TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

@Çiğdem- senin hakkindaki forumun gulu itirafi bana ait. o yazimdan artik cik emin degilim :A @mrt-06 ben sadece bir tanesi anonim olsun demistim hepsini yapmissin :A
sorun degil böyle daha guzel.

@halukerogluFOX canımsın çok tşk ederim :D her zamanda samimi olacam inşallah

İtiraf 11 yapan arkadaş kimse şunu söylemek istiyorum :F:F:kiki::kiki:sadece
gülüyorum efenim saygılar:F:F

@dosimosi itirafın çok güzel ama keşke annenide deseydin forumda kim kime ne
diyecek böyle davranıyosun anlamadım yani :D:D yanlış anlama kararına saygı
duyuyorum sanal ortam evet sanal ortam diye bizlerde sanal değiliz burda konuşulanlar
burda kalır yani :D

Güzel bir bölüm olmuş ama beklenen çarpıcılıktan uzaktı. Yine de eline sağlık. :A @mrt-06

Anonim itiraf tahminlerimi yapayım:
İtiraf 7 ve İtiraf 13 bence kesinlikle @dosimosi'ye ait, çünkü Türkçe karakterler yazılmamış. İtiraf 11 veya 12'den biri @sokak sanati'na ait olabilir. İtiraf 14'ü sondaki ünlem işareti ve smiley ile halukerogluFOX'un yazdığını düşünüyorum. İtiraf 15 de @denizz19'a abartılı bir hayranlık gösteren ahmetbayramm veya sondaki ünlem nedeniyle Haluk'a ait olabilir. :A
İtiraf 7'de "yüz" yazmış :F

Güzel bir bölüm olmuş ama beklenen çarpıcılıktan uzaktı. Yine de eline sağlık. :A @mrt-06

Anonim itiraf tahminlerimi yapayım:
İtiraf 7 ve İtiraf 13 bence kesinlikle @dosimosi'ye ait, çünkü Türkçe karakterler yazılmamış. İtiraf 11 veya 12'den biri @sokak sanati'na ait olabilir. İtiraf 14'ü sondaki ünlem işareti ve smiley ile halukerogluFOX'un yazdığını düşünüyorum. İtiraf 15 de @denizz19'a abartılı bir hayranlık gösteren ahmetbayramm veya sondaki ünlem nedeniyle Haluk'a ait olabilir. :A
haha bak türkçe karakterlede yazıyorum :A

Ayrıca reytinglerin feci şekilde düşmüş :A geçen +30 itiraf vardı şimdi 15 tane anca :A seninde devrin bitti :A bak şurada emekliliğe açılan kapı var hadi naş :A
Bebişim 15'den fazla var ama her hafta 15 yayınlamaya karar verdim çünkü bir hafta çok yayınlayınca gelecek haftaya kalmıyor. :D Ayrıca az kaldı emekli olacam zaten aha bu da benim itirafım olsun. :A

Oradaki özne olan mal öyle bir mal değil :A
Peki hocam öyle olsun. :A

Bebişim 15'den fazla var ama her hafta 15 yayınlamaya karar verdim çünkü bir hafta çok yayınlayınca gelecek haftaya kalmıyor. :D Ayrıca az kaldı emekli olacam zaten aha bu da benim itirafım olsun. :A

Peki hocam öyle olsun. :A
''Bu hafta sadece 15 itiraf geldi demiyor'' da ''15 15 bölecem'' diyor :A sende az sinsi+çıkarcı değilsin ha :A

@mrt-06 itiraflar ben itiraf yapmadığım için eksik kalmış :F

Şaka bi yana hepsi aynı bunların 😱

@halukerogluFOX canımsın çok tşk ederim :D her zamanda samimi olacam inşallah

İtiraf 11 yapan arkadaş kimse şunu söylemek istiyorum :F:F:kiki::kiki:sadece
gülüyorum efenim saygılar:F:F

@dosimosi itirafın çok güzel ama keşke annenide deseydin forumda kim kime ne
diyecek böyle davranıyosun anlamadım yani :D:D yanlış anlama kararına saygı
duyuyorum sanal ortam evet sanal ortam diye bizlerde sanal değiliz burda konuşulanlar
burda kalır yani :D
burdaki herkes sanal canim 😉 hakkimda önemli kisimlari acikladim zaten. ben burda sohbet ederken yas 16 yada 34 bakmam. benle sohbet eden herkesle sohbet ederim. insanlarin fikirlerinin dusuncelerinin yasla alakasi önemi yoktur. ben 8 yasindaki bir cocukla 8 yasinda olmayida bilirim meslegim geregi 😉