MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım, geçen hafta çok çok iyi şarkılar vardı ama bu hafta ortalama idi şarkılar. :D
Hatta en altda kalanları öylesine sıraladım. Yoksa 1 puan verirdim hepsine. :(

Oylarımı kullandım, geçen hafta çok çok iyi şarkılar vardı ama bu hafta ortalama idi şarkılar. :D
Hatta en altda kalanları öylesine sıraladım. Yoksa 1 puan verirdim hepsine. :(
senin oyların en çok @sokak sanati na yarıyor şimdi her sen oy kullandıkça sevinçten totosuyla ceviz kırıyordur sokak pengueni :))

HAHAHA @MEnes oylma baslamadan yolladı seninde katkılarınla :A :A :A

sonuclar yarın akşam daha dün başladı ayoll oylama :F

ben erken yollamışım oyumu o zaman? ama neyseki en son puanım açıklanacak assolistler gibi :))

bu arada oylarını yollamayan kaç kişi kaldı herkes yolladımı ? yollamayanların kafasına oklavayı geçir hızlansınlar :)

senin oyların en çok @sokak sanati na yarıyor şimdi her sen oy kullandıkça sevinçten totosuyla ceviz kırıyordur sokak pengueni :))

ben erken yollamışım oyumu o zaman? ama neyseki en son puanım açıklanacak assolistler gibi :))

bu arada oylarını yollamayan kaç kişi kaldı herkes yolladımı ? yollamayanların kafasına oklavayı geçir hızlansınlar :)
daha var yollamayanlar birazdan özelden oklavayı geçiricem kafalarına ama yollamayan yarışmacılar -15 ceza alacak zaten :A :A :A

@sokak sanati bu defa biraz düştü ama. :A

Biz o puanları almak için ne yollar döşedik. Şuan verim zamanı.:Z

zaten dandik bir kliple gelmiş o kadar özensizki batırmış resmen:) yinede yedi sekiz puan verdim elenmemesi için? belki ilerde düzelir diyoruz en azından adriananın hatrı var :)

7 en düşük zaten kürekle vururum kafana ayrıca 2. kez etiketledi klip konularına yine bakmadın..

daha var yollamayanlar birazdan özelden oklavayı geçiricem kafalarına ama yollamayan yarışmacılar -15 ceza alacak zaten :A :A :A

yarışmacıları tehtit edebiliyorsun ama jürilere karşı elin kolun bağlanıyor hogatha :) biz geç yollasak bizdendemi puan kıracaksın :)

Biz o puanları almak için ne yollar döşedik. Şuan verim zamanı.:Z

7 en düşük zaten kürekle vururum kafana ayrıca 2. kez etiketledi klip konularına yine bakmadın..
arada kesin kaynamıştır bildirirmler yoksa bakardım mutlaka :)

yarışmacıları tehtit edebiliyorsun ama jürilere karşı elin kolun bağlanıyor hogatha :) biz geç yollasak bizdendemi puan kıracaksın :)

arada kesin kaynamıştır bildirirmler yoksa bakardım mutlaka :)
jurilere ceza veremiyorum ama daha iyisini yapacam haftaya biraz temizlik olucak uzun zamandır yollamayan bazı jurileri şutlayacam 3.hafta öncesinde :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,003
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar