senin oyların en çok @sokak sanati na yarıyor şimdi her sen oy kullandıkça sevinçten totosuyla ceviz kırıyordur sokak pengueni )Oylarımı kullandım, geçen hafta çok çok iyi şarkılar vardı ama bu hafta ortalama idi şarkılar.
Hatta en altda kalanları öylesine sıraladım. Yoksa 1 puan verirdim hepsine.
HAHAHA @MEnes oylma baslamadan yolladı seninde katkılarınla
sonuclar yarın akşam daha dün başladı ayoll oylama
daha var yollamayanlar birazdan özelden oklavayı geçiricem kafalarına ama yollamayan yarışmacılar -15 ceza alacak zatensenin oyların en çok @sokak sanati na yarıyor şimdi her sen oy kullandıkça sevinçten totosuyla ceviz kırıyordur sokak pengueni )
ben erken yollamışım oyumu o zaman? ama neyseki en son puanım açıklanacak assolistler gibi )
bu arada oylarını yollamayan kaç kişi kaldı herkes yolladımı ? yollamayanların kafasına oklavayı geçir hızlansınlar
@sokak sanati bu defa biraz düştü ama.senin oyların en çok @sokak sanati na yarıyor şimdi her sen oy kullandıkça sevinçten totosuyla ceviz kırıyordur sokak pengueni )
ben erken yollamışım oyumu o zaman? ama neyseki en son puanım açıklanacak assolistler gibi )
bu arada oylarını yollamayan kaç kişi kaldı herkes yolladımı ? yollamayanların kafasına oklavayı geçir hızlansınlar
@sokak sanati bu defa biraz düştü ama.
senin oyların en çok @sokak sanati na yarıyor şimdi her sen oy kullandıkça sevinçten totosuyla ceviz kırıyordur sokak pengueni )
zaten dandik bir kliple gelmiş o kadar özensizki batırmış resmen yinede yedi sekiz puan verdim elenmemesi için? belki ilerde düzelir diyoruz en azından adriananın hatrı var
daha var yollamayanlar birazdan özelden oklavayı geçiricem kafalarına ama yollamayan yarışmacılar -15 ceza alacak zaten
arada kesin kaynamıştır bildirirmler yoksa bakardım mutlakaBiz o puanları almak için ne yollar döşedik. Şuan verim zamanı.
7 en düşük zaten kürekle vururum kafana ayrıca 2. kez etiketledi klip konularına yine bakmadın..
yarışmacıları tehtit edebiliyorsun ama jürilere karşı elin kolun bağlanıyor hogatha biz geç yollasak bizdendemi puan kıracaksın
arada kesin kaynamıştır bildirirmler yoksa bakardım mutlaka
keşke oylarımı göndermeseydim erkenden şimdi bu mesajına karşı bir indirim yapardık en azından ama malesef yolladım artık elenmezsen önümüzdeki hafta puanlarından kısarım mecburenBul hemen başkan falan dinlemem salarım üstüne Çiğdemi..
keşke oylarımı göndermeseydim erkenden şimdi bu mesajına karşı bir indirim yapardık en azından ama malesef yolladım artık elenmezsen önümüzdeki hafta puanlarından kısarım mecburen
jurilere ceza veremiyorum ama daha iyisini yapacam haftaya biraz temizlik olucak uzun zamandır yollamayan bazı jurileri şutlayacam 3.hafta öncesindeyarışmacıları tehtit edebiliyorsun ama jürilere karşı elin kolun bağlanıyor hogatha biz geç yollasak bizdendemi puan kıracaksın
arada kesin kaynamıştır bildirirmler yoksa bakardım mutlaka
sonuçlar saat kaçta?jurilere ceza veremiyorum ama daha iyisini yapacam haftaya biraz temizlik olucak uzun zamandır yollamayan bazı jurileri şutlayacam 3.hafta öncesinde
artik senin idolunum belli oldu
Sonuçlar yarın la bekleme boşunaHadi la 15 dakika geçti