Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide sen katkı sağlamışın ben lightinge atacaktım kayma olmuş sana basmısım

@18 önemli değil.oyunu değiştiremem çünkü geçerli sayıldı artık.+oy değiştirmeler yarışmanın kimyasını bozar.böyle olsun bu seferlik :) bide kime oy attığımızı söylemezsek :)

zaten anketin üstüne tıklandığında oluyorda ben sana atmak istemiyorum ki lightininge atacaktım ya gerçekten

Tamam o zaman bu seferlik düzeltelim.Bir dahaki ankette daha dikkatli olursun.

Bir de oy attığınız-atacağınız kişiyi söylemeyin.Gizli oylama açık sayım ilkesine önem verin.Tekrarı halinde o oy geçersiz sayılır.

neferet ben niye söyledim çünkü zaten tıkladığında kim kime atmış gözküyor onları gizlemek lazım o zaman

Evet AlemTo'ya da Neferet vermiş gözüküyor. Gizlilik yok çünkü anketimiz dediğinizde gözüküyor.

Önemsiz...Kendime attım zaten...

İnşallah düzeltir ama bu kadar şey yapmana gerek yoktu ben zaten kabul ettim elenmeyi...

sadece oyumun haksız yere gitmesini istemedim ben oyu kullanırken senle alaksı olmadı ben baktım en az katkıyı sen sağladın diye öyle ettim takımı düşünerek kalbini kırdısam tüm samimiyetimle özürdilerim

@27 Onun gözükmesi illegal oyları tespit edebilmemiz için geçerli.Ama bu adaletsiz diyorsan durumu Ozan'la konuşalım.

Not: arkadaşlar tüm takım üyeleri katkı sağlamak için emek harcadı.takım içi bölünmeler yaşamayalım rakiplerimize karşı daha güçlü duralım :D

Bence en az katkıyı o sağlamadı o en azından oyunu oynamış ve bir derece kaydetmiş. Oyunu hiç oynamayanlar var.

sadece oyumun haksız yere gitmesini istemedim ben oyu kullanırken senle alaksı olmadı ben baktım en az katkıyı sen sağladın diye öyle ettim takımı düşünerek kalbini kırdısam tüm samimiyetimle özürdilerim

Yok ben o anlamda söylemedim keşke özelden söyleseydin anlamında.Pardon ben yanlış anlattım galiba...

Bence en az katkıyı o sağlamadı o en azından oyunu oynamış ve bir derece kaydetmiş. Oyunu hiç oynamayanlar var.

Ben kendime attım...Benim düşüncem öyleydi...Herkes özgür zaten...

Oyuna elini sürmeyenler var TOP10'da olanlar bir nebze katkı sağlamıştır yine de. :)

Evet uzatmaya gerek yok demek ki AlemTo seni en faydasız olarak görmüş. Herkese iyi oylamalar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...