bu akşam 21:00 açıklama kararı aldım öyle önemli dizim yok diye![]()
ayarlamayı kendine göre yapıyorsun bizim hiçbir önemimiz yok tabi? iyi sen bilirsin
bu akşam 21:00 açıklama kararı aldım öyle önemli dizim yok diye![]()
burdan tek tek spoiler yumurtlayacağım bakalım buraya mesaj yazabiliyromusunBodrum Masalı geceye kaldı yine bir türlü TV'den izleyemiyorum.ss
Bekliyoruz bakalım sonuçları![]()
ayarlamayı kendine göre yapıyorsun bizim hiçbir önemimiz yok tabi? iyi sen bilirsinkonun sinek avlarsa en ufak bir üzüntü yaşarsam senin jensen gibi olayım
)
@Bully U örnek all ayoll @destere bak o bizi tercih ediyor senin gibi suyu değilBodrum Masalı geceye kaldı yine bir türlü TV'den izleyemiyorum.ss
Bekliyoruz bakalım sonuçları![]()
sen oyumu açıkla şimdizaten dizide evreni takip ediyor bu bölüm evren fazla çıkmayacağı için izlemek istememiştir)
Benim için sıkıntı yok seni elemeden elenmem![]()
dizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm@Çiğdem- thank you![]()
skandalsın @vadikızı inşallah 250 yaşına kadar koca buşamazsın.ssAHMET ASLAN -15 ceza aldı son puan durumunda eklenecek
ilk oyla başlıyoruz bitiş saatimiz 2 saat olup tahmini 23:00 da bitmiş olucak
@vadikızı oyları
15.irem derici
14.ziynet sali
13.candan erçetin
12.gökhan türkmen
11.ariana grande
10.ferdi tayfur
9.cem karaca
8.shakira
7.neşet ertaş
6.fettah can
5.ahmet aslan
4.nilüfer
3.yüksek sadakat
2.ajda pekkan
1.sibel can
@Bully @xemrexxx @denizz19 @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Felon @MasacRE- @eskici @sokak sanati @MayısKralı @Mr.At @OzaN @DarkLeqenD @soo @batuhankaralar
Yiyin birbirinizi yine ben sessiz ve derinden ilerleyeceğim.Sende @Bully gibi bile bile ladese giriyorsun. Ben yine katlarım böler çarparım.![]()
dizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak![]()
![]()
![]()
Hüseyin göçeke sinirledim feneri çıktığı sıraya tekrardan düşürdü 4.lüğe şuanda Galatasaray üçüncü oldu tekrardan Hüseyin göçek gsli oyüzden o derbide 0-0 berabere bitti robin van persie nin attığı gol sayılmadı sowa gelmeden top ağlara girmiş Fenerbahçeliğin üçüncülüğün Hüseyin göçek çaldıbu akşam 21:00 açıklama kararı aldım öyle önemli dizim yok diye![]()
Aynen ilk haftadan sonraki oyların fiyaskodizi izleyecem diye yarışmayı bırakıp kaçtı ayoll başkana bak![]()
![]()
Bir tam puan veremedik sana haftaya öyle bir şarkıyla gelirsin umarım cnm![]()
![]()
![]()