Burda da mi trolle basladin laendonezya halkını kınıyorum kırgınları ilgiyle izliyorlar.ss (kırmızı içine aldığım kırgınlar oluyor) neyse şimdilik yaptırım uygulamıcam endonezyalı kullarımıza neticede kara para aşkı ilk 30 a diriliş ve kiraz mevsimini ilk 50 ye sokmadılar az da olsa diziden anlıyorlar kırgınları yakında bırakırlar @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @eskici @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Forumdash @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 52249
ne trolü la reyting sonucu işteBurda da mi trolle basladin la
Senin her mesajin troll olarak geciyor kayitlarane trolü la reyting sonucu işte
sen bodrum masalı oyuncuları için oy kullandın mı etkinlikteSenin her mesajin troll olarak geciyor kayitlara
Yok kullanmadim bölümü dün gece izledim zaten etiketle de kullanayim barisen bodrum masalı oyuncuları için oy kullandın mı etkinlikte
Elif nerdeendonezya halkını kınıyorum kırgınları ilgiyle izliyorlar.ss (kırmızı içine aldığım kırgınlar oluyor) neyse şimdilik yaptırım uygulamıcam endonezyalı kullarımıza neticede kara para aşkı ilk 30 a diriliş ve kiraz mevsimini ilk 50 ye sokmadılar az da olsa diziden anlıyorlar kırgınları yakında bırakırlar @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @eskici @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Forumdash @Aserat
ne bileyim nerede belki yayınlanmıyordur ara vermiştir zaten dizinin remake i yayınlanıyor endonezyadaElif nerde
Fark-ı kırgınlarendonezya halkını kınıyorum kırgınları ilgiyle izliyorlar.ss (kırmızı içine aldığım kırgınlar oluyor) neyse şimdilik yaptırım uygulamıcam endonezyalı kullarımıza neticede kara para aşkı ilk 30 a diriliş ve kiraz mevsimini ilk 50 ye sokmadılar az da olsa diziden anlıyorlar kırgınları yakında bırakırlar @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @eskici @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @Forumdash @Aserat
kız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyor @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @MayısKralı @eskici @destereFark-ı kırgınlar
kız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyor @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @MayısKralı @eskici @destere
Gerçekten düşecek hali Yok tabiki dublör düşecek .sskız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyor @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @MayısKralı @eskici @destere
Gerçekten düşecek hali Yok tabiki dublör düşecek .ss
ben bulurum kız melek teyze neyse birinde düştü gerçekten birinde dublör düştü diyor çok karışıkAllah snei ne yapmasın nerden buldun bunu
Saftirik yani uçuruma düşmeden önce aşağı sürüklendi onu diyor.ben bulurum kız melek teyze neyse birinde düştü gerçekten birinde dublör düştü diyor çok karışık
ay ben bu totalin dibindeki diziyi izlemiyorum ne bileyimSaftirik yani uçuruma düşmeden önce aşağı sürüklendi onu diyor.
Sen düşersin inşay ben bu totalin dibindeki diziyi izlemiyorum ne bileyim
kız kaç kere uçurumdan düştü bu şunda dublör vardı bunda yoktu falan diyor @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @MayısKralı @eskici @destere
bak @Çiğdem- oğlanı bu yarışmadan sonra elden geçirmiş bi güzel diyolla evrim geçirmişsiz ananızın ! kızı derken nerdeyse kıza küfredecek sandım