- Reaksiyon puanı
- 59,176
- Puanı
- 1,060
Bir kez daha hayal kırıklığına uğradın demekallah seni kahretsin o zaman umarım elenirsin)
Bir kez daha hayal kırıklığına uğradın demekallah seni kahretsin o zaman umarım elenirsin)
harbiden bir puanmı vermiş @Harunnn60 a) öyleyse harika bir sonuç derim zaten geçen hafta @vadikızına düşük oy vermişti
) haketmiş yani
![]()
İki elim kanda olsa da aktif olacam burada bu sefer All-Star'daki gibi meydanı sana bırakmak yok
Gökhan gümbür gümbür geliyor çatla![]()
Geçen hafta 10 puan vermiştim ondan öncede 12 vermiştim.harbiden bir puanmı vermiş @Harunnn60 a) öyleyse harika bir sonuç derim zaten geçen hafta @vadikızına düşük oy vermişti
) haketmiş yani
![]()
Şaka yapmadım bu arada.Canın sağolsun ne diyim harun![]()
Okul her türlü bitiyor bu sene rahat ol senOkul uzar oğlum bu kadar kaptırma kendini. Adama aşıksan orası ayrı tabi.![]()
Ahaha alemsin abla yaa.![]()
1 vermedim düşük dedim hemen 1 puan anlıyosunzu ya
Okul her türlü bitiyor bu sene rahat ol sen
Boş konuşma ya.ss
Geçen hafta 10 puan vermiştim ondan öncede 12 vermiştim.Neyse intikamımı alırım ben.
![]()
Şaka yapmadım bu arada.![]()
sonuclar açıklandığında belli olucakharbiden bir puanmı vermiş @Harunnn60 a) öyleyse harika bir sonuç derim zaten geçen hafta @vadikızına düşük oy vermişti
) haketmiş yani
![]()
sayın sunucumuz saygıdeğer hogatha hanımefendi bir puan verdiğini söyledi o diyorsa doğru diyordur)
senin intikam saatin gelene kadar olan shakiraya olacak kızı eleteceksin bu gidişle)
Valla vadikızı gibiler eleyecekse mücadeleme davama daha bir hırsla asılırım ben.senin intikam saatin gelene kadar olan shakiraya olacak kızı eleteceksin bu gidişle)
Telefon ya da laptopuna el koydular muhtemelen.Zaten resimde laptop yeğenlerindeydi, onlara kaptırdı herhalde.
![]()
Valla vadikızı gibiler eleyecekse mücadeleme davama daha bir hırsla asılırım ben.![]()
eğer bir şarkı için beni bitiriyosan canın sağolsun 8-9 arası puan veriyordum
diğer şarkıları görünce listem değişti canın sağolsun harun sustum ben![]()
Yelkenleri indirmemeye çalışıyorum gerekirse bu konuya girmem.