MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Beğendim dediklerime yüksek veriyorum ben geçen hafta evet sibel cana istediğim
puan olamadı ama bu hafta yüksek verebilirim inşallah :D
bak hala sözler veriyor. bende senin gibi yapmistim ve olan sana olmustu. 8 verdim halbuki o hafta hakkin en az 13 du

Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin muhteşem yorumuyla 2000'lere taşınan Türk Sanat Müziğinin en önemli klasiklerinden biri "Bir Yangının Külünü"

Çok sevdiğim bir şarkı olduğundan klipsiz olduğu halde kullanmak istedim. Umarım sizler de benim kadar seviyorsunuzdur. Yüksek puanlarınıza talibiz. :Z

Recap: 0.28-1.35

@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar@denizz19 @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @EFE UYSAL @FaJi @Tzira @Doğu @Billy Kane @MasacRE- @denizz19

Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin muhteşem yorumuyla 2000'lere taşınan Türk Sanat Müziğinin en önemli klasiklerinden biri "Bir Yangının Külünü"

Çok sevdiğim bir şarkı olduğundan klipsiz olduğu halde kullanmak istedim. Umarım sizler de benim kadar seviyorsunuzdur. Yüksek puanlarınıza talibiz. :Z

@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar@denizz19 @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @EFE UYSAL @FaJi @Tzira @Doğu @Billy Kane @MasacRE- @denizz19

Bence bu hafta Hangi Aşk Adil Ki ile gel buna on basar o şarkı. :)

bunun klibi yokmu ? böylemi geleceksin böyle geleceksen çok pis yorum yapacağım sen bilirsin istersen böyle gel recebe :))

Candan Erçetin'e düşük verdiğim için üzülüyordum, bu hafta iyi puan alır :)

Sibel CAN'ın bir zamanlar en popüler şarkılarından "And İçelim" sizlerle...

"Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim
Yemin edelim ayrılmak yok diye and içelim
Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim yemin edelim
Ayrılmak yok diye and içelim
Terketmek yok and içelim...!"

@RüzgarGülü bu hafta senden de oy kullanmanı bekliyorum. :)

Yine güzel bir seçim yapmışsın. :)

Candan Erçetin bu hafta maalesef ki fiyasko hiç beğenmedim. :A

@RüzgarGülü bu hafta senden de oy kullanmanı bekliyorum. :)

Yine güzel bir seçim yapmışsın. :)

Candan Erçetin bu hafta maalesef ki fiyasko hiç beğenmedim. :A
asıl gölgeyi puanlar açıklanınca göreceksin :)
candan erçetini 1.haftadan beridir beğenemedim gitti ayoll bir de üstüne @OzaN yarışmayı baltalayınca dahada sinir oldum kadınabu hafta elbirliğiyle şutlayalım @xemrexxx @destere @mrt-06 :A :A :A

berbat bir şarkı o kadarda dedim mavilim le gel diye ama dinleyen kim :))

candan erçetini 1.haftadan beridir beğenemedim gitti ayoll bir de üstüne @OzaN yarışmayı baltalayınca dahada sinir oldum kadınabu hafta elbirliğiyle şutlayalım @xemrexxx @destere @mrt-06 :A :A :A

geçen hafta klip 16 puandı :)
bu hafta @OzaN klipsiz gelecekmiş :)) bakalım bu hafta şarkı ne kadar puan alacak :)