bu akşam 21:00 açıklama kararı aldım öyle önemli dizim yok diye
ayarlamayı kendine göre yapıyorsun bizim hiçbir önemimiz yok tabi? iyi sen bilirsin konun sinek avlarsa en ufak bir üzüntü yaşarsam senin jensen gibi olayım )
bu akşam 21:00 açıklama kararı aldım öyle önemli dizim yok diye
burdan tek tek spoiler yumurtlayacağım bakalım buraya mesaj yazabiliyromusun )Bodrum Masalı geceye kaldı yine bir türlü TV'den izleyemiyorum.ss
Bekliyoruz bakalım sonuçları
ayarlamayı kendine göre yapıyorsun bizim hiçbir önemimiz yok tabi? iyi sen bilirsin konun sinek avlarsa en ufak bir üzüntü yaşarsam senin jensen gibi olayım )
@Bully U örnek all ayoll @destere bak o bizi tercih ediyor senin gibi suyu değilBodrum Masalı geceye kaldı yine bir türlü TV'den izleyemiyorum.ss
Bekliyoruz bakalım sonuçları
sen oyumu açıkla şimdizaten dizide evreni takip ediyor bu bölüm evren fazla çıkmayacağı için izlemek istememiştir )
Benim için sıkıntı yok seni elemeden elenmem
dizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm@Çiğdem- thank you
skandalsın @vadikızı inşallah 250 yaşına kadar koca buşamazsın.ssAHMET ASLAN -15 ceza aldı son puan durumunda eklenecek
ilk oyla başlıyoruz bitiş saatimiz 2 saat olup tahmini 23:00 da bitmiş olucak
@vadikızı oyları
15.irem derici
14.ziynet sali
13.candan erçetin
12.gökhan türkmen
11.ariana grande
10.ferdi tayfur
9.cem karaca
8.shakira
7.neşet ertaş
6.fettah can
5.ahmet aslan
4.nilüfer
3.yüksek sadakat
2.ajda pekkan
1.sibel can
@Bully @xemrexxx @denizz19 @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Felon @MasacRE- @eskici @sokak sanati @MayısKralı @Mr.At @OzaN @DarkLeqenD @soo @batuhankaralar
Yiyin birbirinizi yine ben sessiz ve derinden ilerleyeceğim.Sende @Bully gibi bile bile ladese giriyorsun. Ben yine katlarım böler çarparım.
dizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak
Hüseyin göçeke sinirledim feneri çıktığı sıraya tekrardan düşürdü 4.lüğe şuanda Galatasaray üçüncü oldu tekrardan Hüseyin göçek gsli oyüzden o derbide 0-0 berabere bitti robin van persie nin attığı gol sayılmadı sowa gelmeden top ağlara girmiş Fenerbahçeliğin üçüncülüğün Hüseyin göçek çaldıbu akşam 21:00 açıklama kararı aldım öyle önemli dizim yok diye
Aynen ilk haftadan sonraki oyların fiyasko Adanalı dizisinde çalan bir parçayla gelecem haftaya, seversin bence.dizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm