MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

benimde katkim var :A
Senin bu forumda yaptığın tek şey ; Kulis :A ne katkısından bahsediyorsun :A
Yani düşük verirsen seni favori üye yapmayacak değiliz ya :A Gelecek ay cezan bitiyordu sanırım :A
Ben favori üyeliğim yerine Doğu beyimin banının kalkmasını istiyorum ve rütbeme ''Fedakar Üye'' yazılmasını istiyorum :A Ayrıca Doğu beyimi sen banlamışsın diyorlar :A çabuk hesap ver :A

Ferdi Tayfuru bir tek ben mi beğenmedim :A
Ben Ziyneti beğenmedim ya ondandır :)

Ben favori üyeliğim yerine Doğu beyimin banının kalkmasını istiyorum ve rütbeme ''Fedakar Üye'' yazılmasını istiyorum :A Ayrıca Doğu beyimi sen banlamışsın diyorlar :A çabuk hesap ver :A

Ben Ziyneti beğenmedim ya ondandır :)
Ben öyle bir insan mıyım :A

ben kulisi tek @sokak sanati ile yaparim.
sen kulis icin bana özele almam icin ricada bulundun cunku kapim kapali. kulis yapmak icin geldin seni odadan attim diye bu tavrin 😉
bu haftaki puanimin kiymetini bil. artik o puani göremeyeceksin cunku her hafta puanlar azaliyor :A

ben kulisi tek @sokak sanati ile yaparim.
sen kulis icin bana özele alman icin ricada bulundun cunku kapim kapali. kulis yapmak icin geldin seni odadan attim diye bu tavrin 😉
bu haftaki puanimin kiymetini bil. artik o puani göremeyeceksin cunku her hafta puanlar azaliyor :A
O özel mesaj şeysi yanlış anlaşılmadan ibaret :A aman sanki senin kulislerine ihtiyacım varda :A Ya sen daha dünkü favori üyesin , ben ki aylardır çaylağım :A beni tehdit e-de-mez-sin :A

Ben öyle bir insan mıyım :A
Evet :) (dünyanın en net cevabı.)

Daha çok beklersin. :A

Yönetim kararı. :A Yoksa ben kafama göre adam banlasam Doğu kardeşimi değil başka isimleri banlardım. :A

O özel mesaj şeysi yanlış anlaşılmadan ibaret :A aman sanki senin kulislerine ihtiyacım varda :A Ya sen daha dünkü favori üyesin , ben ki aylardır çaylağım :A beni tehdit e-de-mez-sin :A

Ferdi Tayfuru severim dinlemem ama severim Yani. Şarkıya ısınamadım. Ayrıca geçen hafta gayet yüksek puan verdim hakkımı yeme. Önümüzdeki hafta elenmezsen şayet iyi puan veririm Ferdi Beye :A

neyse biraz daha buyude öyle konusuruz 😉

Nasıl kıydın lan Doğu beyime :A süresi ne kadar onu söyle bari :A o güne kadar yas tutayımda geldiğinde yağ çeker , çıkarcı ve sinsi tarafımı ön plana çıkarırım :A

Tamam abla :A
Otomatik banlanma süresi 15 gün zaten 10 - 11 güne aramızda olur inşallah kendisi. :A

Otomatik banlanma süresi 15 gün zaten 10 - 11 güne aramızda olur inşallah kendisi. :A
Haksızlık ben 15 gün banlanmıştım :A vay be ''son adalet bükücü'' Buliy bile ne hale gelmiş :A sende gözümden düştün , umarım bir gün yönetimden de düşersin :A

Haksızlık ben 15 gün banlanmıştım :A vay be ''son adalet bükücü'' Buliy bile ne hale gelmiş :A sende gözümden düştün , umarım bir gün yönetimden de düşersin :A
La yönetimde kaç tane adam var sen niye bana taktın gıcık herif :A

La yönetimde kaç tane adam var sen niye bana taktın gıcık herif :A
Yani şimdi yönetimdeki rahatsızlık seviyemi belirtirsem Bully > Diğer yöneticiler şeklinde olur :A Herkesin ne yaptığı belli hiç öyle 'niye ben' falan deme :A ayrıca 2yüzlü insanları hiç sevmem :A

başrol keltoş olunca klibi kızlarla süslemeleri yine olumlu bir yöneliş ama başroldeki şarkıcı keltoş olmadığı halde klibi keltoşlarla süsleyenler benden çok çekecek bu hafta :)

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın başkanım. Aha bu iki keltoşu görünce benimkilerin değeri gözünde bir kat daha artmıştır eminim, bunlar beni hayattan soğuttular :A @Harunnn60 @mrt-06 Ne güzel şarkıcılarınız var, biriniz Sibel Can'la biriniz Shakira'yla yarışıyorsunuz. Bir daha böyle bir hata yapmayın lütfen boşu boşuna puanlarınızı düşürttünüz bana :A

40f7bd767f20586da7399d86ac159f6e.jpg

double-hits-2016-CEjsJUmQA3-0.jpg