Kiz hizlansana biraz @xemrexxx vol2dizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm
Kiz hizlansana biraz @xemrexxx vol2dizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm
Yiyin birbirinizi yine ben sessiz ve derinden ilerleyeceğim.
Kiz hizlansana biraz @xemrexxx vol2
Ben açıktan oynuyorum ama rakiplerle kavga etmiyorum, bu yüzden kışkırtmalarını kaale almayacağım.Bu yarışta açıktan oynayanlar finale çıkıyor sen yine şansını kaybettin baştan bence.
hızlı olun la erkenden yatmam lazım
Asli Sultani nasil tanimazsin senSenin şu profildeki bayan kim.( Çakmak çakmak bakıyor Siboşunda dediği gibi.
Ne alakaYine forumu bırakmaya mi karar vereceksin yarın erken kalkıp.
Ben açıktan oynuyorum ama rakiplerle kavga etmiyorum, bu yüzden kışkırtmalarını kaale almayacağım.
Asli Sultani nasil tanimazsin sen
hahah nereye fiysko beee 1 oy hariç hep tam puandan bir altı puan aldın sana haftaya bir ayar çekerim görürsün kıymet bilmemeyiAynen ilk haftadan sonraki oyların fiyasko Adanalı dizisinde çalan bir parçayla gelecem haftaya, seversin bence.
Sen bana verdiğin puanları @sokak sanati'na versene yiyorsa, gör bakalım neler oluyor o zaman.hahah nereye fiysko beee 1 oy hariç hep tam puandan bir altı puan aldın sana haftaya bir ayar çekerim görürsün kıymet bilmemeyi
Ne alaka
Haddini bil yoksa aliriz aklini