dosimosi 3000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,329
Puanı
1,060
Forumumuzun son dönemde çıkışta olan isimlerinden @dosimosi 3000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder, daha nice mesajlar dileriz. :)

İşte hediyelerin, hatırlarsan söz vermiştim sana bu konu için, böylelikle sözümü de tutmuş oldum. 😉

EMRAH.jpg

bu hizla gidersem yeni yilin ilk ayinda 4000ede gececem. 1 haftadir bi acildim pir acildim

Demek istediğim Atakan'ı o kadar destekledin ettin, Survivor bittikten sonra bir anlamı kalmadı mı yani senin için, neyse cevabını da vermişsin zaten. :)
ben baska birsey anladim. bi önceki senede merveyi destekledim. ben yarisma bittikten sonra öyle sıkı fanliga devam etmem. ama tabiki dizilerde oynarsa izlerim

Tebrikler @dosimosi nice mesajlara. Beni de geçersin sen çok yakın zamanda. :A İlkbahar'da ilk girişimde çok aktiftim de yazın ve sonrasında düştü baya o aktiflik. :A

Beni tatil uzaklaştırmıştı valla tam tersine. Okul dönemi aktiftim boşken aktif olamadım. :A
ben 1 sene anca bin mesaj yapmistim sonra 3 ayda bine ulasmaya basladim. yilbasidan sonra is hayatina geri dönus yapacam oyuzden uzak dururum artik forumdan :)