Her işletmeciye yöneticilik vermiyorlar, bunu hak etmen ve sağlam gelişmiş olman lazım. Öyleysen her türlü karşılıklı konuşabiliriz o zaman. Ceket ilikleme falan lütfen yani.Biz de işletmeciyiz nolmuş Yöneticilik benim ruhumda var
Her işletmeciye yöneticilik vermiyorlar, bunu hak etmen ve sağlam gelişmiş olman lazım. Öyleysen her türlü karşılıklı konuşabiliriz o zaman. Ceket ilikleme falan lütfen yani.Biz de işletmeciyiz nolmuş Yöneticilik benim ruhumda var
En yakınlarımızdan hançer üstüne hançer yiyoruz ne Shakira'ymış arkadaş. sscorbada biraz benimde tuzum oldu aslinda 😛
Resmî olarak elendi diyebilirizÇok kötüsünüz.
Elendiği gün halay çekmeyen ne olsun.
tamam bu lafini unutma 😉En yakınlarımızdan hançer üstüne hançer yiyoruz ne Shakira'ymış arkadaş. ss
Sen bi daha sorarsın bana elen de gör .ss
Bu hafta ne kullanacan İyisin tabi miühühü kendim başımın çaresine bakarım ben
yarın ilk işin gidip almak olsun cnm yatmadan 1 bardak her egce bulunsun evde mutlakaCanım nasıl çekti. Evde süt kalmadı.
Bu hafta ne kullanacan İyisin tabi mi
Şaka yapıyorum canım benim konuda çok kaldım hastayım üstüme geliyorlar çatacak bir yerler arıyorum.tamam bu lafini unutma 😉
ve çatmak için beni seçtin öylemi ?????Şaka yapıyorum canım benim konuda çok kaldım hastayım üstüme geliyorlar çatacak bir yerler arıyorum.
Ben kabadayı işletmecilerdenim, nickimden de anlayabilirsin zaten.Her işletmeciye yöneticilik vermiyorlar, bunu hak etmen ve sağlam gelişmiş olman lazım. Öyleysen her türlü karşılıklı konuşabiliriz o zaman. Ceket ilikleme falan lütfen yani.
ve çatmak için beni seçtin öylemi ?????
hepsi @vadikızı nin suçu. hem seni 1 puanindan etti hemde ikimizi birbirine düşürdu
Oluyordu da sanırım sütüm kek olmuş. Havuçlu kek de hiç sevmem hep havuçlu yapılıyor. .ssyarın ilk işin gidip almak olsun cnm yatmadan 1 bardak her egce bulunsun evde mutlaka
ne güzel içkin sigaran yok süt içiyorsun örnek nesillerdensin
Bize kabadayılık mı işler la Of'luyuz biz. Laz damarı var atarsa kötü olur.Ben kabadayı işletmecilerdenim, nickimden de anlayabilirsin zaten.
bu iki oldu zaten üçüncüde düşünebilirimbirinizden biriniz öldüründe kurtulun benden bee
bu iki oldu zaten üçüncüde düşünebilirim