Ben malımı bilmez miyimBenim şansıma üçü de online değil. Hayattaki şansım temsili değil.
Neden öyle bir şey yapacak mışım ki? Hem itiraf gönderme hem de çıtlat de. Oldu.
Baktım da harbi @Mr.At'a aitmiş pardon.
Mal derken ne kadar ayıp bir öğretmene yakışıyor mu. Afet öğretmenimi örnek al demiyor muyum sana.Ben malımı bilmez miyim
Ayrıca reytinglerin feci şekilde düşmüş geçen +30 itiraf vardı şimdi 15 tane anca seninde devrin bitti bak şurada emekliliğe açılan kapı var hadi naşTamam atarlanma yine.
Suratsız şey göndermezsen gönderme.
İtiraf 7'de "yüz" yazmışGüzel bir bölüm olmuş ama beklenen çarpıcılıktan uzaktı. Yine de eline sağlık. @mrt-06
Anonim itiraf tahminlerimi yapayım:
İtiraf 7 ve İtiraf 13 bence kesinlikle @dosimosi'ye ait, çünkü Türkçe karakterler yazılmamış. İtiraf 11 veya 12'den biri @sokak sanati'na ait olabilir. İtiraf 14'ü sondaki ünlem işareti ve smiley ile halukerogluFOX'un yazdığını düşünüyorum. İtiraf 15 de @denizz19'a abartılı bir hayranlık gösteren ahmetbayramm veya sondaki ünlem nedeniyle Haluk'a ait olabilir.
haha bak türkçe karakterlede yazıyorumGüzel bir bölüm olmuş ama beklenen çarpıcılıktan uzaktı. Yine de eline sağlık. @mrt-06
Anonim itiraf tahminlerimi yapayım:
İtiraf 7 ve İtiraf 13 bence kesinlikle @dosimosi'ye ait, çünkü Türkçe karakterler yazılmamış. İtiraf 11 veya 12'den biri @sokak sanati'na ait olabilir. İtiraf 14'ü sondaki ünlem işareti ve smiley ile halukerogluFOX'un yazdığını düşünüyorum. İtiraf 15 de @denizz19'a abartılı bir hayranlık gösteren ahmetbayramm veya sondaki ünlem nedeniyle Haluk'a ait olabilir.
Oradaki özne olan mal öyle bir mal değilMal derken ne kadar ayıp bir öğretmene yakışıyor mu. Afet öğretmenimi örnek al demiyor muyum sana.
Bebişim 15'den fazla var ama her hafta 15 yayınlamaya karar verdim çünkü bir hafta çok yayınlayınca gelecek haftaya kalmıyor. Ayrıca az kaldı emekli olacam zaten aha bu da benim itirafım olsun.Ayrıca reytinglerin feci şekilde düşmüş geçen +30 itiraf vardı şimdi 15 tane anca seninde devrin bitti bak şurada emekliliğe açılan kapı var hadi naş
Peki hocam öyle olsun.Oradaki özne olan mal öyle bir mal değil
''Bu hafta sadece 15 itiraf geldi demiyor'' da ''15 15 bölecem'' diyor sende az sinsi+çıkarcı değilsin haBebişim 15'den fazla var ama her hafta 15 yayınlamaya karar verdim çünkü bir hafta çok yayınlayınca gelecek haftaya kalmıyor. Ayrıca az kaldı emekli olacam zaten aha bu da benim itirafım olsun.
Peki hocam öyle olsun.
yanlis..dong sesi geldiOnları ben zamanında yüzlerinede söyledim. Itiraflarım geneldr Arkasından iş çevirdiklerim ile ilgili olur.
@dosimosi itiraf 12 senin geçen gün bana söyledin. Ifsa. puhahaha.
dur kiz trafik yogun. sanada gelecek sirabana birşey demedin dosicim
tmm dosicimm yalnız melezim dedin valla annenin nereli olduğunuyanlis..dong sesi geldi
dur kiz trafik yogun. sanada gelecek sira
burdaki herkes sanal canim 😉 hakkimda önemli kisimlari acikladim zaten. ben burda sohbet ederken yas 16 yada 34 bakmam. benle sohbet eden herkesle sohbet ederim. insanlarin fikirlerinin dusuncelerinin yasla alakasi önemi yoktur. ben 8 yasindaki bir cocukla 8 yasinda olmayida bilirim meslegim geregi 😉@halukerogluFOX canımsın çok tşk ederim her zamanda samimi olacam inşallah
İtiraf 11 yapan arkadaş kimse şunu söylemek istiyorum sadece
gülüyorum efenim saygılar
@dosimosi itirafın çok güzel ama keşke annenide deseydin forumda kim kime ne
diyecek böyle davranıyosun anlamadım yani yanlış anlama kararına saygı
duyuyorum sanal ortam evet sanal ortam diye bizlerde sanal değiliz burda konuşulanlar
burda kalır yani
Ben de anlamadım kıskanılıyor olabilir misinkurabiyem her hafta benim hakkımda itiraf var bunlar benden ne istiyor yaa