Bakacam da ona denk geldim bekle ablasen benikine bak bırak şunu ayoll![]()
![]()
![]()
tam adamına denk gelmişsin ayoll herşeye beni yazıp geçmiş erkeklerle işim olmaz demişBakacam da ona denk geldim bekle abla![]()
Kız düşkünü napalım çözümü yok.sstam adamına denk gelmişsin ayoll herşeye beni yazıp geçmiş erkeklerle işim olmaz demiş
![]()
![]()
![]()
ama kıymetimi bildinmiki boşuna dolandık artık erkeklerin peşine düşeceğim
hahahha ayy fark etmiyor sana jenseni süsleyip püsleyip kullanırım diyordun @xemrexxxama kıymetimi bildinmiki boşuna dolandık artık erkeklerin peşine düşeceğim![]()
hhahaha ben seni savunuyorum ama merak etme ayoll ekipten çatlak sesler çıkmaya basladıkça ben seni savunmustum ama kıymet bildiğin varmı yokkesin dedikodumu yapıyorsunuzdur benim iyi tarafımdan bahsedeceğinizi sanmıyorumbenim ekip çok pis dedikodu yapıyor insan güvenipte sırtını dönemiyor
)
sanırım buydu bahsettiğin mesaj ? evet tam olarak net bir karara varamadım yani şu an sinirli olmasanda sinirlendiğin an hogatha gibi oklavayı kapabilirsin gibime geliyor@destere beni hala en sinirli üye olarakmi düsünuyorsun ? bak bu soruyu iyi düşün tart
bu arada beni en geveze üye olarak düşünenler simdi yapsaydi listeyi o şekilde secmezdigevezelik kasimda başladi kasimda sona erdi
![]()
benim oklavam yok gümüş kapli süpürgem varsanırım buydu bahsettiğin mesaj ? evet tam olarak net bir karara varamadım yani şu an sinirli olmasanda sinirlendiğin an hogatha gibi oklavayı kapabilirsin gibime geliyor![]()
süpürgeni @Bully nin kafasına geçirdiğin an net cevap vereceğimbenim oklavam yok gümüş kapli süpürgem var
ama bu cevap sayilmaz. ben bu cevaba yoluma yön veremem. sana 1 saat müddet veriyorum
kesin dedikodumu yapıyorsunuzdur benim iyi tarafımdan bahsedeceğinizi sanmıyorumbenim ekip çok pis dedikodu yapıyor insan güvenipte sırtını dönemiyor
)
Ne güzel sohbet olmuş böyle tam sıvamışsınız.hhahaha ben seni savunuyorum ama merak etme ayoll ekipten çatlak sesler çıkmaya basladıkça ben seni savunmustum ama kıymet bildiğin varmı yok![]()
![]()
![]()
Şu en sona bırakanlar yapmasın cingar çıkaracağım.En sona saklıyorum![]()
Yapıyım mısende liste yapacaksın değilmi![]()
Şu en sona bırakanlar yapmasın cingar çıkaracağım.
Yapıyım mı![]()
aaa tabikide bize yıkıp yatmak yok sendende liste bekliyoruz atacan en azından benNe güzel sohbet olmuş böyle tam sıvamışsınız.![]()
@destere yoldaşım bize güvenmeyeceksin de kime güveneceksin.
Biz her zaman birbirimizi koruyup kollarız arada seni de sıvar gömeriz ama sevdiğimizden yani bakma sen onlara.
@Çiğdem- senin yokluğunda elbette bize emanet yani, ters bir şeyde müdahele etmesini biliriz.
![]()
Bu arada @xemrexxx iyi sıvamışsın sanat eseri olmuş mesajın.Biz de dediğin gibi yeri geldi mi çenemiz düşer tabi.
![]()
Şu sona bırakanlar yapsın da hele.aaa tabikide bize yıkıp yatmak yok sendende liste bekliyoruz atacan en azından ben
hahaha yaa görün arkadaşınızı işte kendisi her gördüğü elin kızına hatta zaman zaman dişi hayvanlar ve parlak oğlanlara bile göz atarken bana sen neden konusuyorsun başkalarıyla diye hesap soruyor erkek milleti değilmisiniz ayoll tühh size![]()
![]()
@destere @Doğu @MEnes
Şu sona bırakanlar yapsın da hele.
Daha bu işin birde toplaması var.![]()