Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bir dahaki oylamalarda basmayın şu Anketimiz butonuna,en azından kırmızılar basmasın,oy verdikten sonra kaybolcak zaten.Boşuna demiyorum gizli tutalım oylamayı diye. :D

Bir de oylar ifşa olmuşken @AlemTo,sana oy vermemin nedeni esas konuda fazla aktif olmaman nedeniyle yarışmayla ilgilenmediğini düşünmemdi.Kişisel bi neden yok :)

@OsmanAslan, takımı birbirine düşürecek ifadeler kullanmazsan sevinirim.

Bundan sonra verdiği oyu söyleyenler direk +3 oy alacaklar.Anketimiz'e de basmayacağınızı umuyor ve size güveniyorum panpalar.

@42 öyle olduğuna eminim de istemsizce çıkıyor işte :) @3'te de yazmıştım.

@1 güncellendi,yeniden bakın sonra mağdur olmayın.

Olm bir dahaki oylamalarda basmayın şu Anketimiz butonuna,en azından kırmızılar basmasın,oy verdikten sonra kaybolcak zaten.Boşuna demiyorum gizli tutalım oylamayı diye. :D

Bir de oylar ifşa olmuşken @AlemTo,sana oy vermemin nedeni esas konuda fazla aktif olmaman nedeniyle yarışmayla ilgilenmediğini düşünmemdi.Kişisel bi neden yok :)

@OsmanAslan, takımı birbirine düşürecek ifadeler kullanmazsan sevinirim.

Bundan sonra verdiği oyu söyleyenler direk +3 oy alacaklar.Anketimiz'e de basmayacağınızı umuyor ve size güveniyorum panpalar.

yanlış düşünmüsün o zaman ben oyuna değer verdim ve dünden beri oynuyorum 3.oldum aktifim de ama bunlar benim düşüncelerim zaten bende sormadım bana niye attın diye herkesin kendi düşüncesi:)

yanlış düşünmüsün o zaman ben oyuna değer verdim ve dünden beri oynuyorum 3.oldum aktifim de ama bunlar benim düşüncelerim zaten bende sormadım bana niye attın diye herkesin kendi düşüncesi:)

TOP 10'daki sıralamana bakmamıştım.Dediğin gibi yanlış gözlem :) Bir dahakine daha dikkatli gözlem yaparım ve oyumu aceleye getirmem.

Yarın 17.00'de bitiyor anket. 3 Temmuz'da da yeni oyun. Doğan Abi o cümlemde haklıydım ama oy veren 3 kişiden 2'si yanlış kişiye oy vermiş. :)

@48 panpa süre eklemeyi unuttum ankete,ama yarın tam saat 17'de yeni oyunu açıklayıp anketi kapatacağım.

Daha keyifle oynayabileceğimiz bir oyun seçeceğim kesin :D

Bu oyunu pek keyifle oynayamadım açıkçası. Cenation sağolsun kurtardı bizi. :D Umarım keyif alırız diğer oyundan. :):)

Büyük ihtimalle AlemTo ya da Lightning Thief elenecek. Ama ben bu iki isimden farklı birini düşünürdum kırmızı takımda olsam. Yönledirmek istemem kimseyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...