Çiftler Yarışıyor Yakında

Yarışmanın İsmi Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Ben sen katılıyorsun diye düşünüyorum ki seni ilk kapan yapımcı ben olayım :F
Ciddiyim sende yarış işte :D

Beni Böyle Sev'in başrollerini kankim @Billy Kane ye ayırdım, isterse yarışır :F
@Çiğdem- e beni kapmasi icin firsat vermistim tepti benimde yarismaci olma hevesim kacti. senin bas jurin olurum ben :A

tumblr_inline_nev3wbWo3t1s8cnsp.jpg

Açıklanan 4. çiftimiz Beni Böyle Sev'den Reyhan ile Mazhar @denizz19 oluyor

Böylece Şimdiye Kadar Açıklanan Çiftler:
1- Carlos & Yaren @xemrexxx
2- Memoli & Zeyno @Çiğdem-
3- Poyraz & Ayşegül @Aserat
4- Reyhan & Mazhar @denizz19

Sizlerinde başvurularını bekliyoruz. :A

@dosimosi @Doğu @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR-- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @Titanium @eskici @xdragxx @-potterhead- @Tolstoyevski @MayısKralı @berkann @cevaa @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @GreatOttoman @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @Titanium @OzaN @turkuazz @sürgünüm @RevaN @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @gundix123 @sokak sanati @pompy

hicbiri secenegi yokmu ?

ilk söyledigim isim ciftler yarisiyor iyi. digerleri berbat

yarışan çiftlerden hiçbirini tanımıyorum artık yarışma başlayınca öğrenmiş olacağız ?

çiftleşen yıldızlar koy ismini madem ilk orjinali beğenilmedi ? :)

Akşamdan beri 10 tane etiket geldi, beni Allah rızası için sil. :) @MayısKralı
alison - noah la katılsammı yarışmaya? :)

yalnız yarışma erken biter :)

yarışan çiftlerden hiçbirini tanımıyorum artık yarışma başlayınca öğrenmiş olacağız ?

desteğini bekliyorum cnm beni tanımaman imkansız bence son 20 yılın en iyi çifti :A
7345_10.jpg

O senin geçen sene videosunu paylaştığın sonra @Bully nin ördek belgesi koyduğu dediğin kriz çıkaran çift değil mi :F @Çiğdem- @xemrexxx