Eski konseyler

Kimi eleyelim panpa? (Alfabetik sıraya göre yazdım sıralamada art niyet aramayın)

• AnaKin

Oy: 0 0.0%
  • emreemreu

• Neferian

• SagoLera

• тèмρєяâтυяє

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Oylama yarın saat 17'ye kadar beyler.Mavi takım ya da Survivor yarışmacısı olmayanlar oy kullanmasınlar rica etçem.Bizi zor kullanmak durumunda bırakmayın.

Not: Kendinize oy atabilirsiniz :D

Edit: Bundan sonra verdiği oyu söyleyenler direk +3 oy alacaklar.Anketimiz'e de basmayacağınızı umuyor ve size güveniyorum panpalar.

Umarım illegal yollara başvuranlar olmaz. Umarım hak eden elenir. Yani Kırmızı Takım'a en az katkı yapan, kazanmak için en az savaş veren elenir. Ben oy verme yetkisine sahip olsam Emreemreu'nun elenmesini isterdim çünkü o çok başarılıydı. Anket gelince oylar kullanılmaya başlar. Sanırım gizli bir oylama olacak. :)

Son düzenleme:
İllegalliğe 0 tolerans arkadaşlar.

@2: Takım kendi versin bence bu kararı.Ben şunu elerdim derseniz (istemeden de olsa) manipülasyon yapmış olabilirsiniz.

Burada en çok oy alan elenecek yalnız en az oy alan 1. olmuş demektir.

halk oylaması gibi bi şey olacak mı ilerleyen günlerde

Halk oylaması olmayacak FF oylaması olacak. Henüz forum dışındakilerin de oy verebileceği bir sistem geliştirmedik. :):)

Karşı takım oy kullansa elenen kişi belliydi. Ama karşı oy kullanmadığı için elenen kişi belli değil. :)

Umarım illegal yollara başvuranlar olmaz. Umarım hak eden elenir. Yani Kırmızı Takım'a en az katkı yapan, kazanmak için en az savaş veren elenir. Ben oy verme yetkisine sahip olsam Emreemreu'nun elenmesini isterdim çünkü o çok başarılıydı. Anket gelince oylar kullanılmaya başlar. Sanırım gizli bir oylama olacak. :)

Emreemreu zaten aralarında en başarılı kişiydi tartışmasız onu elemeyecekleri kesin zaten.

Oyumu daha sonra kullanmaya karar verdim. Ama 2 kişiden 1'ini seçeceğim kesin. :):)

Daha demin Java'nın basit kura çekme programıyla bütün ankettekilerin ismini yazdım kura çek, dedim Emreemreu geldi. :) Şaka yapmıyorum hakikaten...

Şu anda katılımcı sayısı: 0 :):)

Mavi Takım Aramızdan Bir Kişiyi Dokunulmaz Olması Oylama Yapılması Gerekti:( Survivorda Öyledi De Ama Farketmez :)

Arkadaşlar bana oy atarsanız hiç üzülmem.Sanırım ben yeterli katkıyı sağlyamadım kusura bakmayın.Bana atan arkadaşlara hak vericem...

:(neferet yanlışlıkla sana atttım kayma olmuş düzeltebilirmiyim ben lightinge atacaktım

Son düzenleme:
@18 önemli değil.oyunu değiştiremem çünkü geçerli sayıldı artık.+oy değiştirmeler yarışmanın kimyasını bozar.böyle olsun bu seferlik :) bide kime oy attığımızı söylemezsek :)

Ben oyu kendime attım...Bilerek yanlışlıkla değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...