Anladın sen o teşekkürü bence.yanlışlıkla sana yüksekmi vermişm puanı)
bu teşekür çok tuhaf oldu sanki ? eğer gönderme falan yoksa ben kesinlikle seninkilere yanlışlıkla yüksek puan vermişimdirkiminle yarışıyordunki?
![]()
Anladın sen o teşekkürü bence.yanlışlıkla sana yüksekmi vermişm puanı)
bu teşekür çok tuhaf oldu sanki ? eğer gönderme falan yoksa ben kesinlikle seninkilere yanlışlıkla yüksek puan vermişimdirkiminle yarışıyordunki?
![]()
Bir şey değişmeyecek ama benim puanım 106. 2. puan tablosunda yanlış hesaplandı oradan beri yanlış geliyor sonuçlar. 2 puan eksik geliyor. İstersen 32 puanın üstüne 10+8+6 ekletin benim dediğim çıkıyor 54 çıkmıyor.@MayısKralı
Sana Affetmek Yakışır
Boş Bardak
Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim
Yalanlar Cumhuriyeti
En sevdiklerim bunlar, Sen En Çok Aşksın bu gruptan sonra geliyor.![]()
Ama en çok sevdiğim şarkısı değil.Hayir ben elendim sen devam ediyorsun kurallara karsi cikma
Tamam iste seviyorsun![]()
Anladın sen o teşekkürü bence.![]()
üzgünüm cnm haftaya sahne seç hadi güle güleHayir ben elendim sen devam ediyorsun kurallara karsi cikma
Tamam iste seviyorsun![]()
Kaliteli komediden anlamıyorsun normal yani puanın.tamam yani göndermeyse sorun yok
ben kazayla yüksek puan vermişimdir diye ürktüm bir anneyseki doğru oy vermişim
![]()
Kaliteli komediden anlamıyorsun normal yani puanın.
Hmm ok .sskarğaya yavrusu şahan gibi gelir derler)
Troll diye sana derlerAma en çok sevdiğim şarkısı değil.Neyse ben niye uğraşıyorsam senin gibi bir trolle.
![]()
Ay ne sececem be sunucu secsin bana da eksi puan versin bu hafta ki gibiüzgünüm cnm haftaya sahne seç hadi güle güle![]()
![]()
![]()
Sen hani yorum yapmayacaktin bu konuya2. haftayıda zirvede tamamladım. Helal olsun Bihter ve Behlüle.![]()
Elemişler seni çok üzüldüm, darısı Fettah'ın başına.Troll diye sana derler
Ay ne sececem be sunucu secsin bana da eksi puan versin bu hafta ki gibi![]()
Sen hani yorum yapmayacaktin bu konuya![]()
bir yarışmada daha 2.hafta ile devam ediyorum rekor kırıyorum galiba
![]()
o da gider onunda sonu yakındırElemişler seni çok üzüldüm, darısı Fettah'ın başına.@destere
seçtiğin kaliteyle alakalı işte
bazıları gibi iyi oyuncuyla gelip yüksek puan kapınca mahareti kendinden? karğa yavrusuyla yarışınca kötü puanlar karşısında kabahati başkasında görmüyorsun)
yani seni değil songülü sevmişizdir)
o da gider onunda sonu yakındıreskici muhteşem seçimler yapmış iki yarışmadada umalım gidişi erken olur
![]()