- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Senin üzerinden prim yapmaya çalışıyorum sağol puan içinLan beni kötüleyeceğine verdiğim puana teşekkür etsene nankör herif. ss
Misafir vardı Zeyno'cum dayımlar geldi maç falan seyrettik onlar gider gitmez geldim işte napayım. ssve bugun yanimda destegini hic hissemedigim kardesim @Bully in oylari
10 Puan: Poyraz - Ayşegül
9 Puan: Behlül - Bihter
8 Puan: Yaman - Mira
7 Puan: Ayşen - Şener
6 Puan: Zeynep - Memoli
5 Puan: Reyhan - Mazhar
4 Puan: Karlos - Yaren
3 Puan: Yunus - Pembe
2 Puan: Songül - Güney
1 Puan: Polat - Elif
Lan sen demedin mi Fettah'in en sevdigim sarkisi bu diyeEfso falan değildi abartma şimdi ama iyiydi, elenmezsin gibi.
benimde misafir vardi . sana darildim ama neyseki su temiz sayfamiz varda yarina unutulur herseyMisafir vardı Zeyno'cum dayımlar geldi maç falan seyrettik onlar gider gitmez geldim işte napayım. ss
Bu haftanın birincisi belli oldu galiba.ve bu hafta beni cok calistiran sunucumuzun puanlari
@MayısKralı
15-Poyraz Ayşegül
15- AyŞener
15- Yaman Mira
15- Carlos Yaren
15- Reyhan Mazhar
15- Zeyno Memoli
14-Songül Güney
14- Bihter Behlül
14- Yunus Pembe
11- Polat Elif
bi zahmet özele bakta puan tablosunu yollayayim. cezalari hesaplamisim ben
lafı anladında niye dolambaçlı cevap verdinki konuyu açmak derken puan paylaşımında bulunmak anlamında şeetmiştim )ben konulari acmiyorumki
herseyi yaptim oda eksik olsun
ikimiz cok iyi ekip olabilirdik ama sen bana darbe vurmustun zamaninda@dosimosi ye çağrı yapıyorum sende kaç canını kurtar cnm
paylastimya iste hepsini ???lafı anladında niye dolambaçlı cevap verdinki konuyu açmak derken puan paylaşımında bulunmak anlamında şeetmiştim )
Sana Affetmek YakışırLan sen demedin mi Fettah'in en sevdigim sarkisi bu diye
paylastimya iste hepsini ???
cok duzenli sistematik calistim. 1 Oyu aciklarken 5 dakika gecmeden digerini acikladim. toplanilan puan tablosu bile 5 dakikada geldi hep.
Hayir ben elendim sen devam ediyorsun kurallara karsi cikmaBen çekildim @MayısKralı juri oalrak oy vermeye devam ederim @eskici haftaya devam ediyorsun yine kurtulamadın üzgünüm herkese başarılar
Tamam iste seviyorsunSana Affetmek Yakışır
Boş Bardak
Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim
Yalanlar Cumhuriyeti
En sevdiklerim bunlar, Sen En Çok Aşksın bu gruptan sonra geliyor.