Yok abla klavyem kırılsaydı da Ziynet ve Ariana'ya yüksek puan vermeseydim![]()
Umarım bu haftaki puanımla benim hakkımdaki görüşlerin değişirOnla da kıl payı aldım.Ona bile 1 verdiler ama yılanın gözü açıldı hakkını vermeyenleri her hafta bu platformda ifşa edeceğim.
![]()
Sen konuşma. .ssHaklısın bu içten pazarlıklı yarışmacılar şarkıya değil üyeye puan veriyor biz de şarkıya saf gibi yüksek puan veriyoruz![]()
Sağlık olsun artık haftaya alırsın final puanıZaten @Ahmad ne beğense halk beğenmiyor artık bu çocuğu dinlemicem.![]()
Emret Öleyim şarkısını kullan tam puanOnla da kıl payı aldım.Ona bile 1 verdiler ama yılanın gözü açıldı hakkını vermeyenleri her hafta bu platformda ifşa edeceğim.
![]()
Sen önümüzdeki 5 hafta da tam puan versen bu saatten sonra gözümdeki fikrim değişmez.Umarım bu haftaki puanımla benim hakkımdaki görüşlerin değişir![]()
Kullanacam.Sağlık olsun artık haftaya alırsın final puanı
Emret Öleyim şarkısını kullan tam puan![]()
Saol kardeşim benim puanımla seni çok mutlu edeceğim ben merak etme.
ruh hali cok etkiliyor evet ama ozaman iki sanatci tek vardi. cok yoruma gerek yoktu. bu 14 sarki arasinda parladiBenim Albümüm finalinde o kadar övmemiştin bu şarkıyı, şimdiki ruh halinle beğendin demek.
Çıkacak tabii daha ne cevherler var bende![]()
Sağlık olsun artık haftaya alırsın final puanı
Emret Öleyim şarkısını kullan tam puan![]()
bu hafta bende onu önermiştim suistimalde inat kıldı haftaya onla gelir umarımOnla da kıl payı aldım.Ona bile 1 verdiler ama yılanın gözü açıldı hakkını vermeyenleri her hafta bu platformda ifşa edeceğim.
![]()
Bu hafta elenmezsem bütün forum şahit hepinizi eleyeceğim nankörler siziSen önümüzdeki 5 hafta da tam puan versen bu saatten sonra gözümdeki fikrim değişmez.
Kullanacam.![]()
Pek anlamıyor bu işlerden işte arkasını toplamaya çalışıyorum abisi olarakbu hafta bende onu önermiştim suistimalde inat kıldı haftaya onla gelir umarım![]()
Bu hafta elenmezsem bütün forum şahit hepinizi eleyeceğim nankörler sizi![]()
Korkuyor senden