DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,473
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Sen değilde başkası olsa kaç alırdı bu şarkıya o yöndende bak beyefendi beni konuşturma burada şimdiSen bana verdiğin puanları @sokak sanati'na versene yiyorsa, gör bakalım neler oluyor o zaman.
Haddini bil yoksa aliriz aklini
Tamam sustum. Biraz da başkaları üzerinden ortalığı karıştırayım sana yeter bu kadar.Sen değilde başkası olsa kaç alırdı bu şarkıya o yöndende bak beyefendi beni konuşturma burada şimdi
hhaha ayy hadi @xemrexxx in benden makas alması neysede @denizz19 neden emreyi öpüyor ayoll aaaa
Sen bana verdiğin puanları @sokak sanati'na versene yiyorsa, gör bakalım neler oluyor o zaman.
Bencede cnm yarışmanın sunucusuna bulaşmak iyi değildirTamam sustum. Biraz da başkaları üzerinden ortalığı karıştırayım sana yeter bu kadar.
Bu akimi biz baslattik zaten bizden calanlar utansinSende biz türevine girdin.
@sokak sanati Harika atmışsın ama elendikten sonra benden şu ana kadar aldığın puanları bile göremeyeceksin haberin olsun
Sende fena çıktın gaddar. Aklın sıra Çiğdemi gaza getiriyorsun ama Çiğdem şu ile çalışıyor yanlış yaptın.
Konu çok sönük geçiyor birinin hareketlendirmesi lazım saçmalıyorum işte bakmayın siz bana.Bencede cnm yarışmanın sunucusuna bulaşmak iyi değildir
Bu akimi biz baslattik zaten bizden calanlar utansin
Bir puan fazlasın diyor ama Gökhan 14, Sibel 15 görünüyor. ss@dosimosi oyları
16 Shakira - Chantaje (yorumdada belirtmistim BAYILDIM )
14 Gökhan Türkmen - Dön (gecen hafta son anda sibele daha yuksek verdim final puani kacirmistin, bu hafta oyuzden sibelden 1 puan fazlasin)
15 Sibel Can - Berivanım
13 Fettah Can - Sen En Çok Aşksın (yeni favorim olmaya aday)
12 Ferdi Tayfur - Gizli Sevda
11 Ziynet Sali - Rüya (bu tarzla gel guzel puanlari kap)
10 Candan Erçetin - Umrumda Değil
9 Deniz Seki -Doyamadım
8 Nilüfer ve Emre Aydın - Son Perde
7 Neşet Ertaş - Yazımı Kışa Çevirdin
6 Cem Karaca ve Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım
5 Ajda Pekkan Haykıracak Nefesim
4 İrem Derici - Nabza Göre Şerbet(bu hafta yuksek veremedim olmadi. rakipler daha guclu)
3 Ariana Grande - Dangerous Woman
2 Yüksek Sadakat - Live ıt Up
1 Ahmet Aslan - Geberiyorum
Onu o zaman düşünürüz şuan düşmansın verdiğin puanlar ile
hhhahah allah müsade etmemiş demekki cnm @mrt-06 ye nasip olmuş herkesin kısmetinde ne varsa onu AlırBir puan fazlasın diyor ama Gökhan 14, Sibel 15 görünüyor. ss