herkese begendim deyip durma. Sibele begendim deyip 1 verdigini biliyoruz
benim gibi sarkilari begen tusuna bas gec
Benim her şarkım güzel
Beğendim dediklerime yüksek veriyorum ben geçen hafta evet sibel cana istediğim
puan olamadı ama bu hafta yüksek verebilirim inşallah
Aynen güzel cnm İrem derici şarkıları maşallah çok güzel biz dinlemeye devam
edelim demi orhanım
bak hala sözler veriyor. bende senin gibi yapmistim ve olan sana olmustu. 8 verdim halbuki o hafta hakkin en az 13 duBeğendim dediklerime yüksek veriyorum ben geçen hafta evet sibel cana istediğim
puan olamadı ama bu hafta yüksek verebilirim inşallah
bak hala sözler veriyor. bende senin gibi yapmistim ve olan sana olmustu. 8 verdim halbuki o hafta hakkin en az 13 du
Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin muhteşem yorumuyla 2000'lere taşınan Türk Sanat Müziğinin en önemli klasiklerinden biri "Bir Yangının Külünü"
Çok sevdiğim bir şarkı olduğundan klipsiz olduğu halde kullanmak istedim. Umarım sizler de benim kadar seviyorsunuzdur. Yüksek puanlarınıza talibiz.
Recap: 0.28-1.35
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar@denizz19 @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @EFE UYSAL @FaJi @Tzira @Doğu @Billy Kane @MasacRE- @denizz19
bunun klibi yokmu ? böylemi geleceksin böyle geleceksen çok pis yorum yapacağım sen bilirsin istersen böyle gel recebe )Bu haftaki şarkımız Candan Erçetin muhteşem yorumuyla 2000'lere taşınan Türk Sanat Müziğinin en önemli klasiklerinden biri "Bir Yangının Külünü"
Çok sevdiğim bir şarkı olduğundan klipsiz olduğu halde kullanmak istedim. Umarım sizler de benim kadar seviyorsunuzdur. Yüksek puanlarınıza talibiz.
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar@denizz19 @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @EFE UYSAL @FaJi @Tzira @Doğu @Billy Kane @MasacRE- @denizz19
Böyle mükemmel bir sesi görüntüyle gölgelemek doğru olmaz.bunun klibi yokmu ? böylemi geleceksin böyle geleceksen çok pis yorum yapacağım sen bilirsin istersen böyle gel recebe )
Bu şarkıya on basacak şarkıyı Candan Erçetin bile yapamaz.Bence bu hafta Hangi Aşk Adil Ki ile gel buna on basar o şarkı.
Böyle mükemmel bir sesi görüntüyle gölgelemek doğru olmaz.
Bu şarkıya on basacak şarkıyı Candan Erçetin bile yapamaz.
Elenme bu şarkıylabu hafta ''Sen İste'' diyoruz
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @Felon @OzaN @batuhankaralar @denizz19 @eskici @Harunnn60 @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @FaJi @Tzira @Doğu @MasacRE-
bu şarkıyla elenmen kötü olur anlamında mı bu şarkıyla elenirsin anlamında mıElenme bu şarkıyla
Candan Erçetin'e düşük verdiğim için üzülüyordum, bu hafta iyi puan alırBu haftaki şarkımız Candan Erçetin muhteşem yorumuyla 2000'lere taşınan Türk Sanat Müziğinin en önemli klasiklerinden biri "Bir Yangının Külünü"
@RüzgarGülü bu hafta senden de oy kullanmanı bekliyorum.Sibel CAN'ın bir zamanlar en popüler şarkılarından "And İçelim" sizlerle...
"Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim
Yemin edelim ayrılmak yok diye and içelim
Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim yemin edelim
Ayrılmak yok diye and içelim
Terketmek yok and içelim...!"
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar@denizz19 @eskici @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @EFE UYSAL @FaJi @Tzira @Doğu @Billy Kane @MasacRE-
Yine güzel bir seçim yapmışsın.bu hafta ''Sen İste'' diyoruz
@MayısKralı @Bully @vadikızı @soo @Çiğdem- @DarkLeqenD @Felon @OzaN @batuhankaralar @denizz19 @eskici @Harunnn60 @Mr.At @destere @cevaa @Ahmad @MEnes @Forumdash @cookies @Maskeli Fedai @dosimosi @ozmoturk @turkuazz @Sherlock @yigit_00 @dreamy @FaJi @Tzira @Doğu @MasacRE-
@RüzgarGülü bu hafta senden de oy kullanmanı bekliyorum.
Yine güzel bir seçim yapmışsın.
Candan Erçetin bu hafta maalesef ki fiyasko hiç beğenmedim.
candan erçetini 1.haftadan beridir beğenemedim gitti ayoll bir de üstüne @OzaN yarışmayı baltalayınca dahada sinir oldum kadınabu hafta elbirliğiyle şutlayalım @xemrexxx @destere @mrt-06asıl gölgeyi puanlar açıklanınca göreceksin
Bu hafta Nilufer'in 90'lara damga vuran hareketli şarkılarından "Yine Yeni Yeniden" ile yarışıyorum. Herkese başarılar.
@Çiğdem- @destere @vadikızı @Bully @MayısKralı @mrt-06 @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @OzaN @Felon @denizz19 @Harunnn60 @eskici @sokak sanati @cookies @Forumdash @MEnes @Mr.At @Maskeli Fedai @dosimosi @Aserat @turkuazz @dreamy @Sherlock @cevaa @Ahmad