir sandalyede senin için atarım yer var yani yersizliği bahane etmemen lazım :)

itiraflar köşesine daha bakamadım kesin beceriksiz codmin @mrt-06 etiketlemeyi başaramamıştır yoksa haberim olurdu :)

listene almadıktan sonra içten içe bana olan sevgini dışa vurmadığın müdetteçe bizim anlaşmamız imkansız değil ama zor bunu bilesin :))
YILBAŞINA PRENSES PERFİNYANIN UYARLAMASINI FİLM YAPICAM Adı hayal gücü olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...