ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

Hala şoklar dayım yiğit diyen o ireme ne olmus böyle ne kadar da çabuk vazgeçmiş sevgisinden yazik deniz fedakarlik yaptigiyla kaldi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bölüm sonu harikaydı. Haftaya umarım temposunu düşürmezler. :T: birazdan tt'de 1.sıraya yükseliriz :A reyting düşük gelirse başlayacam tns'ye :F

Deniz Tunayi haketmiyor. Tuna bence o kizla denize oyun oynadilar
Ben ilk başlarda TuDen'ciydim. ama Deniz'in bi turlu Tuna'ya sıcak olamaması yüzünden Deniz'in Tuna'yı hak etmediğine ben de karar verdim. Yiğiti de hak etmiyor. Bu bölüm Denizi çok güzel batırdılar. O sempatik kız bi an bitti gözümde.

Tuna'nın aldatmak kandırmak gibi turlu oyunlar peşinde koşması gibi huyu fıtratında yok. Adam deli dolu oldukça komikti. Deniz yüzünden dert sahibi oldu delirdi bu bölüm :T: (yere yatmiş düşünüyordu)

Ben ilk başlarda TuDen'ciydim. ama Deniz'in bi turlu Tuna'ya sıcak olamaması yüzünden Deniz'in Tuna'yı hak etmediğine ben de karar verdim. Yiğiti de hak etmiyor. Bu bölüm Denizi çok güzel batırdılar. O sempatik kız bi an bitti gözümde.

Tuna'nın aldatmak kandırmak gibi turlu oyunlar peşinde koşması gibi huyu fıtratında yok. Adam deli dolu oldukça komikti. Deniz yüzünden dert sahibi oldu delirdi bu bölüm :T: (yere yatmiş düşünüyordu)
konu sarpasardi. kim kime karsi ne duygularda karmakarisik. Deniz Tunayi seviyormu yoksa sevmeyemi calisiyor. Irem Yigitten vazgectimi yoksa hala seviyormu sorularina cevap ararken simdide Yigit denizin deniz oldugunu ögrenince denizden nefretmi ediyor yoksa hala seviyormu sorusunu dusunecegiz.

Ben sanki baska dizi izliyordu
İrem yinr yapti yapacağını sonunu seyredemedim ama gercekler ortaya cikiyordu
Simdi herşey sarpa saracak iki bolum duzenli izleyemedinm deniz kendini degistirmis buna sebeb olan neydi bilmiyom ama yine de zeynep.camci guzrl kiz ama.burda o.guzelligi citirligi yok niyeyse.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-6 bölüm efsaneydi 7-9 arası güzel değildi 10-11 çok iyiydi 12-13-14 muhazzamdı 15 güzel 16-17 izleyemedim 1 önceki bölüm sıkıcı en son güzel gibi bu hafta bombe olacak :oley:

Şimdi yeni fragman çıktı , çok kötü hazırlanmış ilgi çekici değil sanki , ama yiğit ne hamle yapacak merak konusu , onun için bölüm geçen haftaki gibi işlenirse reytinglerde artış yaşanır . @dosimosi ,@Çiğdem- @Forumdash .
Yiğitin haberim yok oyunu bence iyidir aa yoksa denizle yiğit çocukluk arkadasın olduğunu bilerek konusursa hikayenin bence ilgi çekici yanı kalmaz pek :F