Kiz hizlansana birazdizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak![]()
![]()
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm![]()
![]()
![]()
Kiz hizlansana birazdizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak![]()
![]()
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm![]()
![]()
![]()
Yiyin birbirinizi yine ben sessiz ve derinden ilerleyeceğim.![]()
Ben açıktan oynuyorum ama rakiplerle kavga etmiyorum, bu yüzden kışkırtmalarını kaale almayacağım.Bu yarışta açıktan oynayanlar finale çıkıyor sen yine şansını kaybettin baştan bence.![]()
hızlı olun la erkenden yatmam lazım
Asli Sultani nasil tanimazsin senSenin şu profildeki bayan kim.( Çakmak çakmak bakıyor Siboşunda dediği gibi.![]()
Ne alakaYine forumu bırakmaya mi karar vereceksin yarın erken kalkıp.![]()
Ben açıktan oynuyorum ama rakiplerle kavga etmiyorum, bu yüzden kışkırtmalarını kaale almayacağım.![]()
Asli Sultani nasil tanimazsin sen![]()
hahah nereye fiysko beee 1 oy hariç hep tam puandan bir altı puan aldın sana haftaya bir ayar çekerim görürsün kıymet bilmemeyiAynen ilk haftadan sonraki oyların fiyaskoAdanalı dizisinde çalan bir parçayla gelecem haftaya, seversin bence.
![]()
Sen bana verdiğin puanları @sokak sanati'na versene yiyorsa, gör bakalım neler oluyor o zaman.hahah nereye fiysko beee 1 oy hariç hep tam puandan bir altı puan aldın sana haftaya bir ayar çekerim görürsün kıymet bilmemeyi![]()
![]()
![]()
Ne alaka![]()
![]()
Haddini bil yoksa aliriz aklini