MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Sonuçları

hem evliyim hem degilim diyelim bari :A
gencligimde kullandigim bir laf geldi simdi aklima....
Bilmiyorum öğretmenim demiştin galiba benim tanıdığım bekar öğretmen yok genelde hepsi evlidir :A
yok ya tanidigim cok ögretmen var bekar olan. facebook sayfasinda bir sayfamiz var hemen hemen herkes (cogu erkek galiba) bekarliktan sikayetci :A

Evet damladım da bu gece çok duramayacağım yarın son vizem var. :A @Doğu, @destere, @MasacRE- nedir gündemimiz. :A
desterenin evlilerle rahat konustugu. bekarlarla konusurken strese girdigi :A

@destere yine kayiplara karisti.
kim bekleyecek onu :A
dun 50 dakikaya gelirim dedi 2 saat bekledim gelmedi :A
böyle ara koyuncada sohbet güme gidiyor.
tam acilacam vazgeciyorum.
yine tepti bir firsati.
iste ben ona bunu demek istiyorum :F

yok ya tanidigim cok ögretmen var bekar olan. facebook sayfasinda bir sayfamiz var hemen hemen herkes (cogu erkek galiba) bekarliktan sikayetci :A

Biz buralarda "evlilik arefesindeyim" diyoruz o duruma :A

Normal aslında destereyi düşününce. :A Onun açısından bekar her karşı cins potansiyel bir hedef olduğu için strese girmesi düşünülebilir. :A :A

Biz buralarda "evlilik arefesindeyim" diyoruz o duruma :A
yok o lafi yanlis anladin. simdi sana gencligimde dedigim o lafi diyeyim.
isvecte sevgilisi olmayan sevgili edinmeye musait kisiye singel denilir.
erkekler cikma teklif etmek icin bana singel misin diye sorduklarinda ben singelim ama singel degilim diyordum
yani hayatimda bir erkek arkadasim yok ama bir erkek arkadas edinme istegimde yok diyordum :)
neyse evliyim diyeyim konuyu kapatayim :)
@destere de benimle stresiz konussun artik

yok o lafi yanlis anladin. simdi sana gencligimde dedigim o lafi diyeyim.
isvecte sevgilisi olmayan sevgili edinmeye musait kisiye singel denilir.
erkekler cikma teklif etmek icin bana singel misin diye sorduklarinda ben singelim ama singel degilim diyordum
yani hayatimda bir erkek arkadasim yok ama bir erkek arkadas edinme istegimde yok diyordum :)
neyse evliyim diyeyim konuyu kapatayim :)
@destere de benimle stresiz konussun artik
Çok enteresan bir durum :A Yani ülkenin tamamı Esra Erol programı gibi mi, doğru mu anladım? :A Singelim sözünün akabinde "hadi bi çay içelim" levelına mı geçiliyor ? :A

Son düzenleme:
Çok enteresan bir durum :A Yani ülkenin tamamı Esra Erol programı gibi mi, doğru mu anladım? :A Singelim sözünün akabinde "hadi bi çay içelim" levelına mı geçiliyor ? :A
bi alemsin. eh biraz öyle galiba :A
sen nerelisin yaşın kac ? merak ettim şimdi.

Ankara'da yaşıyorum da aslen Erzurumluyum. Kişisel olarak merak ediyorsan bana pm atman yeterli uluorta konuşmayı sevmiyorum :A
yaşini demedin ama :D
bende tam tersi öm de konusmayi sevmiyom 😛
sen bu forumda beni en cok gulduren kisilerden birisin. bu "komik" yapini hic bozma. bazen profilindeki ve baskalarinin profiline yazdigin yorumlari göruyorumda cok ortak fikirlerimiz var

yaşini demedin ama :D
bende tam tersi öm de konusmayi sevmiyom 😛
sen bu forumda beni en cok gulduren kisilerden birisin. bu "komik" yapini hic bozma. bazen profilindeki ve baskalarinin profiline yazdigin yorumlari göruyorumda cok ortak fikirlerimiz var
Teşekkür ediyorum. Komik olduğumuzu söylerler genelde ancak @destere'nin mizah kafası benden daha iyi. İlk geldiğim zamanlarda pek anlaşamazdık ama kafasını çözdükten sonra baya bi sıvadık birlikte :A

Hayret genelde forumda pek sevilmeyen bir yapım var enteresan :A

Teşekkür ediyorum. Komik olduğumuzu söylerler genelde ancak @destere'nin mizah kafası benden daha iyi. İlk geldiğim zamanlarda pek anlaşamazdık ama kafasını çözdükten sonra baya bi sıvadık birlikte :A

Hayret genelde forumda pek sevilmeyen bir yapım var enteresan :A
ben @destere den önce seni tanidim senle muhabettimiz oldu oyuzden bilemiyorum.
3. ve son kez soruyorum yaşın kac ? :)

@FaJi daha iyi olmalı .ss
deniyorum 2.png

@Çiğdem- sağol iyi puan.:)

@FaJi kötüsün..
haftaya söz sana yüksek puan vericem :) :D

sana karsi nasil olmami bekliyorsun ? ayarsiz olan sensin. guzel cevaplari görmuyon.
ince mesajlari anlamiyorsun. sen kötu olmami seviyorsun galiba. no problem benim icin.
benide evliymisim gibi düşün ozaman. strese girmene gerek yok 😉
sen süpersin bana karşı hep böyle ol :) aman ilk günlere dönmeyesin seni böyle sevdim :)) iletişimde kusur işlediysek tamamen benim kabahatimdir yoksa senin tarzın harika :)

İlk kez ne zaman sordun ki bu 3 olmuş oluyor ? :A
aman @dosimosi ye yaşını falan söyleme ben o hatayı yaptım malesef :) yaşını öğrendikten sonra insanı dışlıyor, sen benim dengim değilsin diyip bir köşeye atıyor çöp gibi :) insan kendini kullanılmış hissediyor haliyle:) sen sen ol diren! sakın yaşını söyleme sıva ekibi olarak yanındayız... bak yanlış anlamayasın diye arkandayız falanda demiyorum bu kadar ince düşünen insanım işte :))

Normal aslında destereyi düşününce. :A Onun açısından bekar her karşı cins potansiyel bir hedef olduğu için strese girmesi düşünülebilir. :A :A
yine geç kaldın malesef :) bütün gırgır şamata bitti ? bu gidişle tüm saçların pamuk beyazına dönünce anca yetişeceksin bir yerlere :)

Son düzenleme:
sen süpersin bana karşı hep böyle ol :) aman ilk günlere dönmeyesin seni böyle sevdim :)) iletişimde kusur işlediysek tamamen benim kabahatimdir yoksa senin tarzın harika :)

aman @dosimosi ye yaşını falan söyleme ben o hatayı yaptım malesef :) yaşını öğrendikten sonra insanı dışlıyor, sen benim dengim değilsin diyip bir köşeye atıyor çöp gibi :) insan kendini kullanılmış hissediyor haliyle:) sen sen ol diren! sakın yaşını söyleme sıva ekibi olarak yanındayız... bak yanlış anlamayasın diye arkandayız falanda demiyorum bu kadar ince düşünen insanım işte :))

yine geç kaldın malesef :) bütün gırgır şamata bitti ? bu gidişle tüm saçların pamuk beyazına dönünce anca yetişeceksin bir yerlere :)
"Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz" diye foktan bir söz vardır ama burda durumlar biraz değişti sanki ben de @dosimosi'ye maaşını mı sorsam acaba napsam kafam karıştı (b) Ulan hep senin yüzünden bak kafam çorba oldu sabah sabah ecnebi ablaların linç girişimine uğrayasıca @destere :A