- Reaksiyon puanı
- 57,327
- Puanı
- 1,060
Emrah da verdik işte. Ayrıca sen geçmişi çabucak silip atar mısın böyle?tesekurler @Bully
atakan devri survivorla bitmisti yinede sagol
?Emrah da verdik işte. Ayrıca sen geçmişi çabucak silip atar mısın böyle?
Demek istediğim Atakan'ı o kadar destekledin ettin, Survivor bittikten sonra bir anlamı kalmadı mı yani senin için, neyse cevabını da vermişsin zaten.?
duruma göre evet
ben baska birsey anladim. bi önceki senede merveyi destekledim. ben yarisma bittikten sonra öyle sıkı fanliga devam etmem. ama tabiki dizilerde oynarsa izlerimDemek istediğim Atakan'ı o kadar destekledin ettin, Survivor bittikten sonra bir anlamı kalmadı mı yani senin için, neyse cevabını da vermişsin zaten.
Gönderme de vardı tabii o mesajda.ben baska birsey anladim. bi önceki senede merveyi destekledim. ben yarisma bittikten sonra öyle sıkı fanliga devam etmem. ama tabiki dizilerde oynarsa izlerim
e yani. anladigina göre mesaj yerine ulasmis. "kuzenine"de selamlar bu arada 😉Gönderme de vardı tabii o mesajda.
evet ya cene baya dustu 10 gundurTebrikler @dosimosi bu çeneyle daha çok yükselirsin
yilbasindan sonra benimkide duser. suan bos bos geziyom ondanTebrikler @dosimosi nice mesajlara. Beni de geçersin sen çok yakın zamanda. İlkbahar'da ilk girişimde çok aktiftim de yazın ve sonrasında düştü baya o aktiflik.
Beni tatil uzaklaştırmıştı valla tam tersine. Okul dönemi aktiftim boşken aktif olamadım.yilbasindan sonra benimkide duser. suan bos bos geziyom ondan
ben 1 sene anca bin mesaj yapmistim sonra 3 ayda bine ulasmaya basladim. yilbasidan sonra is hayatina geri dönus yapacam oyuzden uzak dururum artik forumdanBeni tatil uzaklaştırmıştı valla tam tersine. Okul dönemi aktiftim boşken aktif olamadım.