batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
Tamam senin de saçların kıvırcık salata gibi başka ne anladın ki7 verdim
Bu kıvırcık ama
Tamam senin de saçların kıvırcık salata gibi başka ne anladın ki7 verdim
Bu kıvırcık ama
@sokak sanati totem yapmıştım ben. Sana düşük verdiğim de sen bana yüksek veriyordun o yüzden, tamamen tesadüfmüş meğer
Saol Batuhancım inşallah puanımı gördüğünde fikrin değişmez bu konuda.
1 verme de ne verirsen verSaol Batuhancım inşallah puanımı gördüğünde fikrin değişmez bu konuda.
Senle konuştuğumuzda fazla nüksetmemişti o yüzden söylememiş olabilirim zaten kendimi de acındırmayı çok sevmem hastayım falan diye
Saol canım benim ama ben zaten sonuçlardan 10 dakika öncesine saatimi kurmuştum uyanayım diye erken açıklamaya başlamışsın. Zaten iyi de gidiyor gibiyim yoksa kaçabilirdim bu yüzden tam gaz devam buradayız.
Ayy @sokak sanati 3tür 1 puan alıyor nasıl üzüldüm
Neyse bende 1 verenler buluşma tertip edip tam puanı yükselteceģim sen gibi.
Hastayım alttan alacaksın artık beni sevdiklerime naz yapabilirim. ssAyy hspamm beğenmiyor 9 u çok şımarttım seni
kayitsiz kalamadim sarkiya. Suana kadarki en guzeliydi. bakalim yanimda kal ve sayfamda paylastigim sarki gibi baska sevecegim sarki cikacakmi
Halkın gözü açıldı artık özelden buluşunca puan veriyorlar tavsiye ederimNeyse bende 1 verenler buluşma tertip edip tam puanı yükselteceģim sen gibi.
Ben ne yapsam ilk 3'e giremiycem belli oldu çünkü bana kafadan 1 ile 4 arasında puan veriliyor her hafta. Burdan sesleniyorum HAKKINI verin, beni oylamayın.2.Puan Durumu
1 İrem Derici 132
2 Gökhan Türkmen 131
3 Shakira 131
4 Ziynet Sali 105
5 Deniz Seki 103
6 Candan Erçetin 102
7 Sibel Can 99
8 Ariana Grande 92
9 Fettah Can 91
10 Ajda Pekkan 81