Ayrılıyormuş forumdan yine nazar ettinTebrikler @dosimosi. Son dönemde forumun dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardın. Nice mesajlara.
Ayrılıyormuş forumdan yine nazar ettinTebrikler @dosimosi. Son dönemde forumun dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardın. Nice mesajlara.
kuru kuru oldu ama hadi neyse.kutlarım
haha ne oldu sana bugun. negatiflik var ustundeAlooo diyorum gibi oldu
Islatalım anamkuru kuru oldu ama hadi neyse.
sagol
haha ne oldu sana bugun. negatiflik var ustunde
love and blue hatirina guluyorum
Ben sevdiğim insanlara yılın belli dönemlerinde takılırım böyle yoksa sevmiyim mi seni .sskuru kuru oldu ama hadi neyse.
sagol
haha ne oldu sana bugun. negatiflik var ustunde
love and blue hatirina guluyorum
Tesekkurler admin. bilmem hatirlarmisin uzun yillar önce facebookta size yazi yazmistim internetteki favorisayfayla bu sayfa aynimi diye o kisi bendim. yillardir ziyaretci olarak takip ettigim sayfaya 2 sene önce katilmaya karar verdim.Tebrikler @dosimosi. Son dönemde forumun dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardın. Nice mesajlara.
Giflerini benim ustumdemi deniyorsunIslatalım anam
Ben sevdiğim insanlara yılın belli dönemlerinde takılırım böyle yoksa sevmiyim mi seni .ss
Canım gif kullanmak istiyor kısa sürer meraklanmaTesekkurler admin. bilmem hatirlarmisin uzun yillar önce facebookta size yazi yazmistim internetteki favorisayfayla bu sayfa aynimi diye o kisi bendim. yillardir ziyaretci olarak takip ettigim sayfaya 2 sene önce katilmaya karar verdim.
Giflerini benim ustumdemi deniyorsun
kuru kismi sana degildi
bu yilin belli dönemleri nekadar suruyor?
yeni yili birak aralik bile olmadan 4000 oldumbu hizla gidersem yeni yilin ilk ayinda 4000ede gececem. 1 haftadir bi acildim pir acildim
100 acilmisti. 2000 unutuldu. 3000 acildi 4000den ses seda yok @Bully anca gulsun mesajimaOnuda şimdiden tebrik edeyim o zaman [emoji2] malum sonradan unutuyorum ayıp olmasın [emoji2]
Bizim üyelerimiz bu konuda anlayışlılar çok şükür biri illa açar konuyu.
Üzüyorsun ama beni 4000'ler şeysi olsa açardık konunu herhalde.ss100 acilmisti. 2000 unutuldu. 3000 acildi 4000den ses seda yok @Bully anca gulsun mesajima
ha tamam. basta yazsanyaÜzüyorsun ama beni 4000'ler şeysi olsa açardık konunu herhalde.ss
1000, 2000, 3000'den sonra 5000, 10000 diye gidiyor. 5000'er şekilde artıyor yani
Neyse 5000'ler konun da bende zaten sürgünüm'e kaptırmazsak
sende bastan desenyaBenim bildiğim 4000 konu açılmıyor herhalde. @Bully daha iyi biliyordur ondan açmamış olabilir.
Tam idrak edememişim o mesajını 5000'i aylar sonraya bırakmayacaksın o zaman bol mesaj yazmaya devam yaniha tamam. basta yazsanya
yarin azalacak artik ama nekadar azalacak bilmem. 100 kusur yaziyom gunluk, herhalde 30 iyidir hata fazla bileTam idrak edememişim o mesajını 5000'i aylar sonraya bırakmayacaksın o zaman bol mesaj yazmaya devam yani