MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Hacı senin bildirimler bana gelmiyor, etiketleri direkt mi kopyalıyorsun :D Öyle yapıyorsan önce adres çubuğuna yapıştırıp ordan kopyalaman gerekiyor bildirim gitmesi için. :D

Adres çubuğuna alıp oradan kopyaladım ama olmamış mı ? @vadikızı sana geldi mi şarkının bildirimi az önce ?

Adres çubuğuna alıp oradan kopyaladım ama olmamış mı ? @vadikızı sana geldi mi şarkının bildirimi az önce ?
He öyle yaptıysan sıkıntı yok, ama önceki haftada da senden bildirim gelmemişti bana o yüzden şey ettim bazen gitmeyebiliyor öyle bazı üyelere. :D

Bak bu etiketten bahsetmiyorum yalnız :D Az önceki toplu etikette yani şarkıyı paylaştığımda da geldi değil mi ?

:Fbende ona geldi diyorum canımmm

barışcımm yine çok güzel bir türküü yüksek alacaksın bendenn:D

Tamam olmuş o zaman teyit ettik :D ee şarkı nasıl sevdiniz mi ? :D @Bully
Geçen haftakinden daha iyi ama çok iyi diyemem. :D Ortalarda yer bulur gibi görünüyor şimdilik. Diğer şarkılar çok iyi olursa düşük de alabilirsin, ben dürüst adamım kıvırmam öyle. :A

aaa @DarkLeqenD e @destere nin şarkını kullan diyorum dinlemiyor ayol 3.hafta kullansın senden tam puan garanti :A :A :A
sen leğene taktik vere dur leğen bu gidişle ikinci haftayı atlatamayacak :))
bununla gelse tabiki bir şeyler düşünürdük ama gelmez zaten calvinle yarışan birinin ferdiye hakkını vermesini beklemek saçmalık :))