Burda da mi trolle basladin laendonezya halkını kınıyorum kırgınları ilgiyle izliyorlar.ss (kırmızı içine aldığım kırgınlar oluyor) neyse şimdilik yaptırım uygulamıcam endonezyalı kullarımıza neticede kara para aşkı ilk 30 a diriliş ve kiraz mevsimini ilk 50 ye sokmadılar az da olsa diziden anlıyorlar kırgınları yakında bırakırlar
@mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @eskici @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Forumdash @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 52249
ne trolü la reyting sonucu işteBurda da mi trolle basladin la![]()
Senin her mesajin troll olarak geciyor kayitlarane trolü la reyting sonucu işte![]()
sen bodrum masalı oyuncuları için oy kullandın mı etkinlikteSenin her mesajin troll olarak geciyor kayitlara![]()
Yok kullanmadim bölümü dün gece izledim zaten etiketle de kullanayim barisen bodrum masalı oyuncuları için oy kullandın mı etkinlikte![]()
Elif nerdeendonezya halkını kınıyorum kırgınları ilgiyle izliyorlar.ss (kırmızı içine aldığım kırgınlar oluyor) neyse şimdilik yaptırım uygulamıcam endonezyalı kullarımıza neticede kara para aşkı ilk 30 a diriliş ve kiraz mevsimini ilk 50 ye sokmadılar az da olsa diziden anlıyorlar kırgınları yakında bırakırlar
@mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @eskici @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Forumdash @Aserat
ne bileyim nerede belki yayınlanmıyordurElif nerde![]()
Fark-ı kırgınlarendonezya halkını kınıyorum kırgınları ilgiyle izliyorlar.ss (kırmızı içine aldığım kırgınlar oluyor) neyse şimdilik yaptırım uygulamıcam endonezyalı kullarımıza neticede kara para aşkı ilk 30 a diriliş ve kiraz mevsimini ilk 50 ye sokmadılar az da olsa diziden anlıyorlar kırgınları yakında bırakırlar
kız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyorFark-ı kırgınlar![]()
kız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyor@mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @MayısKralı @eskici @destere
Gerçekten düşecek hali Yok tabiki dublör düşecek .sskız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyor@mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @MayısKralı @eskici @destere
Gerçekten düşecek hali Yok tabiki dublör düşecek .ss
ben bulurum kız melek teyze neyse birinde düştü gerçekten birinde dublör düştü diyor çok karışıkAllah snei ne yapmasın nerden buldun bunu![]()
Saftirik yani uçuruma düşmeden önce aşağı sürüklendi onu diyor.ben bulurum kız melek teyze neyse birinde düştü gerçekten birinde dublör düştü diyor çok karışık![]()
ay ben bu totalin dibindeki diziyi izlemiyorum ne bileyimSaftirik yani uçuruma düşmeden önce aşağı sürüklendi onu diyor.![]()
Sen düşersin inşay ben bu totalin dibindeki diziyi izlemiyorum ne bileyim![]()
kız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyor@mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @MayısKralı @eskici @destere
bak @Çiğdem- oğlanı bu yarışmadan sonra elden geçirmiş bi güzel diyolla evrim geçirmişsiz ananızın ! kızı derken nerdeyse kıza küfredecek sandım![]()