yok ya tanidigim cok ögretmen var bekar olan. facebook sayfasinda bir sayfamiz var hemen hemen herkes (cogu erkek galiba) bekarliktan sikayetciBilmiyorum öğretmenim demiştin galiba benim tanıdığım bekar öğretmen yok genelde hepsi evlidir
desterenin evlilerle rahat konustugu. bekarlarla konusurken strese girdigi
Biz buralarda "evlilik arefesindeyim" diyoruz o durumahem evliyim hem degilim diyelim bari
gencligimde kullandigim bir laf geldi simdi aklima....
yok ya tanidigim cok ögretmen var bekar olan. facebook sayfasinda bir sayfamiz var hemen hemen herkes (cogu erkek galiba) bekarliktan sikayetci
Normal aslında destereyi düşününce. Onun açısından bekar her karşı cins potansiyel bir hedef olduğu için strese girmesi düşünülebilir.hem evliyim hem degilim diyelim bari
gencligimde kullandigim bir laf geldi simdi aklima....
yok ya tanidigim cok ögretmen var bekar olan. facebook sayfasinda bir sayfamiz var hemen hemen herkes (cogu erkek galiba) bekarliktan sikayetci
yok o lafi yanlis anladin. simdi sana gencligimde dedigim o lafi diyeyim.Biz buralarda "evlilik arefesindeyim" diyoruz o duruma
Oylamada kriter kalite anlayışina girersek benim mersin derim sen tersin dersinBir sanatçının ortalığı kasıp kavurması mı kalite anlayışın o zaman bir şey demem
Sıla'nın Sakisi mesela ortalığı kasıp kavurdu mu ama kalitenin dibiOylamada kriter kalite anlayışina girersek benim mersin derim sen tersin dersin
Çok enteresan bir durum Yani ülkenin tamamı Esra Erol programı gibi mi, doğru mu anladım? Singelim sözünün akabinde "hadi bi çay içelim" levelına mı geçiliyor ?yok o lafi yanlis anladin. simdi sana gencligimde dedigim o lafi diyeyim.
isvecte sevgilisi olmayan sevgili edinmeye musait kisiye singel denilir.
erkekler cikma teklif etmek icin bana singel misin diye sorduklarinda ben singelim ama singel degilim diyordum
yani hayatimda bir erkek arkadasim yok ama bir erkek arkadas edinme istegimde yok diyordum
neyse evliyim diyeyim konuyu kapatayim
@destere de benimle stresiz konussun artik
bi alemsin. eh biraz öyle galibaÇok enteresan bir durum Yani ülkenin tamamı Esra Erol programı gibi mi, doğru mu anladım? Singelim sözünün akabinde "hadi bi çay içelim" levelına mı geçiliyor ?
Ankara'da yaşıyorum da aslen Erzurumluyum. Kişisel olarak merak ediyorsan bana pm atman yeterli uluorta konuşmayı sevmiyorumbi alemsin. eh biraz öyle galiba
sen nerelisin yaşın kac ? merak ettim şimdi.
yaşini demedin amaAnkara'da yaşıyorum da aslen Erzurumluyum. Kişisel olarak merak ediyorsan bana pm atman yeterli uluorta konuşmayı sevmiyorum
Teşekkür ediyorum. Komik olduğumuzu söylerler genelde ancak @destere'nin mizah kafası benden daha iyi. İlk geldiğim zamanlarda pek anlaşamazdık ama kafasını çözdükten sonra baya bi sıvadık birlikteyaşini demedin ama
bende tam tersi öm de konusmayi sevmiyom 😛
sen bu forumda beni en cok gulduren kisilerden birisin. bu "komik" yapini hic bozma. bazen profilindeki ve baskalarinin profiline yazdigin yorumlari göruyorumda cok ortak fikirlerimiz var
ben @destere den önce seni tanidim senle muhabettimiz oldu oyuzden bilemiyorum.Teşekkür ediyorum. Komik olduğumuzu söylerler genelde ancak @destere'nin mizah kafası benden daha iyi. İlk geldiğim zamanlarda pek anlaşamazdık ama kafasını çözdükten sonra baya bi sıvadık birlikte
Hayret genelde forumda pek sevilmeyen bir yapım var enteresan
İlk kez ne zaman sordun ki bu 3 olmuş oluyor ?ben @destere den önce seni tanidim senle muhabettimiz oldu oyuzden bilemiyorum.
3. ve son kez soruyorum yaşın kac ?
sen süpersin bana karşı hep böyle ol aman ilk günlere dönmeyesin seni böyle sevdim ) iletişimde kusur işlediysek tamamen benim kabahatimdir yoksa senin tarzın harikasana karsi nasil olmami bekliyorsun ? ayarsiz olan sensin. guzel cevaplari görmuyon.
ince mesajlari anlamiyorsun. sen kötu olmami seviyorsun galiba. no problem benim icin.
benide evliymisim gibi düşün ozaman. strese girmene gerek yok 😉
aman @dosimosi ye yaşını falan söyleme ben o hatayı yaptım malesef yaşını öğrendikten sonra insanı dışlıyor, sen benim dengim değilsin diyip bir köşeye atıyor çöp gibi insan kendini kullanılmış hissediyor haliyle sen sen ol diren! sakın yaşını söyleme sıva ekibi olarak yanındayız... bak yanlış anlamayasın diye arkandayız falanda demiyorum bu kadar ince düşünen insanım işte )İlk kez ne zaman sordun ki bu 3 olmuş oluyor ?
yine geç kaldın malesef bütün gırgır şamata bitti ? bu gidişle tüm saçların pamuk beyazına dönünce anca yetişeceksin bir yerlereNormal aslında destereyi düşününce. Onun açısından bekar her karşı cins potansiyel bir hedef olduğu için strese girmesi düşünülebilir.
"Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz" diye foktan bir söz vardır ama burda durumlar biraz değişti sanki ben de @dosimosi'ye maaşını mı sorsam acaba napsam kafam karıştı Ulan hep senin yüzünden bak kafam çorba oldu sabah sabah ecnebi ablaların linç girişimine uğrayasıca @desteresen süpersin bana karşı hep böyle ol aman ilk günlere dönmeyesin seni böyle sevdim ) iletişimde kusur işlediysek tamamen benim kabahatimdir yoksa senin tarzın harika
aman @dosimosi ye yaşını falan söyleme ben o hatayı yaptım malesef yaşını öğrendikten sonra insanı dışlıyor, sen benim dengim değilsin diyip bir köşeye atıyor çöp gibi insan kendini kullanılmış hissediyor haliyle sen sen ol diren! sakın yaşını söyleme sıva ekibi olarak yanındayız... bak yanlış anlamayasın diye arkandayız falanda demiyorum bu kadar ince düşünen insanım işte )
yine geç kaldın malesef bütün gırgır şamata bitti ? bu gidişle tüm saçların pamuk beyazına dönünce anca yetişeceksin bir yerlere
Sıra olarak yine iyi yerde bitirdin bence ama puan almaya ne zaman baslarsın bakalım