Sende ilk ikidesin. Denizin yine sevdiğim bir şarkısı ile gelmişsin.![]()
Gerçektenmii çok sevindim
Sende ilk ikidesin. Denizin yine sevdiğim bir şarkısı ile gelmişsin.![]()
Demek bana düşük vermek seni rahatlatıyor. Tamam ver gitsin..
Rahatlatıyor demedim önceki sezon ben olmadığım için puanımı kıyaslayamacaksın o yüzden beğenmezsem düşük verebilirim![]()
sizin programa seyirci olarak katilmakta guzelmisgulduruyorsunuz beni
![]()
@sokak sanati 1 bile versen umrumda değilŞarkıyı sevdiğini biliyorum nasılsa inandırıcı değilsin yapmacık herif.
![]()
İşte şarkıya göre vermediğini bu kadar belli etme diyorum.Yoo mesela Ajdayı sevebilirim ama yöneten kişiye kılım ve 1-2 allah ne verdiyse yapıştırıyorum. Şarkıyı sevmem değil bana vereceğin fayda önemli.😉
İşte şarkıya göre vermediğini bu kadar belli etme diyorum.![]()
Ben oy verirken senİn şarkıcın diye kötü vermiyorum ki yabancı şarkı sevmediğimİ biliyorsun ilk sezondan beri ısrarla yabancı ile geliyorsun ne yapayım. .ssArada yapıyorum hakkım olarak sanada yaparım bana yapıldığı gibi..
Ben oy verirken senİn şarkıcın diye kötü vermiyorum ki yabancı şarkı sevmediğimİ biliyorsun ilk sezondan beri ısrarla yabancı ile geliyorsun ne yapayım. .ss
degilim. onay bekliyorumaaa deryacımm sen burda jüri değilmisin![]()
hogatha seni jüri yapmasada benim açımdan jürisin rahatlıkla oylarını gönderebilirsinsizin programa seyirci olarak katilmakta guzelmisgulduruyorsunuz beni
![]()
Bu zamana kadar en yüksek 5 aldık senden, bakalım ne kadar yükseltmişsin.
Adanalı'yı ilk 2 sezon izlemiştim sanırım ama şarkıyı hatırladım yani dinleyince.Bu zamana kadar en yüksek 5 aldık senden, bakalım ne kadar yükseltmişsin.
Sende Adanalı dizisini izlemiş bir hava var, şarkı orda çalmıştı aklında kalmıştır da ondan sevmişsindir belki.![]()