Anladın sen o teşekkürü bence.yanlışlıkla sana yüksekmi vermişm puanı )
bu teşekür çok tuhaf oldu sanki ? eğer gönderme falan yoksa ben kesinlikle seninkilere yanlışlıkla yüksek puan vermişimdir kiminle yarışıyordunki?
Anladın sen o teşekkürü bence.yanlışlıkla sana yüksekmi vermişm puanı )
bu teşekür çok tuhaf oldu sanki ? eğer gönderme falan yoksa ben kesinlikle seninkilere yanlışlıkla yüksek puan vermişimdir kiminle yarışıyordunki?
Bir şey değişmeyecek ama benim puanım 106. 2. puan tablosunda yanlış hesaplandı oradan beri yanlış geliyor sonuçlar. 2 puan eksik geliyor. İstersen 32 puanın üstüne 10+8+6 ekletin benim dediğim çıkıyor 54 çıkmıyor. @MayısKralı
Sana Affetmek Yakışır
Boş Bardak
Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim
Yalanlar Cumhuriyeti
En sevdiklerim bunlar, Sen En Çok Aşksın bu gruptan sonra geliyor.
Ama en çok sevdiğim şarkısı değil. Neyse ben niye uğraşıyorsam senin gibi bir trolle.Hayir ben elendim sen devam ediyorsun kurallara karsi cikma
Tamam iste seviyorsun
Anladın sen o teşekkürü bence.
üzgünüm cnm haftaya sahne seç hadi güle güleHayir ben elendim sen devam ediyorsun kurallara karsi cikma
Tamam iste seviyorsun
Kaliteli komediden anlamıyorsun normal yani puanın.tamam yani göndermeyse sorun yok
ben kazayla yüksek puan vermişimdir diye ürktüm bir an neyseki doğru oy vermişim
Kaliteli komediden anlamıyorsun normal yani puanın.
Hmm ok .sskarğaya yavrusu şahan gibi gelir derler )
Troll diye sana derlerAma en çok sevdiğim şarkısı değil. Neyse ben niye uğraşıyorsam senin gibi bir trolle.
Ay ne sececem be sunucu secsin bana da eksi puan versin bu hafta ki gibiüzgünüm cnm haftaya sahne seç hadi güle güle
Sen hani yorum yapmayacaktin bu konuya2. haftayıda zirvede tamamladım. Helal olsun Bihter ve Behlüle.
Elemişler seni çok üzüldüm, darısı Fettah'ın başına. @destereTroll diye sana derler
Ay ne sececem be sunucu secsin bana da eksi puan versin bu hafta ki gibi
Sen hani yorum yapmayacaktin bu konuya
bir yarışmada daha 2.hafta ile devam ediyorum rekor kırıyorum galiba
o da gider onunda sonu yakındır eskici muhteşem seçimler yapmış iki yarışmadada umalım gidişi erken olurElemişler seni çok üzüldüm, darısı Fettah'ın başına. @destere
seçtiğin kaliteyle alakalı işte
bazıları gibi iyi oyuncuyla gelip yüksek puan kapınca mahareti kendinden? karğa yavrusuyla yarışınca kötü puanlar karşısında kabahati başkasında görmüyorsun )
yani seni değil songülü sevmişizdir )
o da gider onunda sonu yakındır eskici muhteşem seçimler yapmış iki yarışmadada umalım gidişi erken olur