dosimosi 3000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 1 sene anca bin mesaj yapmistim sonra 3 ayda bine ulasmaya basladim. yilbasidan sonra is hayatina geri dönus yapacam oyuzden uzak dururum artik forumdan :)
Anladım. İş hayatını çook büyük bir merakla bekliyorum doğrusu. Son senem bu yıl. Bakalım neler göreceğim. :)

Anladım. İş hayatını çook büyük bir merakla bekliyorum doğrusu. Son senem bu yıl. Bakalım neler göreceğim. :)
muthis bir duygu. insallah hemen is bulursun. insan emeklerinin karsiligini alinca cok mutlu oluyor ve özguvenin gelisiyor.

muthis bir duygu. insallah hemen is bulursun. insan emeklerinin karsiligini alinca cok mutlu oluyor ve özguvenin gelisiyor.
Kesinlikle tek temennim, bu saol bu arada. Bir an önce bir şeyler yapıp karşılığını almak istiyor insan. Artık son aylarım sabredip rahata kavuşacağız inşallah. :)

yarismanin sonuna kadar kalirsam 5000i bulurum kesin. yarismadan vetoyu verdigin icin sadik bir izleyicin olacagimi pek sanmiyorum :A

Geç kaldığımın farkındayım ama hazır aklıma gelmişken tebrik ederim. Bu azimle yakında bana da yetişirsin. :D @dosimosi

Hoşuma gitti bir kez daha tebrik edeceğim @dosimosi :A

tumblr_o6xrqwifvS1s8c9jeo1_500.gif