umarim heyecanina degmistirheyecandan elim ayağıma dolandı senin profilin yerine kendi profilime gitmişim
simdi meraktan gelip bakanlarda olur
umarim heyecanina degmistirheyecandan elim ayağıma dolandı senin profilin yerine kendi profilime gitmişim
iki kez üstüste izledim şarkıyı yalnız şimdi bu kız yaşlanmıştır senin küçüklüğünde böyleyse şimdi 70 yaşında vardır )umarim heyecanina degmistir
simdi meraktan gelip bakanlarda olur
Bu hafta da tam puanıma adaysın ablaSahici ile geliyorum umarım beğenirsiniz 😉
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi
Yanımda Kal'da tam alacaz zaten senden, bakalım o zaman kadar tam puan vereceğin başka şarkı ya da şarkılarım olacak mıorta sekerli benim icin ama iki haftadir sana yaptigim haksizliktan dolayi extra 2 puan telafisi yapacagim
@Bully senin sarkinda guzel ama hala lider koltuguma bu haftada sahip olmayacak gibisin. daha iyisi paylasilmadikca sansin var biraz.
@destere seni profilde etiketledim. ugra bi evime (profile yani )
@DarkLeqenD olmamisi yapistirmissin ama bu hafta yukseliste olacaksin
@xemrexxx daha öncede belirttigim gibi buyuk bir sicrama olacak listemde. bu hafta begendim sarkini.
ay resmen oy verilirken yapilan yorum gibi oldu neyse bizde oy verince yorum yapmayiz.
hepinizi ayni anda degerlendirdimki mesaj sayim cok olmasin
@mrt-06 bu hafta düsüste olma riskin yuksek cunku hareketli parcalar konusunda seçiciyim.
Benim şarkıma da yorum yapaydın iyiydi geçen haftaki gibi eskilerden geldim yineOoo, beğenmez miyiz
kiz orda 17 galiba.iki kez üstüste izledim şarkıyı yalnız şimdi bu kız yaşlanmıştır senin küçüklüğünde böyleyse şimdi 70 yaşında vardır )
yanimda kali yakin tarihde yayinlarsan baskalariyla puan farki avantajin olur ama sen gidip son 3lude kullanirsan ne anladim o isten. en asagidakiyle farki 2 olurBu hafta da tam puanıma adaysın abla
Yanımda Kal'da tam alacaz zaten senden, bakalım o zaman kadar tam puan vereceğin başka şarkı ya da şarkılarım olacak mı
Benim şarkıma da yorum yapaydın iyiydi geçen haftaki gibi eskilerden geldim yine
Yanımda Kal büyük kozlarımdan hemen harcayamam maalesef. Ama başka sağlam kozlarım da mevcut yani senin için biraz öne alabilirim belki.kiz orda 17 galiba.
al sana simdiki en son hali
eger ben yabanci sarkici ile yarissaydim Helenayi secerdim eurivision da my number one sarkisiyla birinci olmustu
yanimda kali yakin tarihde yayinlarsan baskalariyla puan farki avantajin olur ama sen gidip son 3lude kullanirsan ne anladim o isten. en asagidakiyle farki 2 olur
Racap sürenide söylermisin şarkıyı hazırlıyayımBu haftaki şarkımız No:6 albümünün sevilen slowlarından biri olan 'Çeyrek Gönül' olacak. Herkese bol şans.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @batuhankaralar @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi
Bak unutmuşum onuRacap sürenide söylermisin şarkıyı hazırlıyayım
Hayat 2 Bilet, Masal, İyisin Tabi gibi şarkılar varken düşünme bence
Bu hafta da tam puanıma adaysın abla
Yanımda Kal'da tam alacaz zaten senden, bakalım o zaman kadar tam puan vereceğin başka şarkı ya da şarkılarım olacak mı
Benim şarkıma da yorum yapaydın iyiydi geçen haftaki gibi eskilerden geldim yine
Bu hafta da tam puanıma adaysın abla
Kullanmayayım mı abla baya tuttu şarkıYanımda kalı kullanacakmısın ki sen
Kullanmayayım mı abla baya tuttu şarkı
Ay ne bileyim öyle bir sormuşsun ki şarkıyı beğenmediğini sandımkullanma demedim ki soruyorum sadece kullancanmı diye benden tam puan
alırsın söyleyeyim
Ay ne bileyim öyle bir sormuşsun ki şarkıyı beğenmediğini sandım
Daha çok efso şarkımız var, iddialıyız. Büyük İnsan'a da tam sözün var unutma.
şimdide değerinden birşey kaybetmemiş gibi (şarkı ) bu nereliydi sanki yunan ispanyol kırması hatta büyük büyük dedesi portekizlide olabilirkiz orda 17 galiba.
al sana simdiki en son hali
eger ben yabanci sarkici ile yarissaydim Helenayi secerdim eurivision da my number one sarkisiyla birinci olmustu
yanimda kali yakin tarihde yayinlarsan baskalariyla puan farki avantajin olur ama sen gidip son 3lude kullanirsan ne anladim o isten. en asagidakiyle farki 2 olur
isvec asilli yunan köklerinden kendisi burdaki hemserim olurşimdide değerinden birşey kaybetmemiş gibi (şarkı ) bu nereliydi sanki yunan ispanyol kırması hatta büyük büyük dedesi portekizlide olabilir
bende @Bully nin peki lafini yerim cocuga diyecek kelime kalmayacak bu gidisleKullanmıcan sandığım için öyle sordum ben senin ay demeni yerim ben ayol
Yok unutmadım merak etme unuturmuyum
isvec asilli yunan köklerinden kendisi burdaki hemserim olur
ben melezim. işin zor olurbir yunanlık olduğunu biliyordum ) kökenleri çabuk çözerim.. dosi istersen sende buraya resmini koy kökenini ademle havaya kadar takip edeyim )
isvec asilli yunan köklerinden kendisi burdaki hemserim olur
bende @Bully nin peki lafini yerim cocuga diyecek kelime kalmayacak bu gidisle