side to side ı bekliyorum
Gelecek sen çok acelecisin.
side to side ı bekliyorum
allahhh tam puanı aldın benden o zaman
aynen canımmmmm beni de sevindir .
@vadikızı benim mesajlara cevap vermediğine göre düşük verip üzdün demek bizi.
@vadikızı benim mesajlara cevap vermediğine göre düşük verip üzdün demek bizi.
herkese yüksek vereceğini söyledi geçen hafta nahçup oldu sonuçlar açıklanınca bu hafta sessize almış kendisini
unutma sende yarışıyorsun ?
bu hafta bully e 5 puandan fazla verirsen haftaya deniz sekiye bir puan veririm )
düş düş ) sessiz takıldığına göre üç beş arası bişeydirYok 15 verdi iyi verdi bu haftada 11 bekliyorum @vadikızı doğru mu yoksa daha düşeyim mi.s.s
Yok 15 verdi iyi verdi bu haftada 11 bekliyorum @vadikızı doğru mu yoksa daha düşeyim mi.s.s
allah seni kahretsin o zaman umarım elenirsin )ne alaka ya ben gökhan türkmeni sevdiğim için puan veriyorum
aynen canımmmmm beni de sevindir .
hhahaha aaa işte örnek juri baskanı oyları görmeden bliyor ayoll kimin kime ne verdiğini@denizz19 in bu yarışmada şansı sıfır zaten gitmiş kurbağanın biriyle yarışmaya katılmış onu başta eledik türbüşonda beleş oylarla bully i bir yere kadar götürür yani onlar zaten safdışı sibel teyzede bu hafta favori şarkısını kullanmış o da finale kadar bitip tükenir finalde nal toplayacak yani bahtın ve yolun açık anca ajdayla yarışacaksın
seni bir puanla sevindirmeyi düşünüyor @vadikızı
düş düş ) sessiz takıldığına göre üç beş arası bişeydir
düşme çık biraz daha
allah seni kahretsin o zaman umarım elenirsin )
vadikızı bitti benim için.hhahaha aaa işte örnek juri baskanı oyları görmeden bliyor ayoll kimin kime ne verdiğini
İki elim kanda olsa da aktif olacam burada bu sefer All-Star'daki gibi meydanı sana bırakmak yokSenin finaller yarışmanın finaline denk geliyor sanırım Di mi.
Öyle bir şey olursa anlaşma biyer kavga başlar.
İyi ki döndün tekrardan foruma. 4 günde özlerdim seni.
hhahaha aaa işte örnek juri baskanı oyları görmeden bliyor ayoll kimin kime ne verdiğini
vadikızı bitti benim için.