MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta da tam puanıma adaysın abla :D

orta sekerli benim icin :) ama iki haftadir sana yaptigim haksizliktan dolayi extra 2 puan telafisi yapacagim :)
@Bully senin sarkinda guzel ama hala lider koltuguma bu haftada sahip olmayacak gibisin. daha iyisi paylasilmadikca sansin var biraz.
@destere seni profilde etiketledim. ugra bi evime (profile yani :A)
@DarkLeqenD olmamisi yapistirmissin ama bu hafta yukseliste olacaksin :)
@xemrexxx daha öncede belirttigim gibi buyuk bir sicrama olacak listemde. bu hafta begendim sarkini.
ay resmen oy verilirken yapilan yorum gibi oldu neyse bizde oy verince yorum yapmayiz.
hepinizi ayni anda degerlendirdimki mesaj sayim cok olmasin :A

@mrt-06 bu hafta düsüste olma riskin yuksek cunku hareketli parcalar konusunda seçiciyim.
Yanımda Kal'da tam alacaz zaten senden, bakalım o zaman kadar tam puan vereceğin başka şarkı ya da şarkılarım olacak mı :A

Ooo, beğenmez miyiz :oley:
Benim şarkıma da yorum yapaydın iyiydi geçen haftaki gibi eskilerden geldim yine :A

Son düzenleme:
iki kez üstüste izledim şarkıyı :) yalnız şimdi bu kız yaşlanmıştır senin küçüklüğünde böyleyse şimdi 70 yaşında vardır :))
kiz orda 17 galiba.
al sana simdiki en son hali

eger ben yabanci sarkici ile yarissaydim Helenayi secerdim :) eurivision da my number one sarkisiyla birinci olmustu :)

Yanımda Kal'da tam alacaz zaten senden, bakalım o zaman kadar tam puan vereceğin başka şarkı ya da şarkılarım olacak mı :A

Benim şarkıma da yorum yapaydın iyiydi geçen haftaki gibi eskilerden geldim yine :A
yanimda kali yakin tarihde yayinlarsan baskalariyla puan farki avantajin olur ama sen gidip son 3lude kullanirsan ne anladim o isten. en asagidakiyle farki 2 olur :A

Son düzenleme:
kiz orda 17 galiba.

eger ben yabanci sarkici ile yarissaydim Helenayi secerdim :) eurivision da my number one sarkisiyla birinci olmustu :)

yanimda kali yakin tarihde yayinlarsan baskalariyla puan farki avantajin olur ama sen gidip son 3lude kullanirsan ne anladim o isten. en asagidakiyle farki 2 olur :A
Yanımda Kal büyük kozlarımdan hemen harcayamam maalesef. :A Ama başka sağlam kozlarım da mevcut yani senin için biraz öne alabilirim belki. :A

Çift haneli olursun da tam sırası sürpriz olsun :)

Yanımda kalı kullanacakmısın ki sen :D

:Fkullanma demedim ki soruyorum sadece kullancanmı diye benden tam puan
alırsın söyleyeyim
Ay ne bileyim öyle bir sormuşsun ki şarkıyı beğenmediğini sandım :F

Daha çok efso şarkımız var, iddialıyız. :A Büyük İnsan'a da tam sözün var unutma. :A

Ay ne bileyim öyle bir sormuşsun ki şarkıyı beğenmediğini sandım :F

Daha çok efso şarkımız var, iddialıyız. :A Büyük İnsan'a da tam sözün var unutma. :A

Kullanmıcan sandığım için öyle sordum ben :Fsenin ay demeni yerim ben ayol:F
Yok unutmadım merak etme unuturmuyum:D

kiz orda 17 galiba.

şimdide değerinden birşey kaybetmemiş gibi (şarkı :) ) bu nereliydi sanki yunan ispanyol kırması hatta büyük büyük dedesi portekizlide olabilir :)

şimdide değerinden birşey kaybetmemiş gibi (şarkı :) ) bu nereliydi sanki yunan ispanyol kırması hatta büyük büyük dedesi portekizlide olabilir :)
isvec asilli yunan köklerinden :) kendisi burdaki hemserim olur :A

Kullanmıcan sandığım için öyle sordum ben :Fsenin ay demeni yerim ben ayol:F
Yok unutmadım merak etme unuturmuyum:D
bende @Bully nin peki lafini yerim :) cocuga diyecek kelime kalmayacak bu gidisle :F