Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bir dahaki oylamalarda basmayın şu Anketimiz butonuna,en azından kırmızılar basmasın,oy verdikten sonra kaybolcak zaten.Boşuna demiyorum gizli tutalım oylamayı diye. :D

Bir de oylar ifşa olmuşken @AlemTo,sana oy vermemin nedeni esas konuda fazla aktif olmaman nedeniyle yarışmayla ilgilenmediğini düşünmemdi.Kişisel bi neden yok :)

@OsmanAslan, takımı birbirine düşürecek ifadeler kullanmazsan sevinirim.

Bundan sonra verdiği oyu söyleyenler direk +3 oy alacaklar.Anketimiz'e de basmayacağınızı umuyor ve size güveniyorum panpalar.

@42 öyle olduğuna eminim de istemsizce çıkıyor işte :) @3'te de yazmıştım.

@1 güncellendi,yeniden bakın sonra mağdur olmayın.

Olm bir dahaki oylamalarda basmayın şu Anketimiz butonuna,en azından kırmızılar basmasın,oy verdikten sonra kaybolcak zaten.Boşuna demiyorum gizli tutalım oylamayı diye. :D

Bir de oylar ifşa olmuşken @AlemTo,sana oy vermemin nedeni esas konuda fazla aktif olmaman nedeniyle yarışmayla ilgilenmediğini düşünmemdi.Kişisel bi neden yok :)

@OsmanAslan, takımı birbirine düşürecek ifadeler kullanmazsan sevinirim.

Bundan sonra verdiği oyu söyleyenler direk +3 oy alacaklar.Anketimiz'e de basmayacağınızı umuyor ve size güveniyorum panpalar.

yanlış düşünmüsün o zaman ben oyuna değer verdim ve dünden beri oynuyorum 3.oldum aktifim de ama bunlar benim düşüncelerim zaten bende sormadım bana niye attın diye herkesin kendi düşüncesi:)

yanlış düşünmüsün o zaman ben oyuna değer verdim ve dünden beri oynuyorum 3.oldum aktifim de ama bunlar benim düşüncelerim zaten bende sormadım bana niye attın diye herkesin kendi düşüncesi:)

TOP 10'daki sıralamana bakmamıştım.Dediğin gibi yanlış gözlem :) Bir dahakine daha dikkatli gözlem yaparım ve oyumu aceleye getirmem.

Yarın 17.00'de bitiyor anket. 3 Temmuz'da da yeni oyun. Doğan Abi o cümlemde haklıydım ama oy veren 3 kişiden 2'si yanlış kişiye oy vermiş. :)

@48 panpa süre eklemeyi unuttum ankete,ama yarın tam saat 17'de yeni oyunu açıklayıp anketi kapatacağım.

Daha keyifle oynayabileceğimiz bir oyun seçeceğim kesin :D

Bu oyunu pek keyifle oynayamadım açıkçası. Cenation sağolsun kurtardı bizi. :D Umarım keyif alırız diğer oyundan. :):)

Büyük ihtimalle AlemTo ya da Lightning Thief elenecek. Ama ben bu iki isimden farklı birini düşünürdum kırmızı takımda olsam. Yönledirmek istemem kimseyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd