Alttan üstten yandan fark etmez alırım bu cümle TDK kuralları göz ardı edilerek hazırlanmıştır yanlış anlaşılmaya müsaittirHastayım alttan alacaksın artık beni sevdiklerime naz yapabilirim. ss
Alttan üstten yandan fark etmez alırım bu cümle TDK kuralları göz ardı edilerek hazırlanmıştır yanlış anlaşılmaya müsaittirHastayım alttan alacaksın artık beni sevdiklerime naz yapabilirim. ss
Halkın gözü açıldı artık özelden buluşunca puan veriyorlar tavsiye ederim
Yoksa Ariana elenecek mi2.Puan Durumu
1 İrem Derici 132
2 Gökhan Türkmen 131
3 Shakira 131
4 Ziynet Sali 105
5 Deniz Seki 103
6 Candan Erçetin 102
7 Sibel Can 99
8 Ariana Grande 92
9 Fettah Can 91
10 Ajda Pekkan 81
Ben ne yapsam ilk 3'e giremiycem belli oldu çünkü bana kafadan 1 ile 4 arasında puan veriliyor her hafta. Burdan sesleniyorum HAKKINI verin, beni oylamayın.
Sahi ama o kötü şarkıyı nasıl buldunEvet bende öyle yapacağım artık Skype buluşması ile başlayabiliriz.
Alttan üstten yandan fark etmez alırım bu cümle TDK kuralları göz ardı edilerek hazırlanmıştır yanlış anlaşılmaya müsaittir
Reyiz harikasın. @cevaa@cevaa oyları
14 Gökhan Türkmen - Rüya
13 Sibel Can - Suistimal
12 Ziynet Sali - Deli
11 Deniz Seki - Aptal
10 Beyonce ft Shakira - Beautiful Liar
9 Candan Erçetin - Elbette
8 Ajda Pekkan - Bir Günah Gibi
7 Ariana Grande -Let Me Love You
6 Nilüfer - Geceler
5 Fettah Can - Kalp Ağrısı
4 Nazım Hikmet ve Cem Karaca - Herkes Gibisin
3 Neşet Ertaş - Aşkın Beni Deli Eyledi
2 İrem Derici - Dantel
1 Ahmet Aslan - Tanımadığım Ten
Haklısın bu içten pazarlıklı yarışmacılar şarkıya değil üyeye puan veriyor biz de şarkıya saf gibi yüksek puan veriyoruz
hahah ayy sen kanasınla nasıl final puanı almayı başardın acaba cnm bu forumdaBen ne yapsam ilk 3'e giremiycem belli oldu çünkü bana kafadan 1 ile 4 arasında puan veriliyor her hafta. Burdan sesleniyorum HAKKINI verin, beni oylamayın.
Yoksa Ariana elenecek mi
Ay 4 puanlardan içim şişti bari 1 verseydin@cevaa oyları
14 Gökhan Türkmen - Rüya
13 Sibel Can - Suistimal
12 Ziynet Sali - Deli
11 Deniz Seki - Aptal
10 Beyonce ft Shakira - Beautiful Liar
9 Candan Erçetin - Elbette
8 Ajda Pekkan - Bir Günah Gibi
7 Ariana Grande -Let Me Love You
6 Nilüfer - Geceler
5 Fettah Can - Kalp Ağrısı
4 Nazım Hikmet ve Cem Karaca - Herkes Gibisin
3 Neşet Ertaş - Aşkın Beni Deli Eyledi
2 İrem Derici - Dantel
1 Ahmet Aslan - Tanımadığım Ten
Benim Albümüm finalinde o kadar övmemiştin bu şarkıyı, şimdiki ruh halinle beğendin demek.kayitsiz kalamadim sarkiya. Suana kadarki en guzeliydi. bakalim yanimda kal ve sayfamda paylastigim sarki gibi baska sevecegim sarki cikacakmi
Haklısın bu içten pazarlıklı yarışmacılar şarkıya değil üyeye puan veriyor biz de şarkıya saf gibi yüksek puan veriyoruz
Sahi ama o kötü şarkıyı nasıl buldun
Onla da kıl payı aldım. Ona bile 1 verdiler ama yılanın gözü açıldı hakkını vermeyenleri her hafta bu platformda ifşa edeceğim.hahah ayy sen kanasınla nasıl final puanı almayı başardın acaba cnm bu forumda
Yok abla klavyem kırılsaydı da Ziynet ve Ariana'ya yüksek puan vermeseydimAman batuhan dur dur öyle deme